Tankar och funderingar

Min hund

2016-03-16 23:35 #0 av: [Nirvana-music]

Har min hund det bra nu?

Tog bort henne i början på året och jag önskar att jag kunde se henne eller åtminstone få höra henne,

Har hört av mina förälder Historier när de tagit bort deras kanin och begravt den på ängen, 10 minuter efter att mina föräldrar har begravt kaninen så ser de en exakt likadan kanin göra en stort glädjeskutt några meter från graven på ängen.

Att de hört hunden hässja bakom förarsätet efter att den gått bort, eller att hästens hovtramp och frustande hörts efter döden.

Hade så gärna velat få besök av min hund, saknar henne så hjärtat svider, hon var min från 8 veckors ålder till 13 års ålder, sen drabbades hon av cancer och blindhet och jag tog bort henne innan det blev värre medans hon fortfarande hade glädje kvar i den lilla kroppen.
:-(

Anmäl
2016-03-16 23:51 #1 av: [lillelull]

KramasHjärta Ta vara på de minnen du har och tänk tillbaka på saker ni gjort tillsammans så kanske det kommer nått fint litet besök från din kära hund en dag när du minst anar det.  BlommaBlomma

Anmäl
2016-03-17 03:16 #2 av: Tarotstollan

Du kanske vill så mycket nu i din sorg att du inte kan ta in det ordentligt. Förhoppningsvis så kommer du att märka något senare när den värsta smärtan och chocken lagt sig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.