Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Änglar/Spiritualism

Inkarnerade änglar

2015-04-11 14:08 #0 av: [Roycie]

Hejsan! 
Jag söker efter inkarnerade (tror det stavas på svenska) änglar. Söker efter dem som kan känna sig utanför i samhället och som kan behöva prata med någon som förstår.  Fick veta för ett par år sedan att jag är en och samtidigt som det är lättnad, finns det också en ensamhet. Hoppas ni finns därute Glad

Anmäl
2015-04-12 20:24 #1 av: [Bettanbop]

Så bra att du erbjuder dig för det kan verkligen behövas om någon är i det läget. Det är tufft att alltid känna sig annorlunda och utanför och känna att man tänker fel bara för att man tänker annorlunda. 

Hur fick du veta att du var reinkarnerad ängel? berätta gärna, och gärna om hur det kändes att få veta det. Anmäl
2015-04-25 23:12 #2 av: roycie

Hej Bettanbop, 

Har precis börjat lära mig hemsidan så jag ber om ursäkt för mitt sena svar Yrar

Precis som du skrev så har jag alltid känt och blivit behandlad annorlundare än mina syskon. Kanske är det för att jag betedde mig "annorlunda". Har alltid vetat att jag inte tillhör denna värld och tills idag har jag aldrig förstått mig på den heller men har börjat acceptera den. 

Allting började år 2011 då jag började få intensiva prekognitiva drömmar. Berättade för min mamma i detta liv som sin tur berättade om att dessa förmågor har funnits i vår stam många generationer (är afrikan) och då började jag leta efter information men har märkt att det är svårt för många i Europa att tala öppet om spiritualitet generellt. Efter att ha haft många samtal med en finsk kvinna som gav mig många tips om hur jag kunde utveckla mina förmågor, började jag meditera. Efter några veckor, började jag få återkommande drömmar om en planet där det enbart fanns änglar. Trodde att det var min hjärna som spelade ett spratt med mig så jag släppte den tanken men när jag började gå regelbundet till en kvinna i Nyköping två år senare, kunde hon konstatera att det var min hemplanet som jag började minnas. Under en auramålning, började kvinnan rita små gröna vingar på min porträtt och sa att jag är en" liten" ängel med gröna vingar Glad 

Jag började grina! Det kändes som att jag blev befriad. Blev mobbad under hela barndomen och tonårsåren, och alltid undrat varför? Men nu förstår jag varför och arbetar med att förlåta dem. 

Anmäl
2015-04-28 10:31 #3 av: The_pearl

Underbart! :)
hoppas du finner det du söker! :)

Anmäl
2015-05-01 20:40 #4 av: [Bettanbop]

Har du fått något svar än från någon?

Det verkar som att många av oss har växt upp med samma typ av känsla. Att vi inte riktigt hör hemma här på jorden. Ett tag när jag var liten trodde jag att jag var adopterad, och hörde hemma hos någon annan familj egentligen. Eller att jag var en "bortbyting" (gamla legender).

Jag har väl egentligen inte blivit så väldigt mobbad, även om det har förekommit, utan mer bara varit utanför och inte passat in. Känner ofta så nu även i vuxen ålder.

Läste en artikel om Plejaderna skriven av Benny Rosenqvist och fick en stark reaktion, men jag har fortfarande inte kommit underfund med om jag är en Plejad eller om jag kommer ifrån någon annan stans.   Anmäl
2015-05-02 16:56 #5 av: roycie

@The_Pearl: tack så mycket Glad 

@Bettanbop: Nej, jag har inte fått svar. Jag tror att många änglar (jag också för det mesta) har svårt att ta kontakt med människor. Om jag inte hade fått hjälp av Åsa (kvinnan från Nyköping) hade jag aldrig vågat skriva detta eller velat ta kontakt med människor. 

Jo den känslan som du har, har följt med mig hela livet och det är oftast det första tecknet på att man inte är mänsklig, alltså från en annan dimension. Har du fått något slags tecken på vart du kan ha kommit ifrån? Kanske genom drömmar eller tidigare-livsupplevelser? 

Benny Rosenqvist har skrivit bra böcker men jag personligen föredrar Sylvia Browne, Doreen Virtue ( alla vet vem hon är lol), James Redfield och min absolut favvo författare Hernan Huarache Mamani. Några tips till bokälskare Skrattar

Anmäl
2015-05-24 00:48 #6 av: kippen20

Jag undrar om personer som under hela sitt liv har stött på mot-
gångar trots att man alltid velat alla väl tillhör änglavärlden för att
man på så sätt ska lära sig och få känna på de motgångar som det
innebär att vara människa ?

Anmäl
2015-05-24 16:52 #7 av: roycie

Hej Kippen20!  
Hoppas du har haft en bra och solig söndag.  
Det är faktiskt en komplicerad fråga eftersom en själs karma spelar en väldigt stor roll i vad som sker i en varelses liv. Även inkarnerade änglar har karma eftersom majoriteten av änglar har levt haft tidigare liv på jorden så jag skulle rekommendera att man börjar arbeta med sig själv: spiritiuellt, fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Visst, varelser som inte tillhör denna planet har det någorlunda svårare eftersom vi känner in ganska mycket men så fort vi börjar arbeta med oss själva så ökar självförtroendet och självkänslan, och då lär man sig att sätta gränser och att säga "nej" till människor utan att känna någon slags skuld. Om du vill så kan jag försöka ta reda på ifall du är en ängel eller inte. Det är att bara att skicka ett privat mail så gör jag mitt bästa Oskyldig

Ha det underbart så länge

Roycie

Anmäl
2015-05-25 22:26 #8 av: TezzD

#6 Visst är det så på ett ungefär iaf Stjärnor

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2015-05-26 16:55 #9 av: [Silverräv69]

Wow, så spännande!
Vet du varför du föddes som människa?
Om du kommer från en planet med bara änglar kanske de lät dig födas som människa för att utföra något fantastiskt eller lärorikt.
Jag är jättenyfiken på vadhelst du vill dela med dig av om dig själv. =)

Jag känner inte att jag delar den fysiska kroppen med en ängel, utan har bara en skyddsängel som min ständiga följeslagare och närmsta vän. Men jag är otroligt intresserad av liv i universum och jag är övertygad om att vi små människor är mycket ovetande, okunniga och har lite för mycket självförtroende för vårt eget bästa. Människan anser sig så viktig för universums existens att de glömmer hur små vi verkligen är och att vi absolut inte är ensamma.

Jag ber om ursäkt för hur människor behandlat dig och hoppas du kan finna frid och kärlek allteftersom du lämnar det förflutna bakom dig. För att nå full självinsikt och få rätt spirituell kontakt måste man släppa taget, förlåta, lära sig av händelserna och öppna sig för kärleken.

Hoppas du hittar fler som du i framtiden, ge inte upp!

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl
2015-06-03 21:26 #10 av: [Vikning a ängel]

Vad spännnde ämne som ni sitter och pratar om här! Jag är en inkarnerad ängel, fast jag vet facktiskt inte om jag är bara ängel i själen eller om jag facktiskt har nephilimblod i mig. Jag tror på både och ;) Jag har flera par vingar som är svarta och jag har sätt slaget i himmelen och har haft kontakt med fallna änglar (som attackerat mig och en som sagt att han älskar mig) när jag sa att jag inte älskade honom så blev han så arg att han fattade äld. Det var en synd det kan jag säga ;) Jag vet sedan tidigare att min tvilingflama är en fallen ängel och att jag inkarnerats för att rädda honom. Om jag kommer lyckas eller inte vet jag inte. Men jag har fått flera bevis på att det facktiskt är på det visset, och jag har även sagt till honom att jag kommer att stanna här tills den dagen du väljer att följa med mig tillbacka till våran fader även om det tar 100.000år. Haha han är en riktig charmör ;) Men tyvär så kan jag ju inte vara tillsamans med någon som är ond, så jag ska göra honom ljus så vi kan vara tillsamans igen <3

Anmäl
2015-06-04 17:33 #11 av: roycie

Hej Viking a ängel! 
Det du skrev var väldigt spännande. Det enda jag vet är att jag är en ängel och fått bevis på det. Skulle vilja veta mer om nephilim och dess inbörd. 
Har också sett slaget i himlen men först trodde jag att jag hallucinerade. Det var bara först efter att jag snubblade på information som jag förstod att det var själens minnen från det slaget. Blev vettskrämd! Usch! 

Detta kommer kanske låta jättekonstigt men jag tror att du och din tvillingflama behöver varandra precis som ni är. Jag tänker på yin och yang. Kanske jag flummar till det lite men jag vet att innerst inne så är ingen skapelse ond utan att var och en går igenom något för att lära sig och utvecklas. Jag kanske har fel dock 

Ha det bra så länge Kramas

Anmäl
2015-06-04 18:35 #12 av: [Vikning a ängel]

Hej roycie

Men Gud vad kul att du också har varit med om slaget i himmelen! Jag var nästan räd för att jag varit den ända. Fast jag visste facktiskt inte att vi hade en egen planet, jag trode det var just en himmel. Fast det är väl mer logiskt facktiskt att det är på en planet. 

Vad gäller Nephilim så står det en massa hemskheter om dom på nätet, men om sanningen ska fram så ser dom ut som människor men har 'fördolda' krafter och deta skrämer vanliga människor och därför har de fått för sig att de är onda monster, vissa säger att de är jättar andra säger andra saker. Igentligen är ju Nephilim någonting finnt att vara, att man har en del ängel i sitt blod. Jag undrar dock varför vingarna har försvunnit på dom. Kanske har de blivit borttagna för att inte de ska vara allt för speciela?

Tack så mycket det du säger angående min tvilingflama, jag har alltid tänkt det på som att jag måste rädda honom. Men kanske är det jag som har fel där, kanske skulle jag bara ha accepterat hans val och följt med honom på hans äventyr. vi har varit separerade under väldigt lång tid. Och nu kände jag att jag ville hemta tillbacka honom, men kanske är inte det därför jag är här igentligen utan bara det jag tror att jag är här för. Han har det ju facktiskt ganska roligt på dena jorden, skojar med människor (han är riktigt busig och finulig) han har ju hjälpt till med att förstöra jorden till den grad som det är idag. Men samtidigt så vet jag att han facktiskt har haft riktigt roligt under loppets gång. Och jag kan inte annat en le när jag ser på hans' skapelse.  Han gjorde det ju inte helt själv men han hjälpte till ;)

Jag vet att jag var väldigt ledsen i himmelen när jag valde att inte följa med hit till jorden, och efter den dagen så var jag aldrig sama ängel igen utan var i djup sorg en mycket lång period. Jag fan dock en annan kille jag vart kär i efter ett tag, men det var ju inte riktigt sama sak.

Anmäl
2015-06-08 12:07 #13 av: [Silverräv69]

Jag har läst lite om Nephilim efter att ni nämnde det och blev förvånad då jag och min mor är RH-negativa! Jag B-!

Nu blev jag så nyfiken att jag måste forska mer om detta, en del av karaktärsdragen stämmer ju in på mig, undrar om man kunde få några vettiga svar. =)

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl
2015-06-09 03:35 #14 av: [vikinga ängel]

Oj vad intressant silveräv69, det finns ju också olika blodslinjer man kan komma ifrån vad gäller nephilim, det finns ju 200fallna elohim så det betyder troligen att det finns just 200 olika blodslinjer man kan komma ifrån, och så tror jag också att beroende på oliken fallen ängel det är man härstamar från så får man mer eller mindre gåvor. Om det tex är den starkaste ledaren så blir nog avkomman mer Jesus eller Antikrist lik, medan en av de läggre så kanske man knapt får några gåvor utöver det vanliga. Det är ju dock bara 13linjer som man pratar om i allmänhet, eller igentligen så är det väl 14 om man räknar in Jesus linje med. Fast han blev ju inte till på ett 'olagligt' sätt så därför så räknas ju han som Guds avkomma och inte som en nephilim, men det är väl igentligen vad han är. Men det heter ju olika beroende på om det var tillåtet för pappan att ha sexuellt omgänge med kvinnorna de valde. De 13 blodslinjerna tror jag inte häller är av den högsta sortens nephilim då de räknas mer som rebeller och vill stå utanför religion och hjälpa till för männskligheten eller bara sköta sitt eget så är det väl dessa 13linjer som vallt att ta över jorden och vara elaka. Det finns en bok med alla elohimernas namn (papporna) Och så får man ju inte glöma Lilith den första skapade kvinnan, hon är ju också med och gör onda varelser, Hon är ju en vampyr och hon har sex med ledar elohimet och de startade 17 olika hybridraser tillsamans. Första hybriden sog ut som jätte människor som kune bytta skepnad till olika djur. Andra generationen så hade Lilith sex med en av sina söner och det blev en vampyrras. Sedan hade Lilit sex med en massa olika djur och dessa blev du warulvar och liknande varelser. Också kallade demoner eller kort och gott nephilim dom med. för deras förfader var en fallen ängel och Lilith var ju den första kvinnan, men då Lilit inte riktigt var en människa så blev dessa avkommor anorlundare. Det finns en komplit lista med namn och utseände på dessa :)

Anmäl
2015-06-09 17:40 #15 av: roycie

Tack Vikinga Ängel! 
Äntligen är det någon mer än jag som vågar säga att Josef hade ett olagligt umgänge med helgona Maria. Hon var ju 13-14 år och han var 39 år. Men det var och fortfarande är traditionellt "lagligt" i dessa områden i mellanöstern. 

Många har ju fått för sig att det bara finns de planeter som vetenskapsmän har offentliggjort men jag vet att det finns miljontals planeter (galaxer) i universum. Jag vet att jag kommer från en planet som där varelserna inte vill bli "hittad". Efter himlakriget bestämde vi att vi bara skulle hjälpa andra varelser om en situation skulle påverka oss på något sätt. Vi anser att man inte ska lägga sig i andras problem eller sitt sätt att leva så vida det inte gäller liv och död, och det är därför många utav oss (så som du och jag) är här på Jorden för att återupprätta det som varit förlorat. Så jag kanske tror nog att det skulle vara bra ifall du hämtade hem din tvillinflama trots allt Får idé

Silverräv69, visst är det spännande? 
Minns när jag var tvungen att få blodtransfusion att läkarna hade svårt att hitta en matching så jag tror nog att det kanske också beror på nephilim. Alltid kul att hitta något nytt om sig själv. Skrattar

Anmäl
2015-06-09 18:03 #16 av: [vikinga ängel]

Har ni också varit med om att ni inte har fått se rönkenbilder de tagit på er om ni behövt rönka er? Fast de kanske inte vissar rönkenbilderna för någon. Men jag rönkade min rygg och jag fick inte se bilderna efteråt. Man kan ju iundra om det finns någonting i våra kroppar då som är lite 'uföver' det vanliga? Jag har aldrig behövt att få blod så jag vet inte om det skulle bli några problem, men jag antar att det skulle bli det för mig med :) Mycket stämer in på mig som står på rh- hemsidan ;)

Ja jag tycker att Josefs och Marias relation facktisk är lite tragisk, och att Jesus då var hennes första barn var ju en bra sak (för han var ju säkert ett otroligt snällt barn).

Folk säger att Sananda är Jesus, men jag vet inte om jag facktiskt tror det själv. När Jesus uppstog och steg upp i himmelen så har jag bara en känsla av att han facktiskt  åkte hem XD Och att han är här på jorden nu ibland / eller kommer tillbacka för att hemta hem sina änglar som råkat komma hit ;) Och kanske blir det då 1000lugna år för jorden? Innan vi får lov att börja inkarnera här igen? Vad tror ni om deta?

Jo jag måste hemta hem min tvilingflama, det är svårt att finna honom bara. Han vill ju inte komma hem med mig ;) Så fort jag hitar honom så försöker han övertala mig om saker och ting och sedan så 'gömer' han sig när han märker att det inte funkar. Jag har även fått kriga mot honom en gång (jag gjorde inte illa honom och han gjorde inte illa mig, men vi bröts upp och jag har inte funnit honom sedan dess) Jag vet att han har en inkarnation i USA. Och nästa år kommer det en serie ut om Lucifer med sama namn (han ska tydligen bli god i den serien) så världen vet kanske lite om det hela i alla fall (nu säger jag inte att det är just Lucifer som är min tvilingflama men att det är lite lika konsept)

Anmäl
2015-06-10 17:30 #17 av: roycie

Ja, jag har röngat min rygg för att jag har haft ryggsmärtor sen jag föddes. Trots att jag tränar och rör på mig så försvinner inte smärtan. Tror att det har med mina vingar att göra. Känner ibland hur dem rör sig och blir alldeles för tunga. Har tagit en massa blodprover och även åkt in/ut från sjukhuset sedan jag var 15 år och aldrig har de visat mig något papper eller röngtenbilder även om jag har frågat efter att ha se dem. Nu när du skriver om detta så blir man ju ännu mer misstänksam. 

Alltså, jag har aldrig tror på lucifer eller satan eller vilket namn man nu har gett denna figur för att jag vet att man skapade denna figur för att ha någon eller något att skylla på när man gör misstag som man inte vill ta något som helst ansvar för samtidigt som jag som avskyr hur "religiösa" människor har skrämt vettet ur deras anhängare genom att ljuga om Gud och Guds anhängare. Jag menar kolla på hur den katolska kyrkan mörklägger våldtäktsantalet men det som gör mig ännu mer förbannad är att människor inte yppar ett ord om detta. Om du nu vet att du har någon eller vet någon  som förstör sammanhållningen för Jordens invånare så är det också ditt ansvar att se till att den personen tar sitt ansvar och slutar göra det han/hon håller på med. Tänk på de oskyldiga barnen som inte fått en chans att uppleva det som finns att uppleva på grund av att det finns varelser som förstör det Gud har skapat. Sprid kärlek istället för rädsla och ondska för Jorden har tillräckligt med det.

Jag har hört och läst så många historier om Jesus att jag enkelt låter mitt högre Jag ta hand om det. Vissa säger att han är en Indier, andra säger att han är afrikan, några säger att han är Indian men dem verkar glömma bort att vi hela återföds i olika livsskepnader att han mycket möjligt kan ha varit från olika länder och haft många sorters namn. What's the big deal egentligen? Han kom till Jorden för att sprida kärlek, sanning och hur jordiska människor kan uppnå ett Gudsmedvetande och bli deras sanna Jag. Så trött på dessa religioner som förblindar människor med deras crap Hyschar

Anmäl
2015-06-10 18:02 #18 av: [vikinga ängel]

Oj vad bra sagt du skrev nu :D Jo jag håller facktiskt med vad gäller det du skriver om både Jesus och religioner. Fast jag tror facktiskt på att individen Lucifer finns men han har ett annat namn, och han var itne någon favorit ängel (för varför skulle Gud ha en favorit?) och han är häller inte ond, han valde bara en annan väg och ville anorlunda en vad Gud ville. Vem nu Gud facktiskt är det vet inte jag. Just nu så tror jag på en skapare, och på källan, men vet inte vem jag igentligen tror att han är.

Min tvilingflamas ängla namn är i alla fall Samael, men igentligen så betyder inte det någonting att han har det namnet. Jag har nog ett änglanamn med, men jag litar inte riktigt på det namnet som jag har fått. Det känns som att jag ska fundera på det ett tag till.

Jag har också haft ont i ryggen sedan jag var liten, och det har min mamma och pappa också haft. Men jag tror det är min pappa som bär på blodslinjen och inte min mamma, men jag kan ha fel. Jag tror också det är vingarna som tynger ned. Och jag kan inte ha vissa bhor på mig för att det känns som att de stör och skaver mina vingar XD Jätte larvigt ientligen.

