Andlighet/Andar

Spirituella människokategorier

2015-05-03 21:06 #0 av: [Bettanbop]

Indigobarn: Är mycket speciella barn och vuxna som är födda med en mycket högre frekvens och energi. I indigobarns auror kan man se den indigoblåa färgen, därav namnet Indigobarn. Har ditt barn koncentrationssvårigheter, Hyperaktiv, Svårt att sitta still,  Rastlös, Impulsiv och som lätt blir uttråkad. Indigobarn är snabbtänkta och intelligenta. De är människor som lätt blir uttråkade och som hela tiden söker sig till nya utmaningar.

Indigobarn har alltid betraktats av sin omgivning som annorlunda, besvärliga och svårhanterade. De har enormt stark VILJA, de är smarta, KREATIVA, självmedvetna och ÄRLIGA. Indigobarn är INTE RÄDDA för att säga vad de tycker och tänker. 

Indigobarn är i många lägen inte rädda för ENSAMHET och kan ibland välja utanförskapet själva. Indigobarn står hellre och tittar på genom att OBSERVERA omgivningen men om de ser att någon råkar illa ut så agerar indigobarn impulsivt med sitt stora hjärta för att hjälpa andra. 

Detta beror bland annat på att indigobarn är HYPERKÄNSLIGA (framför allt mot sådant som strider mot det indigobarnen kämpar för, rättvisa, kärlek och godhet). Trots Indigobarns storhet kan de också vara lättsårade och lättavvisade. Deras inneboende kärlek gör dem ofta spontana och vill gärna vara allas vän. De är också en perfekt ledargestalt men Indigobarn anser sällan själva att de är en självklar ledare, men en ledargestalt behöver inte alltid te sig just som vi föreställt oss att en ledare är.

Nu kan du ju kanske tänka att detta kan bero på ADHD eller något liknande tillstånd, men enligt vissa är detta uttryck för att ditt barn är en alldeles särskilt andlig individ. Ett så kallat indigobarn.

REGNBÅGSBARN:  Dessa barn är oftast väldigt färgstarka och bjuder mycket på sig själva. De tycker om att synas, att underhålla och har mycket empati för mänskligheten. De kan dock ibland upplevas som egoistiska när de väl har bestämt sig och känner sitt kall. Då finns de inget som kan stoppa dem och deras framfart blir stark och kraftfull. Deras uppgift utgår ifrån att ge information till mänskligheten i form av budskap från planeter, änglar och andeväsen. De är sällan rädda av sig för något eller någon. De kan ibland bli framfusiga i sin iver att hjälpa andra. Dessa barn föds med starka färger i sitt aurafält och ett hämmat regnbågsbarn kan bli väldigt destruktivt medan ett fritt och stöttat regnbågsbarn är kreativt och hjälpsamt. Dessa barn sätter man ofta diagnosen ADHD på.  

KRISTALLBARN:  Dessa barn står till förfogande åt regnbågsbarnen. De vill gärna stå utanför eller bakom all uppmärksamhet. Det är de tysta hjälparna. De är oftast inte så märkbara i samhället förrän de öppnar sin mun. De är väldigt vältaliga och har otrolig visdom som de gärna förmedlar. De har oftast vackra mjuka röster som förtrollar även den mest motsträviga människa. De kan ofta sjunga väldigt vackert. Kristallbarnen är hjälpare, men på ett lite mer subtilt plan jämfört med de andra kategorierna. Dessa barn föds med neutral färg i sin aura för att sedan utveckla den till en väldigt vit och ljus skimrande färg. Ett hämmat kristallbarn blir väldigt destruktivt mot sig själv, självplågad och introvert. Man ställer ofta diagnosen autism på dessa barn.  

STJÄRNBARN:  Stjärnbarnen har inprogrammerad kunskap om universum. De känner tidigt i livet att de har ett kall och gör till sin sak att finna vad det är. De är förmedlare i de allra flesta lägen. De är oftast "lillgamla" i sitt beteende redan från barnsben. De är hjälpsamma och har ofta en naturlig healingförmåga. Många av dem bär många olika gåvor. Bl.a. i form av att kunna läsa av människor. Oftast beror det på att de inte haft den lätta vägen att vandra i livet. De har ofta trauman bakom sig, vilket de senare kommer att ha nytta av för att vara till hjälp för så många människor som möjligt. Samtidigt är det också de som blommar sent i livet i sin kunskap. De går in i stora flödet vid 28-33 års ålder och först då så förstår de att de måste ge av sin kunskap till mänskligheten. De är kloka men behöver ständigt bli försäkrade om att de är på rätt väg. Så med denna storhet kommer en otrygg sida och en sårbarhet inför mänskligheten som många av dem har svårt att hantera. Ibland avslutar de sina liv för att bördan på deras axlar blir för tung att bära. Ett stjärnbarn dömer ingen oavsett ras eller färg utan alla är likvärdiga i deras ögon. Deras aura är stor skimrande och breder ut sig och spränger barriärerna för vad människan är villig att ta till sig. De är älskvärda och givmilda. Men ämnade att stå på den stora scenen och guida människor i stora skaror framåt i utvecklingen.  

