Själsfränder

Själsfränd eller tvillingsjäl?

2017-12-31 12:12 #0 av: Dannita

Hej. Jag måste hör vad andra tror om mig och en kille som jag träffade för ett par månader sedan. Har aldrig varit med om något liknade innan och vet inte alls vad det är för något.

Allt började när jag såg hans namn nedskrivet om att han skulle ha praktik på mitt jobb. Jag kände att det är nått med det namnet. När han och jag träffades för första gången fungerade det bra med än gång. ganska snabbt hade han och jag en bra connection. Kände 2: eller 3:e dagen att han är en keeper på alla sätt och vis. Han och jag började ganska snabbt prata om massa olika saker som jag knappt prata med någon av mina kompisar med. Jag och han kunde känna av varandras humör nästa med en gång, både han och jag är HSP(vilket han blev jätte förvånad över att jag frågade honom om han var, har ALDRIG frågat någon om detta), och han och jag pratade om det.  

Han och jag vekar ha samma smak i många saker, film och musik mm(och han har blivit jätte förvånad), ha lika åsikter och tankar om nästa allt. Han och jag  kunde också sitta och garva åt allt och inget, hade det jätte roligt.  Under praktiken var han och jag med om massa underliga möten med andra människor och han och jag fyllde i varandras meningar när "vi" pratade om det.  Han har även lärt mig en massa saker. Jag saknar honom jätte mycket nu och jag tänker på honom nästa hela tiden,  Skillnaden mellan oss påminner om ying och yang, lång och kort, mörkhårig och ljushårig, ljusa ögon och mörka ögon, åldersskillnad på 9 år, helt olika bakgrunder gällande uppväxt och barndom(kärnfamilj vs ensamstående förälder och mycket svåra och tråkiga saker). Så vad är var det/är det??

Anmäl
2018-01-23 07:29 #1 av: [Hukanson]

Om man inte känner starka andliga upplevelser utan mer passar ihop rent socialt är det nog mer som Själsfränder.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-10 15:51 #2 av: kamjal#

så här såg det ut ungefär när jag kramade min guid kamjal. såg henne för min inre syn i tv rummet, som vanligt i sin långa vita klänning,och sitt långa blonda hår gick fram och höll om henne , såg hennes vita kön, som kom emot mitt kön, kännde en intensiv erotisk värme i mitt kön . som en stöt. som jag skrivit tidigare sa blenda av nordic aliens i vintras att kamjal är en cyborg

Anmäl
2018-08-10 17:28 #3 av: P.O

2# Är hon din flickvän? När du en dag bort kanske du får vara med henne istället i hennes dimension!? Forever! Vilken planet? 👫

Anmäl
2018-08-10 18:16 #4 av: kamjal#

hon är från en parallellvärd

Anmäl
2018-12-13 23:34 #5 av: DivineFeminine

Mitt hjärta säger mig att ni är tvillingsjälar.
Men... vad känner du?Hjärta

Anmäl
2018-12-14 05:36 #6 av: kamjal#

jag älskar henne!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.