Vad gäller tro så tycker jag att de flästa som tror på någonting alls värkar bli så extrema, och det blir jobbigt att facktiskt lyssna på vad de har att säga om saker. Och ibland så känner man hur falskt det låter eller fel och man vill inte vara elak och förstöra deras tro och därför så säger man ingenting.. Jag ska alltid överanalysera och veta hur allt slutar och ha en klar bild av allt innan det sker. Och andra kan bara ta det lungt och låta saker vara. Man kanske borde bli lite mer så själv med XD

Anmäl
2015-06-12 03:05 #19 av: roycie

Ugh ända sedan min mamma satte mig i en katolsk kyrka (för att det är tradition enligt henne) har jag kliat mig på huvudet och undrar hur människor kan tro blint på en bok där sidor antigen blir borttagna eller "raderad" för alltid. Så fort man försöker få någon att tänka logiskt när det kommer till "religiösa" böcker, får man motstånd. Det som stör mig mest är historian om Lot och hans familj. Hur han hellre skulle låta sig döttrar bli våldtagna av en grupp vilda idioter för att beskydda änglarna som kom för att varna och hämta Lot och hans familj. Helt sinnesjukt att människor kan försvara en sådan människa och kalla honom för profet dessutom! Stör mig otroligt mycket på människor som säger sig vara "religiösa" men vet inte ett sk!t om vad som står i böckerna. Yrar<---- blir tokig på det ämnet hahaha

Jag trodde att jag var ensam om detta med bh-or. Min mamma blir knäpp på mig för att jag slänger mina bh-oar efter ett tag. Det blir så obekvämt! Har numera bygelfri och låsfri (heter det så?) bh och det känns himmelskt. Nackdelen är att man visar sina hängpattar men whateva haha
Hatade också det namnet som mina föräldrar gav så jag bytte namn förra året och ska byta efternamn antingen detta år eller nästa år. Ingenting illa mot min jordiska familj men det namnet hade/har enorm mycket dålig energi. Det är ju gratis första gången man byter så det är något att fundera över. 

Jag håller med om att Gud inte har någon favorit ängel inte eller ett favorit barn (sorry Jesus) utan vi alla är Guds barn och vi är inte mer eller mindre än vår näste Oskyldig 

Tänk så här: Jesus kom från "ingenstans" och enligt fariseerna så "förstörde" han judendomen (trots att han var jude själv). Han är en av dem som spred sanningen. Tills idag har människor missuppfattat det han menade när han vandrade på Jorden eller så vill människor inte ta tag i deras liv för de är så bekväma med att låta andra styra och säga åt dem hur de ska leva. Hur mycket än människor klagar på att de är trötta på deras liv och rutin, kommer bara ca 2% av de som klagar göra någonting åt saken. När de flesta inser att jobbet ligger på deras axlar, återvänder dem till det tysta lidandet för vem f@n orkar egentligen börja om från början? Jo, de som vet att belöningen kommer från hårt arbete. Man ska aldrig tysta ifrån att säga sanningen :-)

Anmäl
2015-06-12 23:44 #20 av: [vikinga ängel]

Vad intressant det du säger angående din tro. Själv växte jag upp i mormonkyrkan (jesus kristus av de sista heliga) och efter att ha tvingat mig gå i kyrkan i 12år så slutade de. Mormon kyrkan är baserad på ftimurar tro men bara delvis. Jag har släkt som är frimurare på min pappas sida. Han är det inte själv. Vad jag vet i alla fall.
När jag frågade mina föreldrar angående deras blodgrupper så hade pappa minus och min mamma visste inte.
Jag haar enbart 8personer i min själsgrupp och alla är men i den gruppen. Så tvilingflamorna skapades inte som man och kvinna i den ggruppen. Utan som man och man. Jag vet att det finns liknande par med 2 kvinnor. Jag och min tvilingflama skapades altså som gay och bara det säher ju en del om gud.
Min nuvarande familj är inte min själsfamilj och jag saknar min "riktiga' familj. Men igentligen så är jag nöjd med mitt liv. Jesud srr jag som en inkarnation av skaparen själv så själbfallet är han inte sin egen favorit.

Mittt namn kommer jag ha kvar tills jag finner ett som passar bättre. Min själ är ju man så jag har svårt att hita ett mer passande namn. Men när jag gör det så kommer jag att bytta. Det är brs att veta att första namnbyttet är grattis. Tack så mycket.

Jag känner dock vissa själsgrupper är som mina barn eller kusin grupper. För de känns väldigt lika min grupp men de är inte min grupp. Har du kännt så någon gång?

Anmäl
2015-06-13 12:45 #21 av: roycie

Vet faktiskt inte alls så mycket om mormon kyrkan så det var intressant det du skrev. Har bara hört att det kan vara en sekt men är inte alla religioner det? 

Själen har ju inget kön så jag kan förstå att ens tvillingssjäl kan ha samma kön i mänskliga liv. Jag ser inget konstigt med det faktiskt. Tycker bara att det underbart att vi blev skapta så olika. Nu måste vi bara påminna de mänskliga varelser om detta och det blir svårt hehe

Vet du om ifall någon från din "riktiga" familj finns på Jorden? 

Jo, jag har träffat på några från min själgrupp och de flesta verkar vara äldre än jag men ack så barnsliga dem kan vara ibland! Men Gud vill ju att vi ska bete oss som barn för då kan vi kommunicera bättre med varandra telepatiskt. Har även träffat själar som är besläktad med min själsgrupp så ja, jag förstår vad du menar. Härlig känsla faktiskt Glad

Anmäl
2015-06-13 14:19 #22 av: [vikinga ängel]

Jo jag tror att alla av dom är inkarnerade, men jag var den första. Så alla andra är lite yngre en mig ;-) jag inkarnerade i syftet att rädda min tvillinhflama och dom inkarnerade för att rädda och hjälpa mig :-P så ja alla 8 är inkarnerade just nu.

Men själs grupp är tvärt om. Stridslystna och visa. Smarta och de känns eviga i sin existens. Känns inte som att dom har någon ålder. Ledarfigurer är vi med. Men ingen av oss känns som barnslig även om alla är i 20års äldern. De känns istället eviga och mäktiga. Men alla änglar känns nog mäktiga.
Min bästis vsr en ängel med och hon var väldigt barnslig och spontan ocj var inte räd för nåhonting. Hon var inte i min själsgrupp men i en nätbrslektad grupp. Jag har hört talas om personer ur min grupp men jag har fysiskt inte träffat någon. Möjligen en gång på en skrivkurs men jag trormer så att vi.hade.haft tifigare liv tillsamans.
Min mamma är en inkarnrrad älva och min pappa är en inkarmerad krokodil reptil. Alla mina syskon är också alla inkarnerade konstiga varelser ;-)

Jag gillar tyvär inte barn själv och jag är inte intresserad av att vara narnslig. Så kanske har jag lite att jonba på då 0:)

Anmäl
2015-06-16 19:44 #23 av: roycie

Vad roligt! Önskar att jag vart en del av min själsgrupp befann sig. Det kan vara ensamt ibland när man är bland människor som inte förstår en. 

Barn är ju underbara!! Dem får en att glömma bort denna illusion som är så himla tråkig. En massa rutiner och regler som man måste följa. 

Vad hände med in bästis? Den kan vara skönt att ha en vän som är barnslig och orädd så att vardagen inte blir alltför matt. 

Skrattade åt din kommentar om dina syskon. Hur många syskon är ni?

Anmäl
2015-06-16 22:42 #24 av: [vikinga ängel]

vad roligt att du tyckte det var roligt det var också tanken med kommentaren ☺️ Vi är 5st barn i min familj. Och ett låtsas syskon. Han är dock en vanlig människa. Min dåvarande bästis hotade en pojkvän som hon valde istället för mig. Och hon började ifrågasätta mig och ville ändra mig. det accepterade inte jag och därför vill inte jag längre umgås med henne. Men jag märker att beroende på vilken typ av ängel man är så har man olika varderingar och man kan bli väldigt oenig om saker 😄 men det borde ju inte spela någon roll igentligen.

Jag har svårt att ha något förhållande med någon då jag vill att min kille ska vara som mig eller starkare en mig. Jag gillar mitt eget sällskap bäst 😇 men jag hoppas ju mötta några i min själsgrupp någon gång och få en livslång vänsrelation med dom. Jag har ju tvilingflaman i USA, sedan har jag en annan i min grupp i Grekland, sedan finns en i Norge, Japan, Italien, och sedan finns det en i Sverige. De 2 sista vet jag inte enu vart dom finns men jag ska leta lite närmare. Det finns en kille som jag varit tillsammans med i många liv som finns i Himalaya men hans grupp och min får igentligen inte vara tillsammans. Men hans grupp är också inkarnerade just nu dom är 4st två killar och två tjejer 😸

Vet du vilken grupp du tillhör? Om du gör det så kan du ju önskelåt känna in din grupp och kolla upp innan du söker hur många dom är. Det blir änkelt på det sätet. För som jag förstår det så kan du ju kanslierna din guide?

Jag hoppas att du finner de dina. För även om jag inte möt mina så vet jag ju vart dom finns och bara det är ju en underbar känsla. Men man blir väldigt ensam med bara en massa människor runt sig hela tiden det är sant. Och man känner sig som en främling på dena planeten. Och man mår ju bäst av att vara med sin egen själsgrupp. För just änglar värkar ha svårt att umgås på ett bra sätt när de kommer från olika grupper. Kanske för att de värkligen är grupperade efter sina områden. Fast det stämmer inte häller för jag har 2st områden och det är som warrior och healer och de är ju ganska olika. Min bästis vet jag inte vilken typ av ängel hon är men hennes uppgift eller område var inte att hjälpa andra den saken är säker. Väldigt självisk, barnslig och spontan jag skulle vilja säga opålitlig😶. Hon skulle bråka med mig om allt. Och hon utmanade mig ständigt och hon sa att hon var arg på mig för att jag var över henne och det tyckte hon inte var något bra beteende alls (faktum var att jag inte var ett dig dominant och jag hade aldrig sagt att jag var över henne. Det var hennes egen känsla och det är möjligt att hon slog under mig i vårdat liv inkarnerat som änglar och hon kämpade med de känslorna även i deta livet) allt funkar ju inte alltid. Och jag har träffat på lite änglar från andra grupper. men min uppfattning är den att änglar ofta kan luras och vara krigiska mot varandra. Och att det oftast inte är så bra och lyckat att möta andra änglar. Och det är därför som änglar nästan aldrig inkarnerar tillsammans. De får starka band mellan varandra och det blir trevliga band men relationerna blir tuffa och otroligt svåra att få att hålla. Vad det beror på vet jag inte. Kanske jag som har otur bara.

Anmäl
2015-06-17 00:32 #25 av: roycie

Jag har 7 syskon, varav en lillebror som gick bort för ett par år sedan. Han var också en ängel. Han kommer och besöker mig lite då och då. Gömmer undan saker och hoppar på min säng när jag vilar och lyssnar på musik Liparsaknar honom jättemycket dock. 

Vad synd att höra om din dåvarande bästis. Har också haft "vänner" som hon. Man blir tills slut trött av att umgås med såna varelser. Man känner av hur dem stjäl ens energi. Det var starkt gjort av dig att sluta umgås med henne. Man ska ju acceptera varandra oavsett vilken relation man till varandra. Man ska aldrig ändra på en varelse såvida det inte gäller liv och död. 

Vi är likadana när det kommer till förhållanden. Eftersom jag har tagit hand om mig sedan jag var 15 år (blev utslängd av min jordiska far) så är jag otroligt självständig och behöver någon är lika stark eller starkare. Precis som du skrev. 

Har endast fått information om hur 3 stycken från min grupp ser ut. En är en gammal kvinna som bor i ett indianskt område antingen i Peru eller Kuba. Och den andra är en kvinna mellan 35-45 år med ljust brunt hår men har ingen aning om vart hon befinner sig. Den sista fick jag veta sist jag mediterade. Det är mitt ex som bor i samma stad som jag men vi skiljdes inte som goda vänner så jag vågar inte ta kontakt med honom. 
Varje gång jag tror att jag har träffat någon från min själsgrupp så visar det sig att det är någon från ett tidigare liv. Så fort jag inser det, försvinner "hemkänslan" direkt. Jag söker i böcker och försöker tala med människor (på internet) men hittar ingenting. Har börjat meditera enligt månkalendern och har fått träffa några kvinnliga själar som har hjälpt mig jättemycket. Nästa gång jag mediterar ska jag fråga om mitt ursprung. Det känns som att det är lock över mitt minne Arg

Har också insett att det nästan alltid ska vara en tävling mellan vissa änglar. Vet inte heller vad det beror på. Har hört från andra inkarnerade änglar som har sagt till mig om att jag inte ska berätta för andra varelser om mig själv eller så har dem försökt göra motstånd på något sätt. Själv har jag försökt ena oss på något sätt så att vi kan hjälpa varandra och andra varelser men får alltid motstånd. Har det varit så för dig också?

Anmäl
2015-06-17 01:12 #26 av: [vikinga ängel]

Om jag ska vara ärlig så blir jag utmanad av fallna änglar hela tiden. Och jag har varit i äkta krig med dom. Och jag har väldigt negativa drömmar och känslor för ärkeängeln Michael. Jag försöker att jobba på dessa känslor så jag ber till honom hela tiden, jag har till och med köpt hans orakelkort samt en staty av honom. Jag kan dock inte säga att mina känslor om honom har ändrats. Troligtvis har han gjort mig illa i ett tidigare liv och jag nu försöker att läka såren karmiskt. Vilket inte går så bra. Du har mycket rätt i att det finns mycket tävling mellan änglar i alla fall bland de inkarnerade. Det är troligen för att vi har glömt vilken del i hierarkin som vi tillhör och om någon var någon annans ledare så är det möjligt att den personen inte längre accepterar det i sitt inkarnerade liv. Det är ju ändå så att man glömmer lite och det man accepterade eller tolererade som ängel kanske man i te tolererar i sin nuvarande inkarnation.

Jag tror att du kommer att finna en ny kille från din själsgrupp och att det kommer sluta mycket bättre.

Vilken intressant meditation du ska göra. Jag känner redan till vilken grupp jag tillhör men igentligen är inte det i sig viktigt utan enbart att man kan bli lycklig i sitt liv här på jorden. Men jag tycker nog att vi ska sträva efter att få komma hem till våran egen planet.

Det är bara jag i min grupp som för stunden är en inkarnerad kvinna vilket känns lite konstigt. Och jag ser mig igentligen inte som en kvinna utan en man. Men jag är ju inte häller lesbisk då jag dras till män. Så det känns lite märkligt det hela. När jag gör andliga resor och drömmar så är jag alltid en man i de drömmarna eller resorna.
Jag ska också försöka jobba på att lära mig mer om mig själv. J
Det är alltid en bra start i alla fall.

Anmäl
2015-06-17 17:49 #27 av: roycie

Varför känner du så mot ärkesängeln Mikael? Dem enda gångerna jag varit frustrerade/arg på ärkesänglarna, är då när jag inte fått hjälp i tid när jag möter "vilsna" själar när jag är på astrala resor vilket har lett till att min själ typ kastas tillbaka i denna kropp. Obehaglig känsla och jag mår fysiskt dåligt i några dagar efter det. 

Jag tänkte väl det. Har alltid känt av att inkarnerade änglar som jag mött tidigare har alltid tävlat med mig på något sätt. Har träffat på några av de elakaste änglar därute som har gjort att jag inte kunde umgås med änglar ett tag så nu letar jag efter änglar som är lika "ödmjuka" som jag. Har aldrig trott på att man ska tävla mot varandra när det kommer till att upplyfta varelser. Jordens invånare har fått en fel bild av oss änglar vilket gör "jobbet" ännu mer svårare. Detta kommer säkert låta konstigt eller omänskligt men har bestämt mig för att sluta hjälpa varelser. Ska fokusera på att höja min andlighet istället och min lycka. Så som du skrev. 

Nu förstår jag varför jag fick mixade tecken när jag skrivit till dig innan. Du skriver som en kvinna men tänker som en man haha har fått en känsla av du är en man men samtidigt  ser jag din kvinnlighet. Trodde att det var fel på mig först. Vad är det du måste jobba med? 

Anmäl
2015-06-17 18:56 #28 av: [vikinga ängel]

Jag tror det är så att vi som inkarnerade änglar inte kom hit för att rädda världen utan för någon annan anledning. Men då vi av naturen vill rädda alla som vi stöter på och kanske till och med tappar våran verkliga mission här och därför måste inkarneras om på just dena planeten hela tiden. Inom new age så har de fåt en totalt fel bild av änglar och de säger till de inkarnerade änglarna de möter att de är här för att hjälpa andra varelser och djur. Jag har en helt annan bild av det hela. Och det värkar som att många medium faktiskt feltolkar sina guider eller så är deras guider ute efter att sätta folk på fel kurser pga egna agendor. Jag tror inte på att alla har goda guider. För medium har en tendens att acceptera alla kanaler och varelser som de möter på. Så där tror jag man ska vara försiktig med vem man går till med sina frågor.

Gud vad jag började skratta om dina tankar om mig. Men de stämmer till 100%. Jag blev facktiskt glad över deta.

Du har nog kommit längre i din egen utveckling en dom änglarna du mött. Om de vill tävla med dig och är otrevliga mot dig så ser de ju dig som ett hot. Så kanske kommer du inte mötta många änglar som nått din egen nivå och då kommer du alltid hamna i konflikt med dom.

Jag behöver jobba på att läka mig själv och mina skador i själen, på att bli starkare som person och sätta gränser för andra. Av någon anledning är jag den typen av person som alltid råkar ut för saker. Misshandel, diskrimineringar från samhället dåliga läkare, förgiftningar, svart magi, jag tror att jag råkat ut för en hel del mer en jag tänker acceptera. Jag blev utnyttjad av en tjej pga mina andliga förmågor som hon utnyttjade pga att jag var så snäll och ville hjälpa hennes klienter. Hon gav mig inte ens betalt fast jag gjorde det mästa av jobbet och pga att jag gör alla mina healingar och krig astralt så kan jag ofta bli attackerad och får skador medans jag hjälper folk och det visste dena personen om.

Och så har jag en del att läka från tidigare liv och så mina känslor mot ärkeängeln Michael jag kan till och med ha hatiska känslor mot honom. Jag måste få reda på varför jag har det så att jag kan läka det. För han försöker ständigt be om ursäkt för någonting och han kommer alltid ögonblickligen när jag kallar på honom. Han har uppenbart dåligt samvete över någonting. Men den jag gillar att kala på mäst är faktiskt Gabriel. Och min mission här på jorden dena gång är inte att rädda dena planeten eller det invånare. Det är en annan som jag inte funnit ut helt enu. Men jag vet att den rör fallna änglar.

Får du inte hjälp i tid av ärkeänglarna? Jag har aldrig hört på maken. De kommer alltid så fort jag säger deras namn. Och jag har till och med fått hjälp av seraphimer när ärkeänglarna inte varit tillräkliga. Men det betyder ju igentligen ingenting, kanske står det i din mission att de inte ska rycka in på en gång utan att du först ska försöka hjälpa själen först? Vilken obehaglig känsla att bli inslungad i sin kropp igen. Det har inte hänt mig så många gånger men visst händer det. Däremot har jag upplevt att onda väsen attackerar min kropp medans jag är ute på astralresa. Hemskt igentligen....

Anmäl
2015-06-17 20:48 #29 av: roycie

Jag är faktiskt glad av att du började kommentera på denna tråd för jag har försökt att ge samma förklaring till varelser som jobbar heltid som medium men antingen blir dem arga och slutar prata med mig eller så ignorerar dem mina budskap och sedan skyller dem på mig för att "jag inte sa något tidigare". Har också börjat inse att vi änglar är på Jorden för en annan anledning än det som har sagts och skrivits om oss. Om jag ska vara ärlig så tror jag att de änglar som försöker "rädda" mänskligheten och djuren, gör det bara för att få uppmärksamhet och vill bli betraktad som helgon. Deras ego! De som jag anser vara berättigad till titeln "helgon" är de som hjälper mänskligheten och djuren i det tysta. 
Har sett hur dessa medium på bloggar, tv:n och i böcker ger fel svar till deras klienter. Blir så förbannad att de inte inser att det är liv det handlar om. Tills slut så blir dessa klienter ännu mer deprimerade och hundratals kronor fattigare. 
Nej, har träffat på varelser vars deras guider är opålitliga. För det mesta misstolkas budskapen eller så säger "mediumet" vad som helst för att tjäna pengar. Tycker att sånt beteende är äckligt faktiskt. Är man osäker på sig själv och sin förmåga, ska man inte jobba med klienter överhuvudtaget. 

