Skyddsänglar

Änglasånger

2017-06-23 07:00 #0 av: [Hukanson]

Ett sätt att tänka på änglar mer och ge dem mer utrymme i det dagliga livet är att lyssna på musik som handlar om änglar.  Det är ju lätt gjort nuförtiden då vi med änglarnas hjälp tillverkat ett wärldswiktigtwebnät som uppfyller alla önskningar.

klicka här: https://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&hl=sv-SE&q=songs%20about%20angels

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-19 17:58 #1 av: [Vandrar med Wolf]

Hukansson jag måste få fråga dig om du är allvarlig i dina ord eller om du bara driver med Änglarna LedsenArg

Du skriver så här : Det är ju lätt gjort nuförtiden då vi med änglarnas hjälp tillverkat ett wärldswiktigtwebnät som uppfyller alla önskningar.

Har du ens en aning om vilken skada tekniken gör ? och har du ens en aning om att den är nåt inte Änglar ställer sig bakom för att vi ska få våra önskningar uppfyllda ?

Jag måste fråga dig för det här var ett fult inlägg mot Änglar och mot Andra sidan i all den tid dom tar största avstånd till den teknik som vi människor befinner oss i.

Tekniken finns inte på Andra sidan så vad tusen menar du ??? Ledsen

Anmäl
2017-09-28 02:22 #2 av: Heberniclobochs

#1 Hur vet du att det inte finns teknik på andra sidan?

Anmäl
2017-09-28 13:50 #3 av: [Hukanson]

Prexis...varför finns det inte teknik i andevärlden...?? Det finns undervisning som säger att den är likadan som vår bara mer centrerad i ljus och änglaskaror. Människor fortsätter att leva där med hela sin historia och "karma" men given så mycket mer tillfällen att harmoniera med Herrens sanning än på jorden.

Vi på jorden måste inse att vi är de mest primitiva av de tre samarbetsdeltagarna - himmelen, andevärlden och naturjorden. Men eftersom vi alla dör till köttet och uppstiger till andevärlden så finns det en feedback med de senaste tekniska innovationerna till våra förfäders förtjusning.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.