Skyddsänglar

RESA MED KATTÄNGEL

2015-05-13 21:19 #0 av: busan11

Jag har varit utomlands nu i en vecka och då kom jag att tänka på följande:

Vad praktiskt det är med utomlandsresor när man även har en kattängel. Att ha med sig sina vanliga katter skulle nog vara omöjligt under en flygresa på 9 timmar. Det skulle va en mardröm för mina stackars missar att sitta instängd i en bur så länge. Dessutom så behöver de en massa intyg och grejer och det skulle va svårt att hitta hotell som skulle ta emot katter. Men en kär kattängel kunde faktiskt följa med utan problem. Då behövs inga flygplan, burar eller tullar. Och hotellet vet inget om att man har haft katt i hotellsängen . Det var det som hände mig när jag var utomlands nu. En natt så kände jag ett par tassar i min stora amerikanska kudde. Då kunde hon även hälsa på mig där Skrattar.

Är det någon annan här som också har den erfarenheten?

Anmäl
2015-05-13 22:05 #1 av: Tarotstollan

Vad fint det låter, att din kattängel följer med dig.Blomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-05-14 10:08 #2 av: busan11

Ja jag blev glatt överraskad. Tänkte lite på det innan jag åkte - skulle hon kunna hälsa på även så långt bort eller inte osv. Men det var inga problem. Däremot måste jag va helt avslappnad när jag ska ta kontakt. Jag får inte känna mig stressad eller så. Det funkar inte om man ligger och har resfeber Gapskrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.