Fan vad hemskt att bli  utnyttjad på det sättet! Borde inte tänka så här men jag hoppas att den där tjejen gick i konkurs när du lämnade henne annars kommer karman senare i livet eller i hennes nästa. Men jag vet att du är en stark person inombords och jag tycker faktiskt att du borde ha ett eget företag. Du har det som krävs men jag förstår om du tvivlar på dig själv på grund av det du har varit med om. Jag känner igen mig mycket i det du skriver. Eftersom mänskliga varelser har fått en fel uppfattning om oss så tror de att de kan göra vad som helst mot oss och vi bara ska ta emot varenda käftslag, och inte säga någonting. Du kommer att bli starkare. Det vet jag =)

Vad roligt! Den som jag kallar på mest är också ärkesängeln Gabriel. Har till och med bytt namn för att hedra Honom för all den hjälp han har givit mig under dessa år. Har aldrig träffat på ärkesängel Mikael men jag har hört att Han är jättesträng och bestämd! Nästan som en förälder LiparHar börjat lära känna ärkesänglarna Raphael, Chamuel och Raziel. Just nu är det ärkesänglarna Raphael och Raziel som har "kontroll" över denna period som jag går igenom just nu. 
Hmm när jag vill lösa ett problem med någon så ber jag alltid innan jag somnar om att få träffa den varelsens själ under en astral resa. Det nästan alltid lett till jag och den personen som jag har problem, kan lösa vår dispyt i vaket tillstånd även om vi sen bestämmer oss för att gå skilda vägar efteråt. Bara en liten tips men eftersom du bär så mycket ilska inombords så tror att det är energin från ilskan som blockerar din kommunikation med ärkesängeln Mikael.  Jag får en känsla av att ni har varit ett par i ett tidigare liv. Antingen under medeltiden eller renässansen?

Hmm du kanske har rätt med att det kanske är en del av min mission att de ska avvakta med att rädda mig när jag ute och reser. Det är bara så skrämmande för en gång råkade jag slå mitt ex i sömnen när jag slogs med en ond ande och jag flera gånger vaknat av att jag försöker få luft för att andas och/eller skydda mig själv. Det är jättehemskt. Hoppas att ingen får uppleva det där. 

Anmäl
2015-06-18 03:16 #30 av: [vikinga ängel]

Kul att du arbetar flitigt med ärkeänglarna. Eller att de jobbar flitigt med dig 😉 hoppas att det går bra för dig. Zadkiel och Raphael, vad kul. Vad tycker du om dom? Jag har inte jobbat så mycket med ärkeänglarna men de jag har fått hjälp av är Uriel med djurens hälsa samt att hjälpa alien bebisar över till ljuset. Men annars så är det typ Michael och Gabriel som jag får hjälp av. Jag vet att jag vid något tillfälle träffade en ängel med namnet Uriel och Jophiel men annars så är det inte så mycket hjälp jag får av dom. Jag gillar att skötta saker själv. Och ber enbart om hjälp om jag värkligen måste. Men jag bad ärkeängeln Michael om vapen och en rustning så jag använder dom ofta och det hjälper mycket på astral resor så det kan jag rekommendera. Och om du vill bli kvitt entiteterna så halshuggna dom med svärdet och förstör hjärnan. Då åker de tillbaka till källan och kan börja om från början fast som ljus.

Jag har funderat på att starta eget faktiskt det vore väldigt kul. Kul att du känner att det är vad jag borde göra. Men det får dröja några år jag måste bli hel först.

Men vad tycker du om Raphael? Han kan man ju även tilltala om man är i krig med mörkret då han är den starkaste krigaren efter Michael. Så gillar man inte den hårda Michael så kan man be till Raphael med sama problem.

Vad tråkigt att du haft så mycket problem med andra medium och deras klienter. Men det är sant som du säger att de sprider lögner i massor. Och vi kan tyvär inte göra så mycket åt deta.

Vad gulligt av dig att du känner att det är synd om mig, men jag tycker inte att det är ett dig synd om mig själv. Jag ser det mer som att jag måste härdas och testas för att klara min slutliga mission här i livet. Jag kommer tydligen behöva vara super stark för att klara av den 😜 men jo dom som gjort mig illa kommer nog att få karmiskt problem antingen i deta eller nästa liv. Jag hoppas dock att de kommer till mig för att be om ursäkt speciellt kvinnan som utnyttjade mig. Men vi får se om det blir så. Jag berni alla fall för henne. Att hon ska se och känna det Sanna ljuset en dag och byta bana i sitt liv.

Vad roligt att du känner att jag haft en par relation med Michael, jag har själv annat att det är s, om det var så så var det under renessansen. Och kanske även under medeltiden. Det är möjligt att vi har haft flera inkarnationer tillsammans. Har du varit med Gabriel kanske?

Vad gäller din mission så kan det ju vara så att de vill att du ska göra någonting innan de hjälper dig. Att du ska försöka sända de mörka till ljuset själv eller försöka innan de sänder den till ljuset själva? Attackerar alltså ditt ex dig när du sover. Eller menar du att du attackerar honom?

Anmäl
2015-06-18 12:58 #31 av: roycie

Det är jätteroligt att jobba med dem. Underbart att se resultat =) Raphael verkar vara en tillbakadragen ängel men samtidigt väldigt mjuk. I alla fall med mig men jag känner av hans kraft när han arbetar med mig. Raziel är också ganska kraftfull. Han jobbar oftast med ett svärd tillsammans med mig. Varje gång jag kallar på honom så har han med sig sitt svärd. Vet du vad det kan betyda? Tack för tipset. Jag ska testa det nästa gång jag träffar på en vilsen ande när jag är ute och reser. 

Ja, jag fick den vibben eller rättare sagt en bild av att du kommer att lyckas inom ditt eget företag =)

Önskar att jag var lika ödmjuk som dig när det kommer till människor som utnyttjar andra. Skulle hellre vilja att de ber Gud och änglarna om förlåtelse än att de kommer till mig och ber om det. Vet inte varför jag är så. 

Jag och Gabriel har inte varit ett par men vi har levt som syskon och han har varit min far i flera inkarnationer. Även om han inte finns fysiskt i mitt liv så har han alltid ställt upp för mig under svåra stunder. Det är alltid han som finns där. 

Jag känner också att det är något som jag borde göra men jag vet inte vad det är. Får en känsla av det är något med att beskydda och leda barn, tonåringar och ungdomar men jag vet inte i riktning. 

Jag attackerade mitt ex i sömnen. Han berättade att jag slog på honom när jag låg och sov. Aldrig hänt innan eller efter det. Jättekonstigt faktiskt. 

Anmäl
2015-06-18 17:40 #32 av: [vikinga ängel]

Kul att du tycker så mycket om att jobba med dom. Jag borde jobba på att använda dom mer en det jag gör. Jag är tyvär sådan att jag känner att jag ska göra allting själv. Och facktiskt alltid när jag ber om deras assistans så står dom backom mig tills jag säger att de ska attackera typ. Ganska märkligt, jag har också gjort så att jag har bett till ärkeänglarna för att assistera andra när jag inte årkar göra det eller jag har slagits mot någon stark entitet för att rädda någon. Då jag inte har tid attvara kvar själv kan jag tillbaka en ärkeängeln för att den ska se till så att personen kommer tillbaka till sin kropp utan vidare skador. När det kommer till Raziel tänker jag att han håller i ett svärd antingen som ett beskydd till dig eller för att han vill att du ska ta det från honom och använda det själv på dina astralresor. Du kan alltid fråga honom nästa gång du möter honom.

Hmm ja kanske är jag ödmjuk jag har aldrig sätt det riktigt på det sättet själv. Men det är kul att du säger att jag är det, tack så mycket. Förut tyckte jag som du att de skulle be om ursäkt till Gud och änglarna, men den tiden har ändrats. Jag kanske har blivit äldre, fast jag tror nog mer att det är för att jag ett tag har varit väldigt besviken på både änglar och Gud ett tag.

Jaha du har haft många liv med Gabriel då, vad kul. Jag har också haft några liv med honom. Jag tror jag har haft inkarnationer med 7st ärkeänglar men Raphael är inte en av dom.

Jaha ja det kan mycket väl stämma att du ska leda och hjälpa unga människor, beskydda med? Jaha jag vet inte vilken typ av jobb man skulle kunna ha då. Psykiatrin kanske? Det första jag fick till mig var dock militär. Haha jag har ingen aning om varför 😇 jag hade själv gärna blivit militär, tyvär fick jag inte det. Jag skulle väldigt gärna jobba inom kriminologi eller liknande, men det kommer nog inte bli aktuellt häller. Men jag vet nu i alla fall att det kommer att gå bra när jag startar eget.

Jaha du attackerade honom. Okej det lät inte så jätte konstigt enligt mig. Det låter mer som att du kanske var arg på honom i drömmen eller i astral världen och ville pulka till honom lite. Det händer nog alla ibland så det behöver du nog inte oroa dig för 😄 men han lär ju ha blivit upprörd över deta kan jag tänka mig.

Anmäl
2015-06-20 17:02 #33 av: roycie

Men jag tror kanske att anledningen till att du inte arbetar så mycket med ärkesänglarna är för att du är snart i samma kunskapsnivå med dem. GRATTIS!!! Ja, jag ska fråga Raziel nästa gång jag mediterar, tack =)

Jo jag förstår men samtidigt så kan jag märka på människor att om de bara ber om förlåtelse till mig så kommer de tro att det räcker. Jag är en ängel som utför de arbeten (missioner) som Gud ber mig, alltså om människor skadar mig, dig eller varandra så skadar de även Gud, Vi är ju en avbild av Gud därför måste vi vara försiktig med hur vi behandlar varandra. Därför föredrar jag hellre att när människor sårar eller skadar mig att de ber om förlåtelse till Gud först sen till mig. 
Vi alla har varit besvikna på Gud och änglarna några gånger under våra liv på jorden. Kanske borde du meditera och fokusera på att förbättra eran relation ett tag. Jag gjorde så när jag hade konflikt med Gud och änglarna. Det var en period då jag också gjorde revolt mot Gud och ärkesänglarna (droger och alkohol). Kände mig så övergiven och besviken att jag faktiskt ibland gick över gränsen för att testa dem men jag skadade bara mig själv. Tills slut så träffades jag och ärkesängeln Gabriel, och vi bestämde att jag skulle göra en meditationsritual i 2-3 månader där jag enbart träffade Gud och ärkesänglarna. Sa upp mig från jobbet, gjorde mig av med människor som var lika vilsna som mig, flyttade till en annan stad och bara fokuserade på min relation till Himmelrikets invånare. Ingen förstod vad som pågick men hur ska man förklara detta till skeptiker som enbart tror på vetenskapen ändå? Fråga ärkesänglarna vad som måste göra så att du kan helas på bästa sätt =)

Coolt! Varför fick du börja inom militären? Det är aldrig försent att påbörja något. Tycker du om kriminologi så kan du alltid lära dig på egen hand med biblans böcker och beställa böcker från nätet. Har märkt att vi änglar blir intelligentare när vi är självlärda. 

Anmäl
2015-06-21 00:31 #34 av: [vikinga ängel]

Det är möjligt att jag har kommit upp i ärkeängla. Jag har nog misstänkt det en längre tid, men då ingen påpekat att det är så så har jag hållit det för mig själv. Men jag vet att jag har blivit misstänkt förärkeängel flera gånger när jag har mött människor astralt. Ofta blir jag kallad antingen Michael eller Raphael. Och det är ju lite kul. Jag har alltid rättat dom när de sagt deta 😉😇 Tack så mycket, det är roligt att någon annan tror detsamma som jag. Och därför har jag inte sama behov av ärkeänglarna som alla andra, det låter realistiskt.

Jag behöver finna kontakten med Gud igen ja, och jag behöver lämna min familj för att kunna bli hel. Så länge jag är kvar med dom tror jag aldrig att jag kommer att kunna bli hel igen. Så jag hoppas att livet kommer att årens sig för mig. Bytta efternamn vet jag nu i alla fall att jag vill göra. Jag vet dock inte vart jag ska flytta, jag har pass och skulle häller dra utomlands en stund för att sedan flytta till Skåne.

Vad roligt att du säger att vi änglar lär bäst genom självlärning, jag har märkt några liknande saker. Jag har gott tarotkurser och olika kurser och redan kunnat typ allt som lärs ut redan. Jag har alltså inte lärt mig någonting utan blivitväldigt uttråkad. Men jag kan ju inte jobba som kriminolog om jag inte får ett diplom på klarad utbildning. men stekande ju vara kul att läsa lite om det i alla fall.

Jag fick inte bli militär av okänd anledning, de svarade inte ens på ansökan som jag skickade in. Så jag har facktiskt inte en aning om varför.

Hoppas du får bra svar av Raziel, och det är ju jätte härligt att du fått så bra kontakt med ärkeänglarna ❤️

Anmäl
2015-06-21 22:09 #35 av: roycie

Känner starkt att du är i samma nivå som resterande änglarna. Ser även hur du skriver och vilka ord du använder; du är väldigt mogen för din ålder. Säkert många som redan har sagt det. Vet att  det kan vara lite jobbigt när folk alltid säger det. Känner även en hel del frustration från dig och jag att det kan vara som du säger att du måste vara ifrån din familj ett bra tag. 
Har pratat med änglar från olika delar av världen och det är något som vi änglar just nu känner: att vi måste separera från vår jordiska familj. Vi börjar se och känna oss mer att vi inte passar in vår jordiska familj. Så om det är så du känner så tycker jag att du borde följa ditt hjärta. Det kommer att komma vissa stunder då du kommer tveka och ångra det du gör, och det är helt okej. Så länge du mår bra i allt det du gör. 
Märker att vi änglar stannar kvar i relationer trots att vi kvävs och lider i tystnad. Om vi funderar på att lämna en relation  så börjar vi må fysiskt dåligt och tror att det är ett tecken på att vi måste stanna längre men egentligen är det negativa energier (som inte tillhör oss) som lämnar vår kropp. I varje relation vi kommer in i, bildas ett eteriskt band vid nedre delen av ryggen, oftast i svanskotan och när vi försöker lämna en relation, kan de kännas som om motparten dras oss tillbaka i deras skit. Om vi änglar är andlig koncentrerade så kan vi faktiskt se dessa eteriska band. Har vi en dysfunktionell familj, drabbas vi ännu mer och då tar det längre tid för oss att bryta loss från dessa relationer. Dessa eteriska band gör att vi får motparterns känsloliv, därför är många änglar väldigt känsliga och har humörsvänningar. Ibland glömmer man bort att skilja på mänskliga och andliga känslor. 

Ja, det känns jättebra nu att ha en bra relation med ärkeänglarna =)

Anmäl
2015-06-21 23:15 #36 av: [vikinga ängel]

Jag förstår mycket väl vad du pratar om. Jag ser banden mellan mig och alla andra som jag har en relation med av någon typ. Fast jag har sätt dom komma från kronchakrat och hjärtchakrat. Det är möjligt att det finns flera i ryggslutet med men det är inget som jag lagt märket till.

Ja jag behöver tyvär lämna min familj, och jag vill finna änglar. Jag känner mig inte som en människa och kan känna att man inte får vara sig själv fullt ut för att det inte är passande. Och jag blir väldigt förminskad som person. Jag vet bara inte till vilket land som jag ska åka, men jag känner i hjärtat att det behöver göras.

Ja självklart är jag på sama nivå som alla andra änglar, jag är ju inte bättre eller högre en någon annan. Men det skulle vara kul att kanske kunna bli ärkeängeln någon dag. Det är ju ett bra mål i alla fall. Jag gillar att leda andra, så det jobbet tror jag skulle passa mig ganska bra 😇

Ja jag har facktiskt blivit tillsagd av en vännina att jag måste komma från framtiden, för jag tänker så stort och inte passar In här 😄 jag älskade den kommentaren. Det vore ju något det 😉 nej i vanliga fall så brukar folk se mig som ett hot och de vill 'göra sig av' med mig. Jag är inte en person man kan trampa på, och rättvisor är viktiga. Och jag kämpar för att få mina retvisor 😉 tyvär kan det vara väldigt tömmande på energi ibland.

Det finns 3 ställen som jag kan tänka mig bo i ett tag det är USA, gran kanaria, eller Grekland möjligen Italien, så jag har lite att planera på då. Men jag vet inte varit i dessa länder som jag kan finna någon i min själsgrupp bara att de är i just dessa länder, men det lär ju finnas andra änglar.

Jag är ytterst frustrerad just nu, jag springer enbart in i nya murar hela tiden, och alla människor i mitt liv just nu är vampyrer. Jag har ingen att vända mig till som inte tar någon energi från mig och pappa är nog värst av dom alla... Jag har funderat på att gå till ett medium och fråga om råd om hur jag ska göra, men då jag inte känner att det finns så många pålitliga medium där ute som känner till riktiga änglar och deras verkliga syften så tror jag inte det är någon idé att vända sig till någon sådan.

Jag håller inte jätte mycket på med astralresor och sådant just nu pga att jag inte årkar, har inte så mycket energi och tyvär har det inte blivit så mycket meditationer häller, men jag har mycket andliga drömmar. Så jag antar att min kropp kompenserar lite 😄 jag är mycket duktig på astralresor igentligen och även på att hela människor på det astrala planet.

Jag har väldigt svårt för att lämna människor då de känns som mitt ansvar på något sätt, och precis som du säger så känns det som att de drar en ännu närmare när man vet att man behöver lämna dom.

Jag tror jag skulle vara lyckligast antingen med min tvilingflama eller med en ängel som heter Alexander (han hete det när han var inkarnerad som människa hans ängla namn känner jag inte till). Men det blir svårt att fitta dom och om jag gör det så är det ju inte säkert att de kommer ihåg en även om jag minns dom.

Bor du med din jordiska familj nu eller har du lämnat dom helt? du hade i alla fall bytt för och efternamn eller?

Anmäl
2015-06-23 01:05 #37 av: roycie

Yeah I know that feeling. Jag känner mig faktiskt falsk mot människor för att jag inte visar och berättar vem jag verkligen är. Det känner som att jag lever en lögn men samtidigt vet jag att de flesta antingen inte kommer tro mig, ta avstånd eller både och. Jag orkar inte leva så här längre så jag kommer att ta avstånd och sedan bryta kontakten helt men känner sådan skuld för att jag vill leva mitt liv på mitt sätt. I don't know really. 

Trodde att det bara hände mig och började faktiskt tro att jag kanske var galen. Har börjat märka att människor som jobbar med "andlighet", har försökt på något sätt göra sig av med mig. Det var en kvinna som bokstavligen försökte mörda mig men mina skyddsänglar lyckades varna mig i förtid. Har arbetat upp mitt skyddsfält, och träffade på den kvinnan, hon vågade knappast titta mig i ansiktet när jag hälsade på henne. Något som vi änglar har gemensamt: alltid är vänliga mot människor trots att de behandlar oss som skit. Tycker att man kommer längre i livet med positiv attityd =) Men hur har du märkt att folk har försökt bli av med dig?

