Tankar och funderingar

Hur "ber" ni till Änglarna?

2017-11-29 21:53 #0 av: mittnamn

Hej. Jag undrar bara hur ni gör när ni ber till Änglarna?
Hur börjar ni?  Hur "sitter"/står ni? Knäpper ni händerna? Blundar?
Står ni på knäna vid sängen, eller hur gör ni?  :)

Anmäl
2017-12-08 21:36 #1 av: [Hukanson]

Man följer sitt hjärta i medvetenhet om att änglarna älskar och vill ljus i människor

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-12 23:46 #2 av: [Hukanson]

Jag tror förstås att det kan vara en bra ide att göra en ceremoni av tex doftljus eller färgade ljus och för att hjälpa till med att fokusera inåt knäppa händerna och blunda men det är viktigare att ha en medveten intention tex att be om hjälp med tentan eller om en släkting behöver livsenergi eller så kan man vilja be för någon annans goda tur och framgång. Det finns bilder på änglar på nätet och det är en ide att printa ut och sätta fram. Det finns böcker som beskriver hur man kan använda färger och stenar och eteriska oljor för olika Änglar. Man kan lära sig mycket om änglar - deras hierarkier, nivåer och arbetsuppgifter. Man kan få specialiserad hjälp med olika behov.

I videon kanaliseras ett meddelande från Jesus och på slutet berättar han om vilka Änglar han rekommenderar i denna tiden av Uppstigning i Ljuset för alla människor. Det blir ju litet sk utrensningar av ohälsosamma energier vilka kan ta sig olika uttryck men det är inget att klaga över för det är ju för vårt högre bästa och vi kan låta det lämna oss utan att fästa oss vid det. Ge tack till änglarna för allt samverkar till vår förmån.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-05-12 16:17 #3 av: [Mala_]

Det är olika. Jag kan prata med dem när jag kör till jobbet eller genom bön. Ibland ber jag dem om hjälp när jag arbetar med healing och då ”ropar” jag på dem och ber hjälpa mig med något specifikt.

Jag tackar dem alltid och känner en oerhörd kärlek och tacksamhet över att dom är så goda att dom kommer och hjälper när vi behöver .

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.