Meditation

Mänskliga Änglar, Detta gjorde mig chockad

2016-12-28 18:29 #0 av: tinaströmvall

https://www.youtube.com/watch?v=pD3rAZNKVLA

Anmäl
2016-12-28 19:11 #1 av: [Hukanson]

Livet består av livsorganismer som är en samling dna-styrda celler programmerade att samverka i uppbyggnad av fungerande varelser i miljön. Så perfekt intelligent konstruerade att de är maximalt användbara för den fysiska miljö de lever i.

Sanningen om dessa organismer är att de är medvetet skapade av en Skapare som inte skapade fix och färdiga varelser utan en dynamisk organism som har förmågan att förändras genom att dnaprogrammeringen förändras. 

Vare sig den Själ som kommer till den levande organismen är en människa, en ängel eller en stellar så måste de acceptera att leva med den organism de får genom de föräldrar de accepterar. Om den blir förändrad så sker det genom den Skapare som "äger" skapelsen. Många säger att Skaparen förändrar organismerna i dessa dagar.  Vi får vänta och se hur det är med det.

Men om änglar kommer till Livet så är de ju änglar i Själen och även om de "gömmer" sig som människor så måste de ju upptäcka sina änglakvaliteter dag för dag. De måste lära sig att kombinera de mänskliga med det änglalika.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.