Det blir så ibland att man inte orkar göra allt. Man måste ta paus ibland men den andliga världen tar nästan aldrig paus och jag tror att du behöver en paus nu. Snart kommer du att få ett känslomässigt utbrott eftersom du är så utbränd. Människorna runt omkring dig ser inte vad du gör/jobbar med  så de antar att du bara låtsas eller överdriver med allt. De flesta manipulerar dig känslomässigt och får en känsla av att du har märkt det ganska länge men så kommer skulden/skammen. Bryter du inte dig loss, kommer du att gå under. Dem ställer alltför höga krav på dig! Har hört från olika medium att mänskliga varelser inte är medvetna om vad de gör, men det är dem. Det är bara att dem flesta människovarelser är egoistiska och själviska, och inte tänker 2 ggr på sin medmänniska. Det är en försvarsmekanism som har funnits i miljontals år men detta beteende är inte biologiskt utan det ett inlärt beteendemönster. Har hört så många som predikar att man inte kan lära en gammal hund sitta och blir fruktansvärt förbannad varje gång jag hör detta. Antingen så vill man förändras eller så vill man inte. Vill man så gör man sitt bästa och det får ta den tid det tar men vill man inte förändras, ska man inte dra med andra varelser i sitt lidandet. Det är bara själviskt. Har lärt mig på senare år att man aldrig kan ha ansvar för ett annat liv än sitt eget. Mår man inte bra, kan inte hjälpa andra MEN man kan stötta varandra. Anledningen till varför vi änglar blir så pass utnyttjad är för att vi har en förmåga att bli blinda och ha överseende, och tro att "vi bara stannar ett tag till så kommer det att funka" men så länge vi stannar vid någons sida, kommer inte personen få något utrymme att ens försöka ta eget ansvar. Hur ont det än gör, måste vi, förr eller senare, lämna personen som vi hjälper. Jag hjälpte min mor i 5 år och det var bara när jag flyttade från den staden hon bor i, som hon var tvungen att ta eget ansvar. Människor omkring henne behandlade henne som hon fortfarande var ett offer eftersom hon har levt ett tufft liv och dessutom har "schizofreni" och när jag kom och krävde att hon skulle börja ta hand om sig (i sin egen takt) blev det kalabalik!! Men nu 5 år senare, börjar alla att inse att hon faktiskt kan om hon bara vill. Man kan vara ett offer ett tag men tycker jag bara att det är patetiskt att tycka synd om sig själv. Man kan inte alltid leva i det förflutna. Väldigt många tycker att jag är hård när jag hjälper mänskliga varelser men jag är sån haha är så trött på att vuxna ska bete sig som barn. 

Är faktiskt hos min mor nu tillsammans med mina syskon. Det blir en farväl reunion. Detta blir förmodligen sista gången jag träffar eller talar med någon av dem på ett par år. Ska byta efternamn igen så att de inte hittar mig alls. Är så trött på att dem alltid vill leva deras dysfunktionella illusion. Min ena syster frågade mig varför jag hedra ärkesängeln Gabriel med mitt namn och vi hade världens diskussion om bibeln. Klarar av religiösa människor men inte idioter som försöker argumentera om något som de inte vet om. Har alltid blivit mobbad och övergiven av min familj gång på gång, och nu har jag fått nog. 

Och du då? Men tänk om Alex vet vem du är. Man förlorar aldrig något om man inte testar =)

Anmäl
2015-06-23 01:46 #38 av: [vikinga ängel]

Edit

Anmäl
2015-06-23 04:15 #39 av: [vikinga ängel]

Inte behöver du känna någon skuld för att du vill leva som du vill, och du behöver värkligen inte känna att du ljuger för någon. Du undan håller ju igentligen ingenting, de klarar inte av sanningen och då är det ju bäst att ingenting säga. Du skyddar dig själv och dom runt dig genom att du bevarar dina finna hemlighet. Och de har ju känt att det är någonting speciellt med dig. I sina själar vet de vad du är och därför utnyttjar de dig så. Och det blir troligen väldigt bra för dig när du väljer att bryta helt igen från din familj och går ut och söker dina egna. Du kommer att finna en vän eller liten egen familj som du kommer att vara lycklig med.

Vad fint av dig att du hedrar Gabriel på det sättet, jag hoppas att du finner att nytt namn som passar dig bra och vill du fortsätta hedra Gabriel så kan du ju tatuera hans sigil på din arm eller bara bytta till ett av hans andra namn?

Jag funderar på att tatuera in Michaels sigil på vänster arm och Gabriels på höger, ett kors på ryggen samt 2st grekiska À fast utan stråket i mitten, på mina händer. Möjligen även en hyllning till Maria Jesus moder. Men mitt efternamn vet jag facktiskt inte vad jag ska bytta det till, kanske någonting med är Raphael så att jag står lite för healing och hedrar honom för hans underbara invärkan på människans liv.

Det är intressant det du skriver om att alltid vara trevlig mot folk det stämmer värkligen. Jag ska alltid vara trevlig och de gånger som jag inte årkar vara trevlig tex när man har bråttom eller är väldigt stressad. Så blir folk oerhört rädda och respekt fulla mot mig, de har hänt att de har sprungit iväg från mig. Kanske råkar man släpa fram sin verkliga styrka och den blir för stark för folk?

Det är ju bra att du övar upp ditt skyddsfält, jag är lite sämre på det. Jag använder häller rustning. men jag måste bli bättre på mitt dagliga beskydd. Jag ska tänka på det. Det är ju igentligen inte alls svårt.

Jag tror att folk ser oss som ett hot, för de känner vad vi är för någonting och då vill de automatiskt tysta ned oss. Men mig är det svårt att tysta ned. Jag fäller ned både tänder och klor och stångar dom med horn om de försöker sätta stopp på mig (skämtosido) ne men det är sant att de ofta försöker få bort mig ur väggen. Jag stoppar ofta kuggar i människors hjul för att jag inte accepterar att folk beter sig hur som hällst och folk accepterar inte det och försöker då stoppa mig. Men de märker ganska snabbt att det inte går att stoppa mig för då får man oftast mer problem en innan. Men jag har en hel del personer i mitt liv just nu som försöker förminska och stoppa mig på olika sätt. Och jag är även attackerad av någon som använder mörk magi på mig (allt i mitt hem går sönder).

Du beskrev min situation väldigt bra just nu. Jo du har helt rätt i att jag behöver ta en paus och få vila, men folk låter mig inte göra det. Ja de tror jag överdriver och de manipulerar mig. Jag har känt i många år nu att jag behöver sticka, 3år tror jag det är. Jag förstod nog innan det med men det var 3år sedan jag blev medveten över vad jag var tvungen att göra. Och jag har inte ve lat ta steget ut och göra det. Det har inte känts snällt eller rätt för mig att göra det. Troligen är det igentligen så med personerna som just nu försöker stoppa mig med, jag kan igentligen lämna dom och fixa till situationen, men jag känner att jag behöver vara kvar av någon anledning. Jag behöver skärpa mig och ta tag i saken och sticka iväg.

Självklart är mänskliga varelser medvetna om vad de gör och hur de agerar. Ibland tror jag att de medvetet vill dra ner en i sitt eget skit för att de inte vill vara där nere själva. Jag tror att människor är ute efter att alla ska rädda dom och dom söker alltid efter någon som ska rädda dom och deras värld. Och de drar ner alla andra till sin nivå för att de inte klarar av att ta sig upp till våran. De kan ju ta sig upp till våran nivå om dom vill, men det är en osäker framtid med mycket arbete och det tycker de inte om. De vill häller att en rödare ska ducka upp som gör allt jobb åt dom. Därför kommer de en dag att bli väldigt lurade av typ någon antikrist person, medans vi ike männskliga varelser vet exakt vad som håller på att hända så kommer dom att bli helt lurade. Jag tror att de som är redo för förändring kan förändras, men jag tror inte att människorna ännu är så pass utvecklade att de kommer att välja att göra det. Men igentligen handlar det enbart om vilja. De vill inte förendras, men om en mänsklig Varese vill förendras så tycker jag absolut att man ska hjälpa den personen. Men det kommer att komma mer människor som förstör för en en vad det kommer att komma sådana som värkligen vill ha förändring. Och man måste kunna säga nej till de som vill töms en på energi. Fast jag vet inte om jag vill jobba med människor alls just nu i alla fall.

Ja jag stannar i destruktiva relationer för att jag tänker att det kommer att bli bättre. Tyvär var jag med min bästa vän i 7år och igentligen var våran relation bra i 6månader. Och jag var ihop med en kille i 2år fast jag visste att han var otrogen mot mig.

Haha vad roligt att du säger att du är hård mot de du hjälper. Det är jag med 😉

Lycka till med namn bytte och flytt. Hoppas det blir bättre för dig i framtiden.

Min mamma utnyttjar gärna mig och mina systrar när hon behöver tröst och väntilera sina tankar och problem (hon har många) och ibland kan det bli så jobbigt att man mår lika dåligt som hon under den perioden hon mår dåligt då hon ska prata och gråta till mig. Och hon ringer mig enbart för att jag ska spå om alla hennes problem och hela henne och lyssna på henne och ge henne råd. Men hon tar inte till sig råden sedan och säger att råden och korten hade fel. Och sedan så inser hon att allt jag sa var sant. Väldigt tröttsamt. För när jag sedan behöver henne så årkar hon inte lyssna och hon klagar på att jag är så negativ.

Pappa är annorlunda på det sättet att han är så negativ själv, att man blir negativ av att umgås med honom. Och han är oempatisk och årkar inte med en. Men han försöker i alla fall vara snäll. Men han når inte hela väggen fram. Man mår inte bra av att umgås med honom hur som hällst.

Jag hade igentligen bästema mig för att mammas 50års fest skulle vara mitt avsked till henne. Det var i vintras så jag har dragit ut på tiden en del. Igentligen så har jag nog gjort mitt avslut redan, men de har dragit mig mycket närmare nu så det har varit svårt att ta sig ur. Jag undrar om de inte vet omedvetet vad man försöker att göra.

Jag tycker annars att mitt liv är ganska spännande och händelserikt även om det inte ser så ut för andra.

Jo jag skulle älska att träffa Alex, ja det vore roligt om han visste vem jag var. Jag har drömt om honom några gånger. Men det betyder ju inte att han vet vem jag är för att jag vet vem han är. Men du har hällt rätt, jag förlorar ingenting på att testa 😉😋

Anmäl
2015-06-24 13:32 #40 av: roycie

Jo, har fått ett tecken på att det är okej att lämna min jordiska familj. Det kommer att bli känslomässigt jobbigt ett par veckor men som alltid så reser jag mig upp. Ser faktiskt fram emot att inte ha kontakt med dem. Känner på mig att jag kommer att kunna fokusera på det jag ska göra med mitt liv. Är hemma och nu har nytt nummer. Vet att jag gjorde/gör det rätta för att jag fick en dröm som visade deras samtal efter att jag hade åkt och det var inte trevligt alls, ska jag säga. Den enda som jag kommer genuin att sakna är min mamma men orkar inte med hennes problem längre. Jesus Christ, I'm finally free Gråter

Har du tatueringar? Har funderat på det men tid och ekonomin sätter stopp för det så det blir när det blir. Det känns naturligt för att hedra Gabriel för att jag älskar honom villkorslöst så jag tog väldigt illa vid mig när min syster förnedrade både honom och mig. Aldrig mer. 

Vet att jungfru Maria skulle känna sig hedrad av det du funderar på. Många har en tendens (förutom den katolska kyrkan) att glömma bort Maria. Menar människor glömmer bort hur mycket ondska hon fick uppleva för att hon blev gravid med en av Guds största härligheter och sedan bli bortglömd efter att ha fött honom. Blev själv jätterörd av att du planerar att hedra henne. Hon förtjänar mer än det hon har fått hittills. När det gäller ditt efternamn, känn efter. Skriv ner olika förslag på papper och samtidigt be om hjälp av änglarna. 
Tänker väldigt mycket på ärkeängel Raphael när jag hör denna melodi: https://www.youtube.com/watch?v=VWO0eEzYbDM 

Tror nog att det stämmer. Att människor blir skrämda av din styrka. Har själv känt av din starka energi vilket jag personligen tycker om. Det är inte alltid man träffar på en ängel som har sådan pass styrka men samtidigt vänlig av sig (fast jag vet att det finns människor här och omkring som skulle påstå något annat haha). Önskar att jag hade sådan styrka och mod. Du klarar av allt i livet men just nu måste du fokusera på dig själv och din hälsa! En av anledningarna till varför mänskliga varelser och änglar i lägre rang (hatar att uttrycka det  så men...) ser oss som hot, kan vara att den kunskap, visdom och styrkan inte är tillgänglig för alla ännu. Diskuterade detta med en ängel från USA om just detta att varelser har slutat vara uppmärksamma och har aldrig tålamod. I dagens värld ska allting gå snabbt och smidigt, och utan krångel. De tror att bara för att man går en weekend kurs och betalar över 1000:- för ett certifikat, är man färdigutbildad. Crap! Själva existensen är en lärdom. Den/det enda som är färdigutbildad är Gud (enligt mig är Gud, allt som har skapat allt i hela universum. Könlös och kärleksfull som ALDRIG dömer.). Vad Guds plan är något som ingen faktiskt vet och att påstå att veta vad eller vem Gud är, hur Gud fungerar, vad Gud har för plan, är det största synden en varelse kan begå. Vi är endast skapat i Guds avbild. Med andra ord, vi är bara en kopia av originalet det är en anledningarna till varför många religiösa och andliga varelser håller hårt vid budordet "Du skall icke ha andra gudar vid sidan av mig". Människor uppfattar detta budordet på olika sätt vilket att skapat obalans på planeten men det spelar ingen roll vart man befinner sig i världen, Gud är störst och Gud har många namn. En av anledningarna till varför mänskliga varelser känner sig hotad utav oss, är just för att vi änglar aldrig helt och fullt förlorat vårt tillit till Gud även när vi är känner oss övergivna och förbannad på Gud, så återvänder vi alltid. Det är denna egoistiska och själviska illusionen som skapat detta problem. Dem har glömt bort att de en gång i tiden också hade en direkt kontakt med Gud och jag tror att det himmelska kriget är en av anledningarna till varför mänskliga varelser har glömt bort deras rötter samtidigt som tidigare liv upplevelser rubbar till deras minnen. De kan även ha hatiska känslor gentemot oss som de har burit i många decennier som kanske gör att de beter sig så som de gör. Kan  de inte förminska oss änglar och andra andliga varelser, så vänder de deras ilska och hat mot människor som inte kan försvara sig själva. Absolut avskyvärt för som jag skrev tidigare: de är fullt medvetna om vad de gör och säger mot deras människor. De kanske har glömt vilka de var men det ursäktar inte detta beteende. Är glad att veta att du är en stark individ! Stå på dig vännen! Därför är det väldigt viktigt att vi som jobbar med energier och andeväsen, sätter upp ett skyddsfält och är ständigt beskyddad för precis som du redan har märkt, tömmer dem eller stjäl dem vår energi. 

Det verkar som att vi har upplevt samma dysfunktionella situationer med våra familjer. Blir ledsen över att din mamma inte finns där för dig när du behöver henne. Vet hur mycket vi änglar längtar efter fysisk kontakt som kramar från våra jordiska föräldrar. Har du försökt att prata med henne? Försök att prata med henne som en vuxen kvinna. Gjorde det misstaget (flera gånger) att prata med min mamma som en dotter men så fort jag ändrade ton och pratade med henne med auktoritet, ändrades hennes respekt för mig. Tror det är därför änglar måste hårdna till sig annars ser människor oss som något de lätt kan trampa på och oftast händer. Och ibland är det bästa medlet, tystnad. Haha vet du hur mycket människor HATAR tystnaden?! Ibland så ska man bara vara tyst och låta dem hamna i skitet annars lär dem sig inte. Usch hur har du orkat vara omkring en människor som är bara negativ? Du måste vara ständigt trött av att vara hemma hos dem om de beter sig på det viset. Huvudvärk måste du också ständigt ha. Plötsliga gråtattacker också. Ska skicka healing till dig! 

Dem är fullt medvetna om att du planerar att bryta kontakten: du är förmodligen klistret som håller ihop familjen för tillfället och bryter du kontakten kommer "helvetet" att bryta loss...bara ett tag sedan kommer det att gå över. För vad du är på väg att göra, är att ändra vanor som säkert varit likadant i flera generationer. Människor som inte är redo att förändras, kommer att göra allt i sin makt för att inte bryta upp dessa vanor. Förändras du, är dina familjemedlemmar tvungna att förändras också, vare sig dem vill det eller ej. Du kommer att få skit för detta och du kommer att bli det svarta fåret som "förstörde familjehållningen". För dem tänker "vem fan är du som ska komma och röra upp mitt liv? vem gav dig tillåtelsen och rätten att ändra saker och ting?" Detta är något som händer i varje familj på Jorden men människor pratar inte om det eftersom det anses tabu att öppet prata om familjeproblem. F#ck it and be work on being happy and being you! Vill dem leva kvar i det svarta hålet, låt dem. Du har gjort det du kan och Gud och änglarna har sett varenda steg så gå med huvudet högt upp och var stolt. Bara att du får skuldkänslor för att du vill vara lycklig, visar bara att det enda du ville för din jordiska familj var att lära känna villkorslös kärlek men nu måste du hitta varelser som är beredda att ge tillbaka till dig =) Du förtjänar det! 

Anmäl
2015-06-25 01:19 #41 av: [vikinga ängel]

Jag sitter och läser en massa noveller just nu, och en lite intressant novel är från serien the lost angels, Massenger's Angel by Heather Killough-Walden. Jag kan rekommendera dena serien. Den är jätte mysig. Handlar om ärkeänglar och deras älskarinnor. Den är inte baserad på sanning men den är mysig att läsa, romans, sex och en hel del annat kul. Lite härligt så här under dåligt sommar väder 😎☀️

Vad tråkigt det är när ens familj ska vara så trasig att den kväver en. Jag tycker att du gör helt rätt som bryter med dom. Och som fåt klartecken från änglarna med. Då är tiden din. Och din själsfader Gabriel är ju med dig på din resa. Så allt kommer att gå fantastiskt för dig. Kanske kommer han ta dig till den familj som du är menad att vara med på riktigt. Du har Gud på din sida, så räkna med att mirakler kommer att ske. Du är mycket stark och modig som klarar av de saker som du just nu går igenom. Änglarna är stolta över dig. Jag är stolt över dig. Och din mor kommer att förstå en dag. Om inte så kommer hon att förstå när hon kommer till andra sidan.

Jo jag har funderat på att göra tatueringar länge, jag är smärttålig så det är inget problem, men pga att jag haft problem med överviktighet under tiden jag tog antidepressivt så ville jag vänta tills jag blev small igen. Och nu är jag utan mediciner och har gott ner 20kg men jag har en massa löst skin. Och jag behöver gå ner 7kg till. Jag väntar tills skinnet drar ihop sig igen så att jag ser snygg ut igen innan jag tatuerar mig. Men jag vet redan vilka tatueringar jag vill ha och hur de ska sitta så nu ska jag göra mig själv lite snygg i kroppen först.

Vad gulligt att du blev så rörd av mitt val, ja Maria behöver värkligen få bli hedrad för den enorma insats hon gjorde. Hon är ju även en fantastisk syster till oss. Och en syster måste man ju hedra och vissa sin respekt för 😉

Jag älskar ju ärkeänglarna med, så de vill jag också ha på mig men de känns mer som mina bröder. Haha lite roligt facktiskt. Men de är ju underbara dom med.

Gabriel är nog stolt över dig. Jag förstår att du blir upprörd när de förnedrar både dig och honom. Och självklart ska du inte acceptera sådant beteende från folk. Jag hoppas att du finner likasinnade som kan hedra Gabriel med dig.

Jag ska fundera på deta med efternamnet, jag ska se vad som känns bäst för mig och se vad jag får fram. Raphael är ändå den jag känner att jag ska använda mig av. Och vilken fin låt du skickade. Vad bra att det var andlig musik med, jag lyssnar inte så ofta på det. Jag lyssnar mer på rock och metal. Men jag gillade dena låten, och jag tänkte på Japan och februari när de rosa blommorna blommar i Japan. Jag hade en inkarnation i Japan 750 a.d som en kvinna. Det har igentligen ingenting med Raphael att göra men jag kände att jag ville säga det i alla fall.