*ÄNGLAMÄNNISKOR:   Änglamänniskor är naturliga healers, alltid till förfogande för andra. Det finns ingen egoism i dessa människor. De är inkarnerade änglar och finns till för allt och alla i alla kategorier. De är inte rädda för något eller någon, men samtidigt är de väldigt ödmjuka och kan helt glömma bort sig själva ,bara för att offra allt för en annan människa. De får sina vingar som gör att de urskiljer sig från mängden av både människor och andra kategorier. Vingarna får de i samband med uppoffring av/för något eller någon. De har väldigt lätt att bli nedtryckta av andra tills den dagen de får sina vingar. När de kommit finns inget som kan göra dem illa längre. De reser sig upp och deras aura blir vit och turkos. Deras själ är då vigd att tjäna mänskligheten. De har många människor runt omkring sig som hela tiden kommer och går i deras liv. Väldigt få som stannar vid deras sida, utan de kommer in i deras liv och får den hjälp de behöver och försvinner igen. Därför har de alltid en känsla av att vara övergivna och oälskade. Så är inte fallet men deras upplevelse av det och den lilla kärlek som finns här på jorden är inte så stor som den de själva bär med sig och den kan inte mätas eller mötas om de inte träffar likasinnade änglamänniskor.  

BALANSERARE:   Balanserare får inte välja mörker eller ljus. De måste lära sig att hantera sin kraft genom att praktisera neutralitet. Det är inte alltid så lätt för dem då de kommunicerar med alla sidor. De är s.k. bananskalsmänniskor då de gör de mesta utan konsekvens både i det mörk o ljus regi. De finns till för att hjälpa alla kategorier av människor och själar i sin utveckling. Men en varningens ord: alla balanserare har inte lärt sig var de får sin information ifrån, vilket kan göra att man inte alltid får rätt feedback från dessa människor. Deras aura är oftast dold för alla utom sin egen kategori. Detta är för att de är beskyddade av båda sidor så de kan jobba fritt mellan dimensionerna. De har oftast ett stort ego, men detta gäller tills de lär sig hantera sin gåva. Gåvan är att hantera vitt och svart. De är gråzonen där emellan. En hämmad balanserare slungar ut sin vrede genom både mörk och vit magi. Det är starkt i dem när de menar och tror på det de skickar ut. De är manipulativa och dominerande emot dem som finns i deras närhet. De kan ha olika diagnoser utifrån samhällets syn på dem. Om du träffar en balanserare så håll dig på dennes goda sida.  

ÄLVOR:  Älvor är väldigt speciella till sitt utseende, speciellt deras ögon. Pupillerna är oftast stora och ovala. De är ivriga och vetgiriga. Det är oftast de som ställer de lite mer ovanliga frågorna. Älvorna är inkarnerade älvor, de har levt livet före detta som älva. Ofta flera liv. Att älvor inkarnerar till människor är för att få erfarenhet och för att lära människor att leva ett mer lättsamt och spontant liv. Dessvärre är det väldigt lätt för älvor att bli deprimerade i den mänskliga världen då den är väldigt oförstående och dömande. Älvor är ju älskade av alla. Var lycklig om du träffar en älva då de infriar och hjälper dig att hitta din innersta kärna. De är väldigt sällsynta och det finns oftast bara en älva i ett samhälle och mindre stad.  

EMPAT:  Empater har alltid känselspröten utfällda, och är det så att en ren empat inte lär sig att kontrollera detta kommer det att bli psykiska problem, eftersom empaten inte vet vad som är sig själv eller den andra personen. Det empaten behöver lära sig är att antingen lägga en bubbla kring sig eller fälla in sina känselspröt för att fungera normalt i samhället. Empater är precis som det låter, väldigt empatiska. Kanske till och med för mycket då de lätt kan identifiera sig med en annan person, djur eller varelse. De är otroligt godtrogna och hamnar lätt i trubbel för att de vill tro det bästa om alla. De känner den godhet personen besitter och ignorerar då de mesta av det mörka i samma person. De är personer som är underbara att ha konversationer med så länge de får vara i sitt eget flöde. De står utanför samhällets ramar och älskar livet i sin egen takt.  

BLANDNINGAR: Det är sällan någon tillhör enbart en kategori. Många har två, några har tre eller t.o.m. fyra. Fem är för mycket för den vanliga människan att klara av. Balanseraren har endast denna, då de har så mycket med att hantera det onda också.

Denna samlade kunskap ska användas till Indigobarnens livsuppgift. 

Indigobarnens uppgift är att lösa upp det gamla samhället och få oss att inse vikten av att bygga ett nytt samhälle där grunden är KÄRLEK. 
Indigobarn ska visa samhället de orättvisor och felaktigheter som finns så att vi alla kan skapa en bättre tillvaro i harmoni, symbios och tillgivenhet med varandra. Indigobarn vill få människor att börja tänka på ett nytt sätt där man tänker ljust och kärleksfullt till allt och alla! 

Källa: Bentsenwww.celestin.se Anmäl
2015-05-03 23:59 #1 av: The_pearl

Fantastiskt att läsa! :)
Jag läste i nära att de här barnen då föds i särskilda omgångar, stämmer det? Som för några år sen föddes en hel del av en sort då, tex regnbågsbarn, snart skulle en massa kristallbarn födas.

När jag läser om de här olika så förstår jag mer av sig själv, jag har länge undrat vad det är som är så annorlunda och konstigt med mig. Varför vissa saker är så svåra osv.

Tack så mycket för din artikel! :)

Anmäl
2015-05-04 19:50 #2 av: Tarotstollan

Tack för bra förklaring, har undrat länge vilket som var vad och vad de stod för som individer!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-05-04 21:16 #3 av: H-lena

Oj känner faktiskt igen mig i två av kategorierna, vad spännande! Tack för att du delade med dig!

Anmäl
2015-05-05 23:05 #4 av: [Bettanbop]

SkrattarAnmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.