God morgon/middag/kväll

Hade ni en trevlig Valborg?

2015-05-03 14:27 #0 av: [Bettanbop]

Söndag redan. Denna Valborgs helg gick med en rasande fartSkrattar Vi har haft det lugnt och skönt och bara varit hemma. Åt lite gott drack lite gott och bara myste.

Hur har er helg varit? hittade ni på något kul, kanske såg någon brasa SkämtarAnmäl
2015-05-03 20:08 #1 av: Tarotstollan

Var hemma som vanligt och gjorde inget särskilt mer än städade. Har aldrig firat Valborg. Var en gång för längesedan och tittade på en eld med min kompis men tyckte inte det var något att bara stå och titta på en eld som sakta brann ner medan småglin sprang runt och kastade smällare.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-05-04 11:23 #2 av: TezzD

Heeeej alla fina! Underbart att se att ni håller igång här inne. Alltid lika trevligt att läsa :) 
Min valborg bestod väl mest åt att köra bil och köra bil... :P 
Före och efter detta så är det barn, plugg, jobb, plugg och lite mer plugg... snart är första terminen som USKA slut och än så länge så har jag mkt bra betyg :) 
Sitter just nu och tar en liten kaffepause ifrån alla instuderingsfrågor... förra ggn var det om nervsystemet, celler, cancer och sjukdomar i nervsystem och tumörer osv osv.... Nu puggar jag skelettet, cirkulationen, hjärtat, muskler, blodet, endokrina organ och alla sjukdomar inom detta t.ex kol och benskörhet.. (Inga små prov här inte) 
Ville bara kika in och säga hej till mina kära medlemmar !!!! Vinkar Hjärta Massa kramar till er alla Kramas

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2015-05-04 17:51 #3 av: [Bettanbop]

Heeeeeej På dig också kära sajtvärd Vinkar Lika skönt att se dig varje gång du tittar in Tummen upp du är saknad.

Fick lite flashbacks nu av när jag gick uske utbildningen 2009 Skrattar Anmäl
2015-05-11 09:35 #4 av: TezzD

Ja, man måste ju titta in när man får lite tid över, tyvärr är det inte så ofta som det händer då man har händerna fulla med annat. Men jag ser at du och alla andra gör ett underbart jobb, så jag är inte orolig PartajarHjärta

VT 2016 är jag klar, och kör vi i den här takten som vi gör nu och har så höga krav som vi har på oss nu, så borde vi egentligen tituleras som sjuksköterskor eller specialistundersköterskor. Men men, jag klagar inte, det är ändå roligt, men synd om 70% av klassen som inte klarar proven... då är det nog inte fel på klassen om man säger så... Oskyldig 

Kramis! Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.