Vad kul att du känner att jag är stark, jag har inte funderat närmare på det annat en när folk utmanar mig. Vilket igentligen händer nästan varje dag. Men tack för att du fick mig att komma ihåg det. Visst är jag snäll alltid, jag är bara väldigt rebellisk. Det går inte få mig att göra någonting jag inte vill göra. Och lojal in i döden är jag med, vilket ibland kan bli ett problem 😅 men överdrivet stark är jag inte och det finns personer som är starkare en mig. Fast det är nog inte så många (skojar😛). Men allt vet jag inte om jag klarar, men mycket klarar jag.

Du är också stark och modig, tro på dig själv och din styrka så klarar du med allt.

Nu får du inte ta det jag säger fel, men jag har aldrig brytt mig så mycket om människor. Jag älskar dom ändlöst men de är inte starka och de är mycket lätt att manipulera. De är ganska svaga, men då de ärvskapade i Guds bild så respekterar och älskar jag dom. Och jag är säker på att de kan bli de under som Gud ville göra dom till. Men just nu är dom inte deta och de förstör alla som försöker att hjälpa dom. De dödar Jesus, de förstör Marias liv och de har förstört alla stora människor efter dom. De klarar inte av att låta saker vara, de ska äga det som är vackert. Att låta dom fortsätta vara i naturen, istället ska man döda det och stoppa upp det eller ha det som husdjur eller i små onaturliga burar. Jag ser inget gudomligt i det beteendet, men samtidigt förstår jag dom och de har en gudomligt vacker själ. Och jag kan inte låta bli att beundra dom och de saker de åstadkommer. Även om det är små saker så är det otroligt. Jag tror inte att de ser oss änglar som någonting hemskt, men de klarar inte av att det finns varelser som är starkare en dom. Vi blir ett hot bara för att vi är annorlunda och starkare. Och de har i bakgrunden att de blev lurade av änglar och det var på det sättet de föll. Så de kan vara uppmärksamma på vissa karaktärsdrag och därför testar de oss gärna in till gränsen för att se om vi är goda eller ej. Men eftersom att dom är som dom är så förstör de istället för sig själva. Jag bryr mig som sagt inte så mycket om människor, de intresserar mig inte och jag är inte någon gammal skydds ängel. Men just nu är det änglar som lurar änglar och andra varelser som lurar varandra. Och det finns lika många fallna inkarnerade änglar som det gör ljusa, och de fallnas jobb är att fälla oss ljusa. Och medium och kurser och liknande tror jag inte på alls. Jag tror inte att man kan lära sig att bli healer eller medium, man kan bli bättre på det om man redan har gåvan, men jag tror inte att man plötsligt kan få en gåva man aldrig har haft. Och det finns många lögnare ute. Det är krig på g i våran värd och därför är det så viktigt för oss att finna våra egna.

Vad gäller Gud så går det som du säger givetvis inte att veta när saker om ting ska hända om inte han själv kommer med ett datum till oss. Men jag har svårt att tänka mig att han någonsin skulle göra någonting sådant. Jag tror inte att folk kan kanslierna Gud, man kan kanslierna Jesus men inte Gud.

Kul att du pratar med en ängel i USA.

Tack så mycket, jag ska tänka på att skydda mig själv mer.

Jo jag har konstant huvudvärk, och väldigt lite energi. Jag har aldrig levt i en period i mitt liv där jag inte känt deta så jag vet inte hur det känns att må bra. Men jag tycker nog jag mår ganska bra ändå.

Min mamma går inte att prata med, jag tror jag aldrig har pratat med henne som en dotter. Jag har alltid auktoritet när jag pratar med henne, därför hon ser upp till mig så mycket och alltid ska rådfråga mig om saker. Jag kan dock vara lite upprorisk när jag pratar med dom. min pappa är dock lite svårare att vara med och prata med. Han årkar inte riktigt med en. Men jag kommer att sakna alla i min familj när jag lämnar dom. De är ändå en del av mig och de har lärt mig mycket.

Men du har rätt i att de inte kommer att förstå, och de kommer se mig som djävulen själv ett tag. Men med tiden så tror jag att de kommer att förlåta mig. Och jag kommer att förlåta mig själv. Jag hoppas bara att Gud och änglarna tycker att jag gör rätt. Jag har gjort det jag kunnat på plats hos min familj, nu ska de lära sig att flyga själva. Jag kommer dock ha koll på dom från holl. Skönt att vi kan göra så i alla fall, men även det måste man klippa tillslut. Annars kommer man börja längta tillbaka till dom. Min tanke är att brytta helt och hållet och aldrig mer återvända till dom. Möjligen när jag är äldre och har blivit en starkare person.

Anmäl
2015-06-25 13:18 #42 av: roycie

Jag ska definitivt kolla in novellen. Älskar att läsa. Jag rekommenderar (om du inte redan har läst den) Kvinnosjälens kraft av Hernan Huarache Mamani. Boken är skriven som novell och som handlar om inkafolket och deras tro. Blev stolt över att vara en kvinna efter att ha läst den haha 

Det är faktiskt jättejobbigt när det blir så. Blir jätteledsen att få höra att andra har upplevt eller upplever samma. Jobbade på en organisation som arbetar mot sexuella övergrepp mot barn (har själv blivit utsatt för det) och det man fick veta om hur politikerna och de flesta kommuner i Sverige bokstavligen ignorerar hur barn har det hemma eller i skolan, fick mig att gråta varje dag. Förra chefen i organisationen, stal pengar från gåvokassan och använde det för eget bruk. Fick säga upp mig tills vidare.  Brukar prata med barn och tonåringar om hur de har det hemma och jag önskar att föräldrar kunde vara mer uppmärksamma mot deras barn. Dem flesta lider i tystnad och det blir värre varje dag eftersom politikerna ställer alltför omänskliga krav på föräldrarna! 
Funderade på detta sedan vi började skriva till varandra och jag tror mer på att jag ska arbeta med barn och deras rättigheter, och varför jag har valt att arbeta med ärkeängeln Gabriel men jag måste bara bli mer känslomässig starkare för jag är sådan cry baby haha märker mer och mer hur mycket mänskliga varelser utnyttjar oss änglar och det enda vi får tillbaka är skit och rykten. Speciellt vi som vågar (börjar stå) upp för vilka vi är. De vet inte vilka hemska situationer vi dagligen befinner oss i. Visst har vi själva valt att komma ner till Jorden men det dem glömmer bort är att vi också har känslor som kan bli sårad. De glömmer även bort att inkarnerade änglar har valt att offra sig själva så att ingen mänsklig varelse ska få uppleva riktig ondska men jag gör detta för Guds skull (kan inte tala för andra änglar) och vill sprida kärlek. Tack så jättemycket för dina varma ord Hjärta

Du har säkert hört detta flera gånger men du är redan vacker och snygg men jag förstår att man känner sig oattraktivt när man går upp i vikt. Det är ju samhällets fel. Gör det du mår bra av vännen =) Hur länge åt du antidep? Och varför?

Kul att du också gillar rock och metal! Lyssnar ibland på klassisk- och meditationsmusik för att kunna slappna av innan jag gör en astral resa men älskar rock och metal. Vilka lyssnar du på?
Coolt att du har levt som en japanska kvinna. Har du några minnen från det livet? 

Ingen fara. Vi alla behöver att bli påmind om något varje dag. Ja, jungfru Maria förtjänar verkligen att bli hedrad och hoppas att hon alltid blir ihågkommen för sina gärningar. 

Nej, jag förstår dig fullständigt varför du inte bryr dig om människor. Har själv haft en period då jag verkligen avskydde människor för det dem gör mot sig själva, mot varandra, mot djur- och växtriket och mot Moder Jord men kom ihåg att Jesus hade 12 mänskliga varelser som trodde på honom, Maria fick hjälp av ärkeängel Gabriel för att kunna få hennes familj vad hennes livsuppgift var, Siddharta Guatama blev grundaren av buddhismen pågrund av att sin mänskliga mor lyssnade på änglarnas budskap. Det finns miljontals mänskliga varelser som arbetar i bakgrunden tillsammans med änglarna och andra andliga varelser och mästare för att göra Jorden till en bättre planet. Det är bara att ondskans makt gör det otillgänglig för andra att veta det. Blir fortfarande oehört förbannad och frustrerad på människor men det påminner mig om arbeta hårdare med dem även om dem tror på oss inkarnerade änglar eller inte. När allt detta är slut, kommer dem att förstå men det är väääääääääääldigt långt innan dess för människor har börjat vakna andligt. Märker det eftersom de onda har börjat agera ännu mer aggressivare. Dem få med sig hur många människor som helst på deras sida. Därför har människor blivit mer ondare och agerar mer idiotiskt! Bara att du och jag skriver öppet om detta, gör dem (onda väsen) förbannad eftersom jag får gudomlig information om hur vissa människor (som används av onda väsen) som läser detta blir irriterad, arg, skriver meddelanden till varandra och snackar skit, besöker andra forum och använder våra ord som källor (yes, I see you guys!). Onda makter gör ALLT nu för tiden för att tysta ner oss. 
Kurser (årslånga kurser) är bra för att göra Guds varelser påminda om deras gåvor. Alltså att återuppväcka ens gåvor men det jag absolut avskyr är att många sätter orimliga priser på dessa kurser/utbildningar. Jag menar den andliga världen tar aldrig betalt för det arbetet som de utför så varför ska många bli rika på detta? Andevärlden tänker på varenda korn som andas, alltså är den andliga informationen gratis och tillgänglig för alla skapelser. Visst, kan man be om betalning men om en människa inte har pengar eller har det svårt ekonomiskt, anser jag att det borde vara gratis. Förr i tiden använde man sig av tjänster. Typ om jag städar ditt hem så får jag mat utav dig. Tycker att man borde gå tillbaka det hehehe vi alla arbetar ändå för Gud. 

Jag älskade din kommentar "människor kan inte kanalisera Gud". So true and so real!

Menar du att du aldrig upplevt hur det är att må bra i detta liv eller menar du i andra liv också?

Det bästa sättet att få veta vad Gud och ärkeänglar tycker om en viss situation, är att prata med dem. Ibland när vi är i ett tillstånd då vi är förvirrad och mycket händer, glömmer vi bort att bara fråga om hjälp av ärkeänglarna och Gud. På ett eller annat sätt så kommer vi att få svar =)

Anmäl
2015-06-26 02:05 #43 av: [vikinga ängel]

Härligt att du kände dig så stolt över att vara kvinna efter att ha läst den boken, jag ska absolut kolla in den boken. Jag älskar att läsa och ibland känner jag mig lite Gammal när jag kan sita hema eller i bilen och lyssna på ljudböcker 😆 och filmer älskar jag med, och att sota och läsa tidningar ute på en rastens i en park. Men är man 26år gammal så är man 😋😉

Jag lyssnar på väldigt blandad stil, the script, samael, disturbed, five finger death punsh, falling in reserve, skillet, deathstar, och många flera.

Oj jaha ja du har levt igenom en del då, men då har du ju en kurs i livet som du vet att du vill gå. Och då kan du ju samarbeta mer med Jophiel och Uriel, dom tror jag är mer inriktade på barn om jag inte mins fel. Jag kallade i alla fall på Uriel med Alien betarna och han tog dom ju till ljuset. Jag kalar dock inte alltid på ärkeänglarna i deras rätta element och det händer att jag ger dom fel uppgifter, men samtidigt tror jag inte det är fel. För då skulle de ju inte göra det jag ber dom om.

Min uppgift har jag inte helt kommit underfund med enu, men jag vet att jag vill gå skrivarkurser och skriva böcker. Men då kommer jag behöva anlita någon som rättar mina texter. Och annat jag skulle vilja göra är att jobba som healer/exorcist för dom som hamnat på fel andlig väg. Och så skulle jag vilja ha en egen butik, och jag skulle vilja resa en del, redigera filmer vore helt gudomligt. Men det finns även en massa annat jag skulle vilja göra, det jag funderar på just nu är att gå några kurser bara för skojs skull och läsa kriminologi och psykologi. Utmaningar är det bästa jag vet! Just nu jobbar jag som volentär på ett katthem, är sjukskriven pga depression.

Jag har tagit antidepressiva medel i ca 7år, det började med en stark depression. Sedan vart det mer en vana och jag bytte mediciner ofta då de slutade funka och biverkningarna var så kraftiga och jag blev galen och paranoid av medicinerna som jag var helt beroende av. Nu är jag medicinfri sedan 1år. Och jag mår ganska bra, men från och till så är jag väldigt ledsen och känner allt som ganska hopplöst och då vill jag gärna ta mediciner igen, men när jag tänker på hur det var med medicinerna så ångrar jag mig och tänker att jag ändå mår ganska bra.

Vem har sagt att änglarna offrar sig för mänskligheten när de födda på jorden? Det stämmer ju inte alls. Vi gör inte så att människor inte får vara med om ondska. Då skulle jag inte behöva göra exorsismer på min familj och släkt hela tiden. Och jag har inte offrat mig för någon, jag kom hit för min egen skull. Och jag valde själv ut familjen jag skulle föddas i. Och jag tror inte häller alltid att vi gör familjerna vi födda in i en gärning, de lägger ju allt ansvar på oss. Och vi måste brytta med dom för att de utnyttjar oss så. Jag tror dock att vi hjälper dom med då vi har healing egenskaper men de tar ju ens energi utan att fråga som vampyrer. Jag kan dock tänka mig att offra mitt liv för någon annan om den tiden skulle komma. Och jag skulle gärna rädda hela världen. Dena planet är mitt ansvar och jag ska beskydda den från intrång. Och jag älskar människor. Men jag är inte här för att räda dom, men jag tror det kommer sluta med att jag kommer att försöka med det. Och jag kommer troligen dö i det försöket.

Jag gör deta för att Gud ska öppna portarna till våran planet för mig. Jag vill bevisa för honom att jag har ändrat mig och jag vill bevisa det för honom. Och mitt mål är att han ska välkomna mig hem igen. Alltså är jag också här på jorden för Guds skull. Jag tappade bort mig själv medans jag inkarnerade som människa första gången.

jag tror ju änglarna hade kontakt med dom för att de var änglar eller andra varelser själva. Jag tror inte att nästan någon stor människa facktiskt har varit en människa mer en 60% är det nog inte.

jo det föddes många för att hjälpa dena världen, men det födda fler mörka/onda varelser en goda och det är därför världen bara blir värre och värre.

Jo det stämmer att mörkret försöker att stoppa oss, kul att du delar med dig av våra diskussioner på andra forum. Får du bra respons på dom?

Själv tror ju inte jag att alla har healing förmågor eller mediala förmågor. Alla kanske kan bli mediala men det är långt ifrån alla som ska jobba som det. Det är ett stort ansvar man har. Och det blir påfrestande med alla energier. Jo och pengar rycker det fort i den branschen, många blir ju rika i dena branshen. Jag vet inte vad som är rätt och inte? Men det är långt ifrån alla som facktiskt har en gåva alls som utger sig för att ha det. Jag har blivit lurad många gånger, och jag har även varit med om att jag betalat för imlantat borttagning och de har satt in implantat istället för att ta ut dom. Jag tror dock att kurserna som finns är bra för dom som facktiskt redan har gåvan och får lära sig ordentligt hur man använder den. Jag tror nämligen att många som inte är mediala och går på dessa kurser och 'blir' mediala gör det av själviska själ, makt, en känsla av att vara speciel eller pengar.

Jo jag gillar den gamla tidens tanke system med. Men jag vet inte om jag skulle vilja leva så. Bytteshandel känns inte häller riktigt bra för mig. Samarbete och att hjälpa varandra känns bättre för mg. Det ska inte gå att vara rik eller fattig.

Haha vad kul att du gillade den kommentaren. Jag gillar den med. 😋😄😇

Jag har haft mycket negativa liv, och deta livet är inte bättre. Jag har varit en hemsk tyran i många liv, men självklart har jag även haft flera bra liv. Nej jag tror inte att jag någonsin i deta livet har varit lycklig. Men jag kämpar för att uppnå just det just nu 😉

Jo visst mins jag mitt liv i Japan, jag var väldigt lycklig där. Och jag drömmer mig ofta till den tiden i mitt liv. 2st barn hade jag, en lord till man. Och vi satt ofta ute på terrassen och kollade på himmelen, men han var ofta i krig och jag saknade honom så under dessa perioder. Och jag mins speciellt en dag, när jag söt ute på terrassen och rosa blommor fyllde alla träden på tomten och under mig fanns en stig och en sten mur och en sten båge över portöppningen. Solen höll på och gå ner och jag grät floder för min man hade stupat. Och jag mins att mina barn var väldigt oroliga för mig. Och jag dog av sorg 52år gammal. Jag hedrade min man på det sättet att jag gjorde en staty av honom och en behållare att lägga hans svärd i. Och så stor det en hyllning till honom på statyn.

Jo jag pratade med Zadkiel igår och han och Michael hjälpte mig fixa till en situation. Jag frågade även honom och min relation till honom. Och hans svar var att jag och han hade konflikter på våran planet, jag kände mig hotad av honom för att han hade en högre ställning en mig jag hade kämpat för att bli ledaren över krigarna själv 😋 det gick tydligen inte så bra ☺️😇 Och att jag valde att inte vara med i kriget mot de fallna, och jag blev otroligt ledsen och arg på Michael för att han sände min tvilingflama till en annan planet. Och under dena perioden blev mina vingar silverfärgade av sorg. Jag föll lite själv för att jag började ifrågasätta hur de hade handlat mot de fallna änglarna. Och de relationer jag haft på jorden med honom samt på andra planeter har varit för att han velat rätta till min sorg och troligen så kände han sig skyldig över det han gjorde mot mig.

Idag har jag tänkt en del och ska försöka hitta någon som kan vägleda mig i min nuvarande situation. Kanske har du någon att rekommendera?

Anmäl
2015-06-26 02:07 #44 av: [vikinga ängel]

Musik

Anmäl
2015-06-26 02:11 #45 av: [vikinga ängel]

Musik 2

Anmäl
2015-06-26 02:15 #46 av: [vikinga ängel]

Musik 3

Anmäl
2015-06-26 02:25 #47 av: [vikinga ängel]

Musik 4

Anmäl
2015-06-26 03:12 #48 av: [vikinga ängel]

Musik 5 nu har du fått lite smakprover på vad jag lyssnar på 😆 troligen lite mer en du tänkte dig

Anmäl
2015-06-26 19:43 #49 av: roycie

haha kärring! Nä skojar bara. Men det är ju så mysigt med ljudböcker. Somnar alltid till dem. Trodde aldrig att man skulle njuta av att sitta hemma och läsa eller kolla på film än att gå ut och festa. Men har aldrig varit den typen som tycker om att festa. Sitter hellre på en uteservering och snackar skit. De gångerna jag har varit ute på klubbar, har jag mestadels stått vid väggen för människor ÄLSKAR att dansa i en ring och jag klarar inte av deras energier när dem gör så. Mår fysiskt dåligt när jag är bland människor som är både fulla och kåta haha 

Alltså vet du vad det roliga/konstiga är, jag är inte lika förbannad på de människor som har sårat mig eller behandlat mig illa. Förr i tiden var jag väldigt rebellisk men nu har jag kommit i ro med mig (har fortfarande mycket att arbeta på och med) att jag liksom inte låter mitt förflutna ta en del av min framtid samtidigt som jag fått verktyg som jag kan bidra till arbetat med barnens rätt. Tror nog att jag måste arbeta med alla ärkeänglar för barnens rättigheter måste lyftas fram och högt. Politikerna är mer inställd på att "förbättra" arbetsmarknaden, sjukvården och skolsystemet men det dem inte fokuserar på, är hemmet: där själva livet börjar. Skapar man trygga hem åt barn så skapar man trygga samhällen men politikerna är så fruktansvärda och giriga. Detta gäller inte bara i Sverige eller i 3:e världen utan på hela planeten och i alla hem. 

Men varför måste du bara ha en uppgift? Det är inget som stoppar dig till att ha flera uppgifter men visst tar det tid, energi och pengar men många har ju olika sysslor som de älskar att hålla på med. Det gäller att testa sig fram =) Livet ändras sig hela tiden. 
vad mysigt med katter (även om jag inte tål dem) eller djur överhuvudtaget. Hur länge har du jobbat med dem? 

Får man fråga vad det är som är orsaken till varför du känner så ibland? Saknar du din hemplanet, din riktiga familj och vänner? Det är viktigt att du försöker umgås med positiva individer så att du inte känner av negativa energier. Har också märkt att om någon i ens själsgrupp som också befinner sig på Jorden, blir behandlad illa eller att det händer dem något dåligt så kan man känna av det. Och jag tror stark det är orsaken till psykiska sjukdomar som är länkad till känslolivet. Oftast varelser som har blivit diagnoserat bipolär, kronisk depression eller vad det än nu skulle vara. Precis som man har konstaterat att tvångsyndrom är själens minnen från tidigare liv så jag skulle rekommendera att du testar hypnoterapi och regressionsterapi. 
Hade rökt i ca 12 år innan jag slutade och det har jag att tacka regressionsterapi för. Slutade efter ca 2 månader och varit rökfri i snart 2 år. Hatar röklukten numera och kan inte vara i samma rum som rökare. Jag tror att eftersom du har blockerat vissa fysiska minnen av ett eller flera tidigare liv, så försöker din själ att kommunicera med din kropp genom känslor t. ex. att du känner hopplöshet och andra saker. Testade distanshealing och regressionsterapi på min mamma som har "schhizofreni" och efter 4-5 år, har andars röster försvunnit nästan helt. Hon har inte hört andars röster på snart 1 år. Så det är mycket som den traditionella sjukvården missar genom att ignorera den spirituella delen av ens existens och det är många som får lida utav det. Det går att bli psykiskt, fysiskt och känslomässigt friskt utan att använda kemiska "läkemedel". 

Jag menar att de offrar deras mänskliga kroppar för att uppmärksamma en viss situation. Olof Palme, Martin Luther King Jr, Abraham Lincoln, Jesus Kristus, John F Kennedy  är några kända inkarnerade änglar och mästare som har valt ett liv där de offrar deras mänskliga liv (dem har själva valt att bli mördade) för att uppmärksamma situationer i samhället. Allting är förutbestämt. 
Jag kan inte tala för de andra änglarna men jag har fått i uppgift att hela och förena familjemedlemmarna i den här familjen jag föddes i och det har börjat, sakta men säkert. 
Ja, många av oss kommer att bli mördad för det vi håller på med men jag ser egentligen ingen vits med att mörda oss för vi kan ju bara återvända och börja haha någon gång måste de onda väsen tröttna på oss och sluta med deras skit för så länge dem finns och gör en massa skit, kommer det alltid finnas varelser som arbetar emot dem. 

Om man ska jobba med andligheten, måste man komma ihåg att man tjänar Gud. Allt det vi gör, måste vara ett att tjäna Gud. Många som jobbar med det mediala har en tendens att bli beroende av snabba pengar och kändiskap att de tills slut skadar inte bara deras klienter men också sig själva. Innan man jobbar med sin förmåga, måste man jobba med sig själv och lära sig kunna hantera sitt ego. Läser bloggar där några spår gratis och jag ser mellan raderna och märker hur mycket dessa "medium" ljuger för deras läsare och klienter. Jag får tyvärr inte ingripa eftersom andevärlden redan tagit hand om det men man kan inte låta bli att bli irriterad och förbannad. 

Jag kan hjälpa till att hitta en vägledare men det beror helt enkelt på vart du bor någonstans =) 

Ska kolla in videorna när jag har mer internet! Dem verkar vara bra. 

Anmäl
2015-06-26 23:02 #50 av: [vikinga ängel]

Jag älskar djur och skulle aldrig kunna tänka mig att leva utan dom, just nu är jag dock tvungen till det ett tag då jag inte årkar ta hand om någon annan en mig själv för stunden. Och jag blev allergisk mot mina marsvin så var tvungen att ge bort dom. Och jag har åkte fixat några nya husdjur för stunden, men det kommer. Min bror kallade mig för den galna hamster tanten (under den period då jag hade en massa hamstrar) men de är döda nu.

Jag har jobbat på katthemmet i 3år, men det börjar bli dags för mig att avsluta den delen av mitt liv. Jag känner att det inte ger mig någonting längre.

Jag sitter häller med en ljudbok, en kopp te eller chockhlad med en tidning, i morgonrock smidandes på balkongen en att gå och festa, och ska jag gå på krogen går jag hällst på barer där det inte finns några dansgolv. Men jag har aldrig varit någon festprisse, och jag dricker alkohol ytterst sällan. Prata skit vet jag inte om jag gillar häller, men jag älskar att prata i massor 😋 så kanske är jag lite av en tant i alla fall.

Jag känner inte att jag är rebellisk själv, det är dom som tycker att jag är det för att jag vet vad jag vill och inte vill, och det går inte ens att muta mig för att de ska få sin vilja. Och då tycker de att jag är en rebell. De får gärna tycka det. Det är bra att du förlåter folk och att det blir änklare för dig med åren.

Jag känner inte att jag gör det jag gör för Gud, eller I hans namn. Jag har valt att inte ha någon sida, jag kämpar inte för mörkret eller för ljuset. Jag tänker inte välja någon sida, jag älskar Gud och jag ber honom om hjälp när jag behöver det. Men jag tänker inte jobba för honom, och han har accepterat och respekterat mitt val. Jag ska kämpa för rättvisa och sanning, men jag tänker inte stå under någon, jag tänker inte ta råder från någon. Men jag tänker hjälpa dena världen.

Jag tror ju att hela politikens värld är korrupt och jag är nästan hundra procent säker på att de inte jobbar för att förbättra skola, vård eller psykiatri. Och om det är något i dena värld vi måste försöka ändra på så är det makt strukturerna i världen, banker, politiker och showbis. Mediumen luras mycket ja, och det är många som man betalar till som också ljuger. Grejen är ju att de tror många gånger att de har rätt för att de har kontrakt med onda väsen, och de onda vill nye att sanningen ska fram. Och andevärlden kan inte göra någonting åt deta förens mediumstekt själv väljer att brytta kontraktet med anden. Mycket handlar om karma, och man kan föddas med ett kontrakt från ett mörkt eller flera mörka väsen. Och då kommer personen aldrig att känna att den är på fel väg för den har aldrig känt ett äkta ljust väsen. Och de som blir lurade av deta medium blir det av karmiskt grund. Så det är mycket i dena världen som är komplicerat.

Härligt att du lever mer i nuet, jag försöker också göra det. Men från och till har jag lite problem med det. Jag har mycket sorg i min själ. Och det blir problem med ältande angående saker i deta livet ibland.

Jag har säkert flera uppgifter, jag har bara inte funnit alla ännu.

Jag tror att alla i min själsgrupp har det lite jobbigt just nu. Och främst min tvilingflama, han är jätte ledsen. jag vet även varför och det gör inte känslorna lättare precis.

Jo jag saknar mitt hem och min verkliga familj, husdjur och vänner. men jag har beslutat mig för att sluta med det. För det är troligt att jag aldrig mer kommer att komma hem, och att 'familjen' aldrig kommer att bli samlad. Men det är en önskan som jag har. Men om den någonsin blir san återstår att se.

Jag har en hel rad diagnoser 😉 fast vissa vet jag är fel. Men de som är rätt är tvångssyndrom, ångestsyndrom och kronisk depression, insomnia.

Vad roligt du jobbar likadant på din familj som jag jobbar på min 😊. Visst går det att bli helt frisk utan läkemedel, det gäller att hitta rätt för en själv. Sanningen är ju att man bara dämpar sina symptom med medicinen, om man slutar med medicinering så kommer ju alla symptomen tillbaka. Och man utvecklas inte häller under den perioden man tar medicineringen.

Jaha ja då förstår jag mycket beter vad du menar, och jag kan inte annat en hålla med. Jag vet att jag har offrat mig på det visset i tidigare liv. För mänskligheten, men jag var ju aldrig lika stor som dom du nämnde här ovan. Jo visst är allt förutbestämt och därför kan jag inte bli arg över det som händer, för jag var ju med och bästemde det skälv. Men ibland känns det så orättvist, och jag vet vilken typ av person jag är. Och jag vet vad min ultimata plan med alla mina liv är. Jag är så rolig ibland att jag inte kan låta bli att skratta åt mig själv. Helt underbar. Och nät jag mins ett tidigare liv kan jag ibland skratta så jag håller på att dö, för det är så typiskt mig att agera just på det sättet som jag gjorde i det livet. Och så förstår man mycket bättre varför man agerar som man gör i deta livet. Men det kan också dra upp gamla sår med att minas tidigare liv. Och det är mina liv med Alexander, jag har aldrig älskat någon så mycket som jag har älskat honom och han är inte ens min tvilingflama. Så det känns lite konstigt, borde man inte älska honom mer? Aja jag borde facktiskt gå till en terapeut angående deta.

Haha ja vi är sega, dödar de oss så kommer vi envist tillbaka 😋 ibland tror jag att vi gör det för att djävlas lite med mörkret. Så här ser jag på det lite. Om man lyckas göra någon så pass arg att den måste döda en. Då har man lyckats med någonting bra. Ja är 100% säker på att jag en dag kommer att få dö för min sanning och jag kommer att göra det med stolthet. För då vet jag att jag lyckats göra en djävla massa markiser arga 😇😋 jag älskar att få starka reaktioner. Och jag gillar att retas. Haha jag som ängel är nog ganska rolig kan jag tänka mig. Min tanka är att jag en dag ska skriva en bok om min sanning och mina tidigare liv samt min kamp i dena världen.

Jag tror så här när man jobbar med andlighet så måste man vara hel och ren, man måste ha valt en sida. Och man måste vara ärlig i alla avseenden. Och man måste ha en tro på Gud, om man väljer mörkret så kommer man inte få all sanning. men jag tror att man ska älska och respektera Gud, och vara stark i sina val ingivet. Men jag tror inte på att man måste välja honom för att komma rätt i livet. Jag ska kämpa själv för att jag en dag valde fel väg, och jag måste förtjäna att komma tillbaka till Gud.

Jag bor i Stockholm, men distans vägledning gör ju inte mig någonting häller.

Haha inte behöver du lyssna på dom om du inte vill, jag hade lite tråkigt igår och bara därför satt jag och fifflade en massa med olika videor. Men du får gärna lyssna på dom om du vill 😉

Anmäl
2015-06-27 14:12 #51 av: roycie

haha vilken gullig bror du har! Själv vill jag ha en vit labrador när jag får en bättre ekonomi och när jag blir äldre vill jag ha en älg som kommer och hälsar på mig vid min stuga. Älgar är så majestätiska! 

Allt som slutar har en början. Du och katterna gav varandra någonting. 

Ooh te och choklad! Njuthetens favoriter. Har du testat malva hibiskus te? Är nästan beroende av det hehe

Jag satt och pratade med en själ från Sirius igår. Vi pratade om kvinnor och män. Hur vi kvinnor blir stämplad som galen, rebelliska och obegripliga när vi vet vad vi vill och gör allt för att få det också. Jag tycker om ordet rebelliska för jag förknippar det med rock och metalmusik. Är inte feministiskt heller eftersom jag anser att feminismen i västvärlden skapar mer problem än löser dem. 

Att du inte väljer någon sida, bevisar ännu mer att du har kommit väldigt långt i din andliga utveckling. Vi har ju blivit välsignad med den fria viljan. Gör det du anser känns rätt för dig. 

Ojoj så mycket ondska det finns i showbiz. Har alltid velat bli sångerska och älskar att sjunga men efter att ha sett showbusinessnes mörka sida, har jag valt att inte associera mig med den världen eller människor från den världen längre. Så himla korrupt. 
Jag vet inte om du också har upplevt detta: men när jag träffar på ett medium som sägs vara den bästa eller bättre än de andra, hamnar jag oftast i bråk med dem på den astrala planen men även på den fysiska planen. Det slutar alltid med att dem sprider falska rykten om en. 

Är du en sådan varelse som har svårt att gråta, även i din ensamhet? 
Varför tror du inte på att du någonsin kommer att återvända hem? Det är ju helt okej att sakna sitt riktiga liv även om det blir jättejobbigt ibland. 

Precis som du skriver om medicineringen: man bara dämpar symtomerna, Även om det sägs att vissa kemiska "läkemedel" inte är beroende framkallande, så är dem det. 

Man behöver inte vara lika stor som föregångna änglar och mästare var. Det räcker med att man påverkar en person som i sin tur fortsätter arbetet som du påbörjade på jorden. Även om varelser har sin uppfattning om vad som är rätt och fel, måste arbetet ändå fortsättas. 
Kan hålla med om att det känns orättvist ibland och för det mesta blir jag otålig med människor när jag försöker hjälpa dem eftersom i den andliga världen, är allting mycket lättare och vi har ju en högre intellektuell funktion än mänskliga varelser. Vi har ju upplevt mer och på sätt förstår bättre hur en situation ska lösas. Tänk dig dem "barnen" som i 12 års åldern som redan går på universiteten eller de som är med IQ-gruppen Mensa, vilka kunskaper dem har. 

Alltså jag har en känsla att du och jag har träffats i den fysiska världen. Har själv bott i Sthlm i omgångar och ska fylla 27 om några dagar. Känner igen din energi från någonstans! 

Men tänk om du och Alexander har upplevt flera liv tillsammans än vad du har gjort med din tvillingflama? Det är ju ganska vanligt att man älskar någon annan mer än pågrund av det man har upplevt tillsammans. 

haha jag tror inte att vi är sega. Tror mer att vi änglar älskar att irritera dem väsen som förstör så mycket. Tänk dig vilket min dem har när vi dyker upp igen på samma plats haha det hände faktiskt mig en gång att en demon hade dödat mig i ett tidigare liv och jag valde att inte återfödas på ca 500 år, och vi mötes igen i detta liv. Vilket min hon gav mig när vi mötes igen och jag hade världens leende på ansiktet. Hon gör allt för att undvika mig numera. Trots att hon är gift med min far. 

Säg till när du har påbörjat din bok, skulle jättegärna vilja läsa den. Älskar att läsa om varelsers liv. 
Håller med dig fullständigt. Man ska hel, ren och framförallt ärlig. Många medium tror att de kommer undan för att de antingen har ljugit eller undanhållit information och så undrar de varför deras privata liv är så hemsk. It's not rocket science. Gör du någon eller något illa så får man tillbaka 3 ggr värre. Därför har jag inte börjat med min magiska förmåga för jag har en del saker att arbeta hos mig innan jag fullt ut kan hjälpa Jordens yngsta varelser. 

Den kvinnan som jag arbetar med, arbetar även i Sthlm och hon kommer säkert hjälpa dig att finns någon som passar dig. Jag skickar ett privat meddelande =)

Anmäl
2015-06-28 00:42 #52 av: [vikinga ängel]

Vita Labar är så söta, så det kan jag förstå. En älg? Kan det möjligen vara så att du har en älg som guide kanske? Jag älskar älgar jag med, och jag blev räddad av en älg en gång i skogen ❤️ Jag hade råkat springa på en ond varelse i skogen och älgen hjälpte mig. Jag tror värkligen att älgen är skogens väktare och att de har en mycket viktig roll i vår värld. Så självklart ska du få ha dig en älg. Mitt skyddsdjur är en silver ryggar bergs gorilla som jag kallar för Åke 😆 men andra skyddsdjur jag har haft är varg, rådjur, kronhjort och drake. Men just nu är det Åke 😊

Jag vill jaen liten gård när jag är gammal, 2st kor, lite jätter och får, höns och kaniner och så hästar och jakthundar. Och när jag är riktigt gammal, ska jag och gubben bara ha våra hundar och katter kvar. Och vi ska ha det lugnt och mysigt på den lila gården.

Det teet har jag facktiskt aldrig smakat, just nu är jag beroende av lakrits och pepparmynts te 😆 men jag ska ta och prova det teet, det kan ju vara spännande att prova något nytt.

Ja du har rätt om feminismen, på något tråkigt sätt så har det blivit manshatande kvinnor som tagit tag i deta. De är ofta lesbiska med. Inte för att de är fel att vara lesbisk, men de har ofta ett tråkigt synsätt på men. Och ser dom som ett hot som måste försvinna. Och det vi ser i världen just nu är ju kvinnor som vill bli bättre en menen och det handlar inte om gemnstäldhet alls. Och det jag vill ha är gemnstäldhet, inte att könsrollerna ska försvinna för jag tror inte det är hälsosamt.

Du pratar också ofta med personer från andra sivilisationer vad roligt.

Tack så mycket, jag har alltid gjort det som känns bäst för mig och inte vad andra tycker jag ska göra. Så det kommer jag att fortsätta med.

Jo om man igentligen ska klassa sig själv för någonting så är väl jag rebellernas rebell på högskalla, men jag ser mig inte som en rebell utan för en sanningens kämpe 😋 men visst förstår jag de som vill vararebelliska och upproriska, men man ska vara det av rättanledning. När man blir rebell bara för att vara det och för att säga emot allt då gör man det ju på fel sätt. Man ska vara rebell på ett hälsosamt och bra sätt.

Du skulle säkerligen vara en bra sångare kan jag tänka mig. När jag var liten ville jag bli jockey och jaggick till och med kurser. Jag tyckte det kändes som att jagflög när hästarna sprang så fort. Men tyvär så klarade Ingeman ryggar påfrestningarna som blev av den typen av ridning. Så den drömmen sprak ganska fort. Men jag harhållit på lite med trav till och från efter det. Och vissa gånger går det hur bra samhällst andra gånger fick jag jätte ont otygen och bara kunde rida kortarestunder. Men jag har funderat på attär några travkurser på Solvalla, men vi får se. Min häst dröm ärtor förstörd pga min rygg. Men strida lite nu och då funkar hur bra som hällst. Så länge det inte blir för påfrestande.

Jag har aldrig varit med platt ett medium har spridit falska rykten. Och inte häller att de har varit otrevliga mot mig. Oftast så blir de rädda för mig, jag vet till och med att min mamma skulle gå till ett medium och att hon inte fick gå till honom pga min energi. Jag har en stark energi och ofta behöver mediumen bara känna av den för att baka undan. Men det händer att det blir astral kamp, men jag vinner oftast dom. Så jag har inte ofta några sådana problem. Fast det har hänt vid något tillfälle att det har hänt mig att ett medium har talat skit om mig. De har ju tystnadsplikt med så dessa inte kunna gå för dom att tala skit om en.

Nej jag är inte en sådan som gråter, det är väldigt sällan om alls. Jag anser att det är en onödig reaktion och oftast tar den mer energi en det hjälper.

Jag tror inte att människor har funnits mycket kortare tid en änglarna, Adam och Eva är ju männskliga varelser och dom är ju mycket gamla. Men änglarna skapades först det vet vi, men hur långt före vet vi inte. Det kan röra sig om några dagar, Men kan också röra sig om miljarders med år. Vi är skapade på annat sätt en människor så vi kan inte igentligen gämföra oss med dom, Vi skapades med en massa kunskap, de skapades på det sättet att de ska lära sig allting från grunden. För vi är från skilda världar och igentligen var det aldrig ens meningen att vi skulle träffas. Och det finns ju många vanliga människor med som har hög iq. Det jag har förstår så är det enbart ca 5-7% av jordens befolkning som är inkarnerade varelser. De flesta är ju helt vanliga människor.

Jag känner att showbis är ganska jobbig och en hemsk bransh och jag vill inte umgås med satanister och djävulsdyrkare och det måste man ju göra om man skaplig stor i den branschen. Jag har musik och sång och konst i generna. Så jag skulle kunna bli det, jag har även påbörjat utbildning inom design och konst. Men det intresserar mig inte så mycket, även om jag är väldigt duktig. Det är skriveriet som jag vill hålla påred.

Jaha ja det är möjligt att vi har träffats, jag har tänkt lite på det själv med, men det kan vara så änkelt att det är från ett tidigare liv 😋😊 kanske har du något minne av en fler vingad ängel med silvergrå vingar som gillade att tävla med ärkeänglar?

Facktiskt så har jag haft fler liv med min tvilingflama en med honom. Så varför jag känner så vet jag inte. Men jag och min tvilingflama har nästan aldrig haft några bra liv tillsammans.

Haha Gud vad härligt, facktiskt har jag varit med om att demoner springer iväg från mig när de ser mig. Döda mig inte säger dom och så springer dom 😜😋 det är något det 😄😇 jag har träffat folk jag har förstört livet för med i flera liv, och jag har mött personer som har förstört mitt liv. Men jag vet inte om jag någonsin blivit dödad av en demon. Jag har dock varit en typ av varulv, malcheh och människor dödade mig. Jag har nog oftast blivit dödad av änglar, människor eller nephilimer facktiskt.

Haha ja jag tycker karma är lite roligt facktiskt. Jag brukar vara med om något som jag kalar för direkt karma. Det är när mangjort något dåligt och direkt när man gjort det är man med om något själv. Så jag kan tänka mig att dessa medium eller trollkarlar/häxor är med om hemska saker pga deras ageranden.

Ja tänk på att hela dig själv så kommer du att utreda under, som Moses 😈

Okej tack så mycket för meddelandet. Jag ska kolla med henne i länken om hon kan hjälpa mig på något sätt.

Anmäl
2015-06-28 01:23 #53 av: [vikinga ängel]

jag tycker inte att jag ska längta hem av den änkla anledningen att jag inte vet hur många fler liv jag behöver leva här innan jag får komma hem, samt att man slösar en massa energi på någonting som inte går att fixa. Jag kommer ju inte precis. bli hämtad av änglarna i ett rymdskepp och sedan koma hem. Även om det är en önskan jag har. Och därför är det bäst att inte tänka att man kan åka hem utan att man levervärdena nu.

Förresten så har jag börjat att känna min vingar extra mycket nu de senaste dagarna. Det är väldigt kul. Dock så känner jag att jag inte kan hantera vingarna och att de spretar åt alla hål och till och med att de släpar i marken. Om någon kanske astrala vingar kan jag garantera att det måste se väldigt roligt ut.

Jag lyssnade igenom lite filer angående änglarnas fall, och dena gillade jag väldigt mycket

https://m.youtube.com/watch?v=Dp56VCzzgs4

Anmäl
2015-06-28 02:31 #54 av: roycie

Jag vet. Vita labradorer är så himla gudomligt söta! Smälter så fort jag ser en Skäms
Vet du vad? Det kanske ligger något i det du säger för varje jag stänger mina ögon och vill komma till ro så träffar jag på en älg framför min stuga djupt ute i skogen. Har bestämt mig att leva mina sista dagar på Jorden, långt upp i Norrland till gränsen till Finland. I en mysig stuga. Det är min absolut dröm. 
Hur kommer det sig att du råkade springa på en demon? Hatar när det händer! 
Jag vet inte vad det är men jag tycker namnet Åke låter så gulligt haha 

Vilken härlig framtidsutsikt du har! Hoppas verkligen att det blir så för dig. 

Och du måste testa arabiskt jasmin té (inte mald utan riktiga blommor som de importerar från arabländerna). Drack det hela förra sommaren och jag mådde väldigt bra utav det. 

Inte bara att feministiska kvinnor vill bli bättre än män men också hur vissa av dem förnedrar kvinnor som har valt att visa sin kropp. Många kvinnor, speciellt kvinnor som är modeller, får en massa skit utav feminister eftersom de påstår att kvinnliga modeller bidrar till sexobjektifieringen av kvinnor men blev ingen feministiskt protestmarsch när 50 shades of grey visades på biosalongerna. Det är såna hypokritiska kvinnor och inkompetenta män som bidra till ojämlikheten mellan män och kvinnor. Om en kvinna väljer att gå naken på gatan, ska ingen säga ett knyst om det. Gud skapade oss, vår kropp är en tempel och vi borde prisa den istället för att gömma eller förnedra den. Det gäller alla kroppar oavsett kön eller identitet. 

Ja, började aktivt prata med år 2011 när en av dem satt på min soffa en natt och lyfte upp en lampskärm. Trodde först att jag drömde och frågade efter flera tecken så började det hända grejer hemma hos min mamma. Till slut började jag se dem i fysiska skepnader och känna av olika dofter. I går morse, fick jag uppleva utomjordiska förlossning. Tror att mamman fick en liten pojke. Lika ful som mig när jag föddes haha skitlånga armar och ben. Var tillsammans med en väninna som började gråta av någon anledning. Jag bara skrattade sen vaknade min kropp haha 

Oja, änglarna skapades först och jag har för mig att människovarelser skapades sist men jag har svårt att tro att Eva och Adam var de första människorna. Och att de inte heter Eva och Adam. 
Detta kommer att låta jättehemskt men det är bara i detta liv som jag har börjat engagera mig i människans historia. Även om jag har levt flera liv på Jorden så har jag varit mest intresserad av de människor som har levt omkring mig och inte globalt som jag gör i detta liv. Detta är första gången på kanske 400-500 år senast jag var på jorden. Att se människor så primitiva, ger sorg till mitt hjärta. Dem var så intelligenta en gång i tiden även om dem hade det svårare än vad dem har idag. Det är nästan som att de inte vill utvecklas eller så bryr dem sig inte lika mycket så som de gjorde förr. 

Tråkigt att höra om din rygg. Har du gått och röntgat ryggen eller är det dina vingar som ställer till det? 

Det är möjligt att vi har träffats i ett tidigare liv. Ju mer vi skriver till varandra desto mer bekant blir din energi. 
Nej, har inget minne av en sådan ängel men ett återkommande minne är precis innan jag återföddes till detta liv, träffades jag och ett par änglar med olika hårfärg vid en brunn på en äng. Vi sa ingenting utan ville bara vara i varandras närhet. Har börjat få tillbaka minnet från änglavärlden vilket stärker min tro på mig själv och andra änglar. 

Hmmm men har du pratat med Alexander och din tvillingsflama om detta? 

haha ja, det är jättehärligt! haha ja det är något det! 
Oj det var inte trevligt att uppleva sånt. Människor agerar alldeles för idiotiskt av rädsla och oförståelse. Titta bara hur de agerar mot homosexuella och transgender. Förfärligt! 
Så änglar dödar dig för att du är i en högre rang än dem? Har bara blivit allvarligt misshandlad av änglar men aldrig någonsin trodde jag att de kan gå så långt att de dödar ett syskon. Människor och nephilimer kan jag förstå men inte änglar. 

Ja. Det har jag sett att häxor, trollkarlar och även änglar har fått uppleva. Och det är det som gör mig ytterst förvirrad. Jag menar dem flesta som är andliga eller religiösa har hört talas om karma så jag förstår inte varför dem som gör onda saker tror att de kommer karma. Det är liksom som att påstå att man inte bränner sig trots att man vet att spisplattan är varm. 

Om jag någonsin kan göra lika stora under som Moses, har Gud verkligen förlåtit och välsignat mig stort StorgråterOskyldigtack! 

Anmäl
2015-06-28 03:54 #55 av: [vikinga ängel]

Kul att du också är backen så här på lördag natten. Jag är dock alltid uppe sent lol  nej vilken underbar dröm du har. Jag är säker på att det kommer att hända.

Åke är jätte sött, och han låter mig rida på hans rygg när jag är rädd och han kramar mig när jag är ensam. Han är som en stor kramgoa nallebjörn ❤️

Ja råkar på demoner när jag är ute och astralresor eller när jag helar någon, det kan även hända när mörkret tycker att jag har listat ut någonting de inte gillar. Och främst så vill de inte att jag ska lista ut vem jag värkligen är. Ibland tror jag även min tvilingflama sänder mig demoner för att hålla lite koll på mig. Men oftast när jag helar någon eller om någon känner sig hotad av mig. Det händer väldigt ofta faktiskt.

Ja visst ska kvinnor som men kunna gå kläda som dom vill. Det är ju deras liv och kroppar. Fast en kvinna som går väldigt tunnklädd blir lätt våldtagen, och därför är det kanske inte det bästa att gå runt i en sen kväll sommartid. Men mitt på dagen när det finns en massa människor runtomkring går det ju hur bra som hällst.

Har du fort se en utomjordisk förlossning? Vad härligt, jag har själv flera hybriderna. Jag var tyvär en abductee en längre period och har fot ganska många hybridbarn, olika sorter med. Jag hade en vision om vilka raser jag hade avlats med. Och ungarna var följande, en reptil ödla, en bigfoot, tigerhumanoid, greys, Björn ochvarg humanoider. Sedan fanns fet flera som jag inte vet vad de var blandade med. Det var ganska svårt för mig när jag blev av med mina 2senaste barn. Den ena en reptiltös jag döpte till Emma, och den andra en ängel som jag inte gav något namn. Men nu har jag inga problem med några aliens längre, så det är ju skönt det i alla fall.

Jag har dock hamnat på ufon astralt några gånger och bestens gen på UFO-t har blivit förvånad över att jag var där. 

Nej visst var det ju så att Eva och Adam bara var vad dom kallades, Eva tror ju jag då var förkortning på kvinna och Adam en förkortning på man, och lilith som facktiskt var den första kvinnan som skapades fick inte vara med i historien. Hon blev skapad för att vara med Adam, men hon var för rebellisk och ville inte underordna sig för manen. Istället förstörde hon edenslustgård (världen kanske?) och hon blev utslängd för att ta hand om sig själv, pch då skapades istället en foglig kvinna till honom som ville göra det han bad om. Hon blev då kapad Eva. Jag ser häller dom som enskilda individer istället för grupper. Jag har även hört att människorna skull kunna vara skapade för att vara slavar till änglar och andra höga väsen, de genmanipulerade apor och andra varelser för det ända målet. Men människan ville inte acceptera deta och ville bli fria, och där kommer Moses historien in. Jag kan inte så mycket mer om människors historia, jag läser lite om allt. Men just deta har jag inte satt mig in i så noga.

Du har helt rätt i att människan värkar utvecklas backom och inte framåt. Men de är troligen väldigt rädda. Men vi kan ju inte rädda dom, dom måste lyckas fina en lösning själva. Flera mästare har ju sänts och ändå ändrar dom sig inte. Så jag hoppas att de kommer till insikt om sig själva en vacker dag.

Jag har räknat ryggen, jag har gott till sjukgymnast och allt möjligt. Ingenting hjälper. Jag har flera par vingar längs hela ryggen så det är troligen dom som tynger ner mig. Lite hertigs dock 

Vad härligt, jag hoppas jag får minas det så klart som du gör snart. Jag har fåt lite visioner hit och dit, men jag tvivlar fortfarande en del. Och det skulle vara kul att få långvariga minen från min tid som ängel inte bara lite snutar. Men jag fick en mycket klar vision om kriget, och sedan så drömmer jag ju om änglar ibland. Men jag skulle vilja veta närmre om mig själv och andra änglar. Det vore så kul.

Min hårfärg är förresten rödbrun, med gröna ögon och väldigt ljus hy.

Jag har inte pratar med varken tvilingflaman eller Alexander på ett tag. Jag har inte känt av dom på ett tag. Några månader facktiskt. Men jag skulle ju kunna leta upp dom astralt och fråga.

Oj trodde du inte att änglar dödar? Jag tror jag blev dödad både för att jag var högre och för att jag var rebellisk. Jag vägrar att låta någon bästema över mig. Och det ju bli ett problem när man inte vilj följa råder. Och då blir jag ett hot mer en en resurs. Och problem måste man ju göra sig av med

Jag tror att de tror de är skyddade från karma för att de är just präster, gurus eller påvar. Och djävulsdyrkare tror de kan undkomma karma och liknande om de offrar saker och gör avtal med demoner och säkert en massa annat hemskt de gör. Så människor är nog så av naturen att om de ber om ursäkt varje gång de gjort något dåligt då blir det bra sedan. Men det värkar ju inte riktigt funka.

Jag har inte häller många liv på jorden, men jag har haft några liv. Jag var tex med under Atlantis tid, och jag var med under renässansen, i Japan och i Tyskland, Island, USA och några ställen till. Ibland hoppar jag väldiga kliv mellan liven.

Har du gjort något dåligt då menar du? självklart kan du lära dig att bli lika stor och duktig som Moses  övning ger färdighet. Själv skulle jag nog vilja vara mer som Jesus, tänk att kunna gå på vatten och flytta berg och allt han håller på med. han är värkligen helt fantastisk. Och Moses med!

Anmäl
2015-06-29 05:58 #56 av: [Ängla viking]

Har bytt namn men finns kvarv😉

Anmäl
2015-06-29 16:20 #57 av: roycie

Ja, har blivit diagnoserad med insomania av läkare men jag tror bara att varelser som du och jag behöver inte mycket sömn. Har varit så hela livet faktiskt. Ibland när jag verkligen måste sova så tar jag insomningstabletter men det hjälper bara lite granna. Vaknar ut utvilad i alla fall. 

Vad gullig Åke är Hjärta

Det är tvärtom för mig även om jag träffar på demoner på det astrala planet men de flesta demoner har jag träffat i denna fysiska värld. Nästan varje dag träffar jag på dem. Är på biblioteket och på vägen hit försökte en demon köra över mig vid övergångsstället. Den stannade precis när han såg mitt kors. Händer väldigt ofta men har slutat bry mig vilket irriterar dem ännu mer hehe

Men det är just det jag menar. En kvinna borde känna sig trygg vilket tid på dygnet som helst. Tycker att politikerna borde införa en lag där de kastrerar män som våldtar och offentliggör kvinnor som begår sexuella brott. Dem kommer alltför lätt undan dem jävlarna. 

Ja, tror det var första gången faktiskt. Coolt men komiskt på samma gång haha min yngsta lilla syster är också en inkarnerad ängel och jag var med när hon föddes. När hon föddes steg solen upp och såg en regnbåge. Det var magisk! Det var under den förlossningen som jag började förändra mitt liv till det bättre. Man kan säga att den lilla tjejen räddade mig Kär
Det måste ha varit jättejobbigt att förlora sina barn. Inte en men två stycken! Känner du fortfarande sorg över det i detta liv? 
När jag hör livsupplevelser som dina, så kan jag förstå varför det finns varelser som gör ALLT för att skydda djuren. Förstår inte varför människor går omkring och tror att djur inte har någon själ, i alla fall de flesta tror inte på det. Har sakta men säkert blivit mer vegan. 

Jag tror faktiskt inte på att Eva, Adam och Lillith var de första människorna på Jorden men jag tror att den första mänskliga varelsen var en kvinna och inte en man. 
Aldrig hört talas om att människor skapades för att vara slavar till änglar och andra väsen. Annars är det ingen vits med den fria viljan. 

Det hade ju kommit tecken på att människan kommer att vakna tills slut. Efter den forskningen som jag själv har gjort, har jag märkt att det hände mänskligheten någonting när 1000-talet började. Tror att det som hände gjorde att människor började utvecklas långsammare och mer primitiva. Ska försöka lista ut vad det var. Hoppas bara inte att jag dör innan dess. 

Rödbrun, gröna ögon och ljus hy? Japp, då det dig jag har sett vissa gånger när jag har mediterat. En före detta vän har även berättat att hon har sett en ung tjej precis med din beskrivning när hon har kollat sig själv i spegeln. Kanske ni känner varandra?!

Nä, aldrig hört att änglar dödar änglar. Bara att ärkeänglar dödar demoner och andra onda väsen. Kanske har jag valt inte veta eller se det. 
Tråkigt att det ska vara så. Varför kan inte vissa änglar acceptera att det alltid kommer vara någon i högre rang än dem? 

Har enbart träffat på väldigt få präster som är gudomliga. Påvar och gurus har jag bara hört negativa saker om. Speciellt katolska påvar som undanhåller väldigt mycket från det offentliga. Minns när min mamma tog oss till den katolska kyrkan varje gudstjänst. Det enda som jag älskade var när vi sjöng annars avskydde jag det. 
Att be om förlåtelse varje gång man syndar utan att ända sig, har ingen effekt alls. Det är ju egot som nöjer sig. 

Vad roligt att du också var med i Atlantis! Minns du ditt första mänskliga liv?

Det känns faktiskt som att jag gjorde något väldigt dåligt i mitt förra liv och att det är därför jag inte ville komma tillbaka på ett tag tills jag verkligen hade ångrat mig. Vet inte riktigt vad det är ännu men har alltid så länge jag minns att vara väldigt försiktig med vad jag säger och gör. Gud har redan förlåtit mig men det jag som har svårt att förlåta mig själv för det jag gjorde. 

Jesus är helt otroligt! Älskar att höra hans bergspredikan och när han sjunger till sin fru! Älskar även att läsa om Henok och hans verk. Synd att nuvarande religioner har raderat hans livsverk från deras böcker. Det sägs att han var den första inkarnerade ängel som förutspådde framtiden om att män och kvinnor i organiserade religionssystem skulle göra avtal med demoner. Väldigt fascinerande! 

Okej då vet jag att du heter Ängla Viking =)

Anmäl
2015-06-29 18:00 #58 av: [Ängla viking]

Ja det är möjligt att vi har en annan typ av funktion en vad vanliga människor har. Intressant jag har inte funderat närmare på det. Men jag är en riktig nattuggla och är uppe hela meterna medans jag sover hela dagen. Lite som en vampyr 😉

Haha Gud vad kul, jag har också sätt en del fysiska demoner nu om jag tänker efter, men det händer inte så ofta att de vill göra mig illa. Jag har bara tänkt att det är galna människor tror jag. Men vid ett tillfälle som jag min ganska starkt var att jag gick längs en väg och en medelålders man satt i en bil som åkte förbi. Han hade en isande blick och svarta ögon, och han kollade rakt på mig och inte på vägen och ändå så körde han inte in i någon annan. Jag mins att jag tänkte att han hade tagit droger 😆😅 men om jag tänker efter har jag nog facktiskt varit med om en hel del liknande saker både innan och efter och varje gång har jag tänkt att de nog tagit droger 😎 kanske borde även jag köpa mig ett kors, vart köpte du dit?

Haha jo det vore något om alla våldtecks men och pedofiler skulle bli kastrerade, deta gäller dock även kvinnor som gör sama brott.

Din syster inkarnerade troligen av just den anledningen säkert, + att hjälpa till att harmonisera familjen. Tydligen så räckte inte bara en ängel hos dig 😉 vad härligt att du fick vara med om hennes förlossning. Jag skulle dock inte låta mina syskon eller föredrar vara med när jag födde mina barn. Det känns för privat för att det skulle kännas bra.

Jaha är du vegan? Det måste vara lite komplicerat att få i sig varierad kost? Tar du något kosttillskott eller liknande då? Jag är vegetarian period vis, men jag älskar kött för mycket för att kunna avstå från det. Jag anser inte häller att jag gör något posetivt för djuren av att avstå från kött och mjölk, utan jag känner tvärt om. Tänk hur många djur som skulle slaktas och dö bara för att människor inte längre äter kött. Men man ska ju främja ekologiskt kött, för enligt mig skulle det vara det optimalaste om alla djuren var krav och ekologiskt märkta. Men vi har båda rätt till våran egen åsikt i deta 😉

jo jag sörjer fortfarande dessa barnen.

Jag vet inte om det finns någon fri vilja igentligen, jag tror inte på den facktiskt. För om vi hade fri vilja då skulle inte änglarna säga att vi var på fel väg, eller när vi gjorde fel skulle vi inte stoppas. Och hade vi den fria viljan skulle inte ens liv vara för planerat i himmelen innan vi föddes. Så jag tror på slav teorin. Ne självklart behöver du inte tro på Eva och Adam.

Du kommer att finna ut vad som hände mänskligheten, det är jag 100% säker på.

Det är svårt för mig att veta om jag känner din kompis eller inte, men det. Är mycket troligt att hon och jag gör det om hon ser mig i spegeln på det sättet. Vad är det jag gör för något i dina meditationer? (Är lite nyfiken nu 😇) och vad är det din kompis upplever när hon ser mig?

Ja jag har ingen aning facktiskt om varför änglar är på det visset. Men på astral planet har även jag dödat änglar. Men aldrig fysiskt, det skulle aldrig komma för mig. Jag dödar ju även demoner, onda nephilimer och aliens. Och jag tänkte att alla änglar gjorde det 😝 men alla änglar kan ju inte vara krigare om man tänker efter, vissa är säkert enbart skribenter, healers och budbärare. Men majoriteten trodde jag var just krigare.

Ja du har helt rätt i att kyrkorna har lite problem med mörke präster och prästinnor. Det handlar ju inte längre om Gud i kyrkorna. Det är mer en makt utövning och ett sätt att tjäna pengar. Många präster tror inte ens på Gud.

Jasså var du också på Atlantis? Vad kul!

Jag mins mitt första männskliga liv, det var på en arabisk öknen, jag tillhörde den 2generationen av de första människorna som skapades.

Jag har haft väldigt onda liv som människa, en gång var jag i Egypten och jag förintade en hel stad. Och Gud sände en man för att sätta stopp för mig 😜 en annan gång var jag en Maya indian som älskade att halshugga folk och slita ut deras hjärtan, en annan gång så var jag SS-nazist officer och dödade mycket folk då med. Så jag har gjort mycket dåligt igenom tiderna med 😉

Ja klart att Gud har förlåtit dig, det skulle nog hjälpa dig att gå vidare i livet om du skulle minas det livet?

Jasså jag visste inte ens att det fanns en snubbe som hete henok, jag gillar dock Enock.

Jag skulle gärna vilja ha länken av dig igen till terapeuten, jag glömde spara den innan jag bytte konto.

Anmäl
2015-06-30 18:29 #59 av: roycie

Jämför inte dig med en vampyr snälla. avskyr allt som har med energisugandet att göra och tycker inte om när varelser jämför sig själva med sådant. Även om det är på skämt.

Du kan faktiskt köpa ditt kort vart som helst men det är viktigt att du välsignar det innan du använder det. Det mörka hatar ju allt som är välsignat i Guds namn men jag skulle nog avstå från att köpa kors från klädesbutiker och butiker där många energier blandas samman för man vet ju inte vem har negativa och positiva energier. 
Man märker inte av demor såvida man verkligen är uppmärksam. Ibland kan jag reagera som dig och tänka att dessa människor måste vara påverkad av någonting men det är oftast så demoner besitter människors sinne. När de är som svagast och är dem alkohol- eller drogpåverkad, ja det är lättare för dem att besitta en kropp då. Därför är det viktigt att man är fysiskt, psykiskt och känslomässigt stark när man arbetar med andevärlden.

Såg du fullmånen inatt? Så majestätiskt det var! Man märkte att solen gav sitt sting också. 

Något hemskt hände i morse. Det brann i grannens kök att det stank i hela byggnaden. Får en känsla av att pappan i familjen, har ont i sig. Så som han behandlar sin flickvän och sina barn. Det var även han som orsakade branden. 
Har alltid fått en dålig vibb av pappan och han betedde sig väldigt nervöst när polisen kom på plats. Men flickvännen och barnen har alltid varit gulliga mot mig. 

Jo, håller med dig om att kvinnor som begår sexuella brott borde också kastreras haha

Du har nog rätt angående min lilla syster men just nu bor hon hos sin pappa för jag antar att änglavärlden inser hur dysfunktionell denna familj är. 
haha nä kanske skulle inte de manliga släktingarna får vara med men jag rekommenderar att låta en familjemedlem att bevittna en gudomlig skapelse. Det kan förändra deras liv till det bättre =)

Jag tar kostillskott. Ända sedan jag började minnas mina vem jag verkligen är, har min fysiska kropp stöttat allt som är kemiskt gjorde och besprutat. Mår fysiskt dålig när jag äter kött och annat som är massproducerat. Kan börja kräkas och få diarée i flera dagar. Mår mycket bättre ända sedan jag började sluta kött. 
Det kanske kommer en tid då du också slutar äta kött eller så gör det inte det. Det är ju helt upp till dig. 

Om den fria viljan inte skulle existera, skulle du och jag inte finnas på Jorden just nu. Som du själv skrev tidigare så valde du din familj och detta liv. Hade du inte haft den fria viljan, skulle det inte ske då skulle ju luficers och andra onda väsens ursprungliga argument mot Gud vara sann, att Gud är en självisk existens som bara vill kontrollera oss. 
Om änglarna inte fanns till och hjälpte oss visa oss vår personliga rätta väg, hur skulle vi annars veta vart vi är på väg? Eftersom vi har den fria vilja, måste vi först ge änglarna vårt tillstånd innan dem kan ingripa i den situation som vi behöver hjälp med. Dem enda gångerna som de ingriper utan vårt tillstånd, är när det gäller situationer som kan leda till oskyldigas död. 
T. ex. de olika terrordåden eller naturkatastrofer som har ökat nu på sista tiden: varelser som bär det gudomliga ljuset inom sig, skickar oss olika tecken (drömmar, känslor, tankar, ljud, främlingar) för hjälpa oss från att bli skadad, att vara i närheten eller att be oss att förhindra någon att besöka just den platsen  något ska hända. 

Dem gångerna då jag har sett dig i mina meditationer, har jag sett en blå ljus som syns på din bröstkorg (jag antar att du har väldigt sorg inom dig) medans jag ser ärkeängel Mikael stå vid din högra sida. Just nu när jag skriver detta, ser jag en ande med rosa aura sitta på din säng. Det ser ut som att Mikael och denna ande väntar på att du antingen ska säga eller göra något. Det vet du bäst själv. Det är någon i din omgivning som irriterar dig och gör dig väldigt arg. Får tanken "han tar min energi. jag är så trött"
Jag pratar inte med denna kompisen längre. Energivampyr och en otacksam jävel haha nä men hon är väldigt otacksam. 

Det jag har fått lära mig av ärkeänglarna Raphael och Gabriel är att varje ärkeängel har sina medarbetare. En ärkeängel jobbar med ett visst antal änglar med militär och krig. En ärkeängel jobbar med ett visst antal änglar med barn, familj och äktenskap och så vidare. Och att det inom den gruppen arbetar änglarna i olika nivåer och där uppstår det en viss tävling mellan änglarna som skapar problem inom den gruppen. 
Det finns ju andra tusentals olika ljusvarelser (som inte är änglar)  som arbetar med samma och/eller andra områden. 

På atlantis jobbade jag med andlig teknologi och forskning. Älskar att forska och hitta nya uppfinningar! Det är så roligt. 

Oj! Ja, du har levt väldigt många onda liv. Ångrar du att du betedde dig så illa? 
Det är 3 gånger som jag dödat. 1 gång var en olyckshändelse. De andra gångerna lät jag mitt ego styra över mig. 

Hoppas verkligen det. 

Henok, Enock. Han har många namn haha 

Ja, visst. Skickar ett meddelande strax.

Anmäl
2015-06-30 23:25 #60 av: [Ängla viking]

Okej, jag förstår.

Jag tänker nog åka in till stan och köpa ett kors samt en fin staty av ärkeängeln Michael i den katolska bokhandeln. Där lär ju kanske energierna vara lite bätre.

Nej jag såg ingen fullmåne i natt, jag mådde ingen bra inatt. Hade svår ångest. Men kul att du lade märket till den och solen ❤️

Jag fick till mig att du behöver hjälpa pappan i den familjen, hjälper då honom så hjälper du hela den familjen.

För mig är det så att jag aldrig ser kvinnor som viktigare en men eller men som viktigare en kvinnor. Och jag blir arg när folk enbart tycker att menen ska straffas för saker, men inte att kvinnor ska ha sama straff. Självklart ska de ha precis sama straff som menen. En kvinna kan och vara serie mördare och allt sådant.

Eller så är det så att din yngre syster ska hjälpa din pappa och de som bor där, pch du ska hjälpa din mamma.

Jag är inte jätte förtjust i barn och känner inte att jag vill se en födelse lajv 😉 men jag kommer ju säkert att föda egna barn och vara med om det miraklet i alla fall.

Jag var med om en period föra sommaren när levern slutade funka ordentligt pga alla läkemdel jag tagit mot depression. Det ända som jag facktiskt kunde äta var lax och potatis med spenat, samt cremfreach och tonfisksmakor. Och åt jag sallad och liknande bliv jag dålig i magen, diare och illamående. Så jag tror alla är med om perioder när de mår dåligt av olika mat, pga olika anledningar. Och jag har provat perioder där jag varit vegetarisk, jag har inte måt bätre av det. Så därför känner inte jag att jag har velat ändra på det även om jag blev tillsagd av en terapeut att jag borde bli vegetarian. Men tyvär är jag inte sådan som gör saker bara för att någon sagt det till mig. Jag gör enbart saker som jag själv vill göra. Men väljer jag att bli vegetarian någon dag, det blir det så. Om inte så blir det inte så.

Jag tar också kosttillskott, men det är mer för att jag inte äter så varierad kost ochatt jag inte är ute så mycket i solen.

Ja visst existerar den fria viljan, men jag tror att det är mycket mer komplicerat en vad vi tror. Vi bästemde judinnan vi föddes vilka vi ska träffa, varför vi ska träffa dom och en massa andra saker. Och när vi inkarnerar så är ju allt redan förutbestämt. Och börjar vi gå i fel spår så kommer vi få motgångar tills det att vi kommer på rätt våg. Men vi kan ju ändra små saker, och vissa går ju fel hela livet. Men då måste de ju inkarnera hit igen för att göra det man skulle ha gjort i sitt föra liv. Så jag undrar hur mycket fri vilja det facktiskt finns när man väl är inkarnerad. Men självklart kan man ändra sitt öde om man vill, men jag kan tänka mig att det är mycket svårt.

Ja visst finns änglarna till för att stödja oss i vårat liv här på jorden, men jag tror att det är fel att förlita sig på dom för mycket. Man måste göra saker själv först. De är enbart till för att stöda oss, de ska inte göra jobbet åt oss. Det är vi som måste ta ansvaret, och förlita oss på vår egenstyrka. Och änglarna kan ge oss extra stka och hjälp om det skulle behövas det stämmer.

Jasså både Michael och en rosa ande, det lätt lite kul. Varför just en rosa ande? En kärleks ande kanske. Jag har känt av 2st andar gå runt i lägenheten och den ena har jag uppfattat som Michael, men den andra vet jag inte vilken det kan vara. Är du säker på att den är rosa? Den är inte röd? Jo de väntar på någonting, vad vet jag facktiskt inte. De säger ofta till mig att jag måste välja väg och ta ett beslut. Men om vad vet jag facktiskt inte.

Facktiskt när du pratar om mitt hjärta så tänker jag på att jag förut hade en guide som satte in ett stort blåt kors i min bröstkorg och tistade in ett kors i min pana. Men det är kanske min sorg du ser, jag såg en bild på ärke ängel Michael på nätet här om dagen. Och så kände jag hur snygg och attraktiv jag tycke han var 😝😅😋 den rosa är inte en ängel visst är det så ? Jag har uppfattat att det finns någon annan varelse i min närhet, men jag har inte sätt den.

Jo jag har ganska många personer som tar min energi just nu. Men det är nog några stycken som tar ganska mycket energi.

Jo det du säger stämmer nog till en vis del ja. Det står ganska tydlig hierarki uppdelning i kyrkans böcker. Och det finns varelser som står mycket högre en ärkeänglarna med. De arbetar direkt under Gud. Men de väljer också ut människor att hjälpa ibland. Men då enbart människor ur sin egen grupp (tex inkarnerad seraphim, inkarnerad cherubim) men jag tror att den förklaring de gav dig stämmer väldigt bra överens med Värkligheten.

Jaha vad kul, jag bode igentligen på en ö bredvid Atlantis som hete Thera, där var jag en prästinna som jobbade med en präst i ett av templens uppkallade efter Zeus, och jag och prästen var kära i varandra. Jag brukade även åka över till Atlantis och jobba lite där med. Jag var en kristall healer som hjälpte de som behövdes, ett annat liv jag hade som bara var på Atlantis var jag inte en människa alls, utan någon typ av vatten varelse. Jag var som en lejonkvinna med vattenvingar. Läckert var det i alla fall 😉

Jag har nu bara beskrivit få av de liven där jag betet mig väldigt illa. Förut var jag upprörd över hur jag har bart mig åt i tidigare liv, men då jag gjort väldigt mycket dåligt i mina liv så kan jag inte gå runt och må dåligt över allt som jag har gjort. Och ångra något vet jag inte om jag gör häller. Det som är gjort är ju gjort och det är bara att gå vidare med sitt liv och försöka att inte göra detsamma i deta livet som jag gjort i andra. Men det har ju inte börjat helt bra. Och jag kan inte tänka på alla 10000tals människor som jag har slaktat genom tiderna. Säkert många fler. Jag kan i te gå och tänka på alla dom. Gud har inte förlåtit mig enu, för jag får inte gå in i himmelen ens under meditation eller drömmar. Om jag ska tas upp så får jag alltid utanför vid grinden. Jag släps inte in. Så mitt jobb i deta livet är att få bli insläppt i himmelen igen. Och då måste jag ju ångra det jag har gjort och be Gud att förlåta mig samt att bli värdig nog att komma hem igen. Så jag har en del att jobba på. Och jag behöver beskydd och det är säkert därför Michael är med mig.

Jasså Enoch och Henok är sama person 😆 Gud vad härligt, vi har båda trot på sama person men har kallat honom vid olika namn. Det är ju helt klockrent 😉

Jag undrar om jag inte ska be henne göra en aura målning till mig, jag skulle vilja se hur andra ser min själ och aura. Och kanske kommer hon se ärkeängeln mikachel och min rosa vän bredvid mig då. Jag hoppas även hon ska kunna se min tvilingflama. Tack för länken igen. Jag har alltid velat veta hur andra ser mig. Så det skulle vara kul att ha ett porträtt på det.

Men att ha blåt runt mitt hjärta vet jag inte vad det betyder, för annars brukar man ju ha en grön eller rosa färg runt hjärtat. Så blå känns lite märkligt, men samtidigt kul. Jag gillar ju att vara lite annorlunda 😉

Anmäl
2015-07-01 16:14 #61 av: roycie

Att köpa kors och annat från olika kyrkor och templar är ett av de bästa skyddet man ha faktiskt så du gör ett bra val. Om du vill så kan du be om att få den välsignad eller så gör du det själv. 

Synd att du missade fullmånen. 
När jag själv upplevde starka ångest, panik attacker och hade kronisk depression, använde jag dem stunderna och bad till Gud. Vet inte om du redan gör det men en liten tips bara. Och jag mediterade också ibland i de stunderna. Låter kanske lite konstigt men fick bättre kontakt med mig själv. Gjorde en 30 dagars meditationsritual och stängde av mig världen. 

Har försökt att vara trevlig och hälsa på honom men han svarar bara tillbaka när han är med sin lila gulliga son. Oftast är han på dåligt humör så antingen vågar man inte eller så orkar man inte fokusera på mannen. Är trött på negativa människor för tillfället. 

Det är sant. Jag håller med dig där. 

Har du testat johannesörté? Det sägs vara lika effektivt som kemiska depressionstabletter. Om jag vore dig, skulle jag ta mig till en kinesisk medicinkvinna/medicinman. Dem är fantastiskt duktiga när det kommer till att få hjälp med sinnet och det känslomässiga livet. Vissa av dem är lite dyra men hellre deras medicin och hjälpredskap än kemiska blandningar. Asiater är ju experter när det kommer till medicin. 

Ja, så är det i dem flesta fallen. Många av oss som inkarnerar glömmer bort allt eller vissa delar av vårt tillfälliga uppdrag på jorden och behöver hjälp med att minnas det. Fick veta av en peruansk präst som hade kommit på besök i Sverige om att ibland så talar änglar och Gud med oss via känslor. Vi tar ett exempel där Xiaomei får ett besök av Jehovas vittnen och under deras besök, får hon en dålig känsla av det hela. Det behöver inte betyda att besökarna har negativa energier eller att de vill henne illa  utan det kan vara  Guds och/eller änglars sätt att säga till henne "om du tar denna väg, kommer du ifrån ditt uppdrag på jorden" men dem tvingar inte henne till någonting, alltså har hon fortfarande den fria viljan. 
Innan vi inkarnerar så får vi ju välja vilket liv vi vill ha. För mig, är det en fri vilja. Vi kan ju också strunta i att komma. 

Håller definitivt med dig om att man inte ska förlita sig alltför mycket på änglarna eller andra andliga varelser. Man utvecklas inte på det sättet. 

Vad kul att jag hade lite rätt haha ja, en rosa anden säger den. Ibland får jag höra en kvinnlig röst, ibland en manlig men den är rosa i alla fall. Du har rätt. Kärlekens ande kallar den sig. Den säger att du ibland kan känna av när den smeker din kind när du sover. Den säger att du kommer få veta vilket beslut det handlar men att du måste släppa in dem först. haha du måste vara så envis, du måste inte ha rätt hela tiden. Du vet vart du ska och hur du ska ta dig dit men du måste släppa in och släppa taget innan allt kan börja. Vi väntar på dig. 
Jag ser inget kors tyvärr. Ser bara en blåa färgen. Nä ser ingen ängel. Bara en andevarelse. 

Coolt! 

Jo, det är sant. Du har ju levt bra liv också. Men om du inte tänker på de oskyldiga varelser som du dödat, hur ska du kunna bli insläppt i himlen? Om du känner att Gud inte har förlåtit dig, kanske borde du börja arbeta med att hjälpa varelser för att kunna bli förlåten. Det som vi skrev tidigare: gör man något ont mot en oskyldig varelse så blir man "straffad" själv. Denna regler gäller alla oavsett vilken rang eller position man befinner sig på. Det finns inga undantag. 

hehe ja Tycker om att läsa om honom. 

Hon är jätteduktig. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket och både hon och hennes man är väldigt öppensinnande och dömer nästan aldrig någon. Man bara bra av att vara omkring dem. 

Anmäl
2015-07-01 23:52 #62 av: [Ängla viking]

Jag tänkte även be om vanligt vigvatten när jag även är i kyrkan så att jag har lite hema.

Tyvär så har jag blivit tillsagd av änglarna att inte meditera just nu. Jag har haft problem med demoner, och var besatt ett tag. Och för att de inte ska kunna ta sig in igen har jag blvit tillsagd att inte meditera på ett tag. Jag vet dock inte hur länge ett tag är. Men när jag försökte meditera för 2månader sedan blev jag attackerad av fallna änglar och drakar och Pegasus kom och räddade mig. Efter det har jag inte velat meditera igen. Jag vart även sjuk ett långt tag efter den meditationen. Så just nu känner jag att jag ska bygga upp min kropp och laga själen innan jag ska meditera igen. Men jag älskar att meditera så visst är det någonting jag vill göra.

Jo men jag menar att du ska prata med manens högre skälv och att du ska jobba med honom på astral nivå. Man behöver inte ha fystisk kontakt med någon för att kunna hjälpa dom.

Jo jag har funderat att gå till en kinesolog ett tag, och att börja på kung fu, jag tror det är bra för själen och kroppen. Och kanske kan man hålla sig ung längre. Jag börjar bli lite nojig över att jag kommer att ha dålig hälsa när jag blir äldre pga allt jag har utsat min kropp för genom åren.

Jo jag ska ta och köpa lite Johannes te, och gaba tabletter och lite 5-HTP, magnesium är bra med.

Jo det har du rätt i.

Vad menar du att jag bara ser ut som en ande? Eller att den rosa anden inte är en ängel? Den rosa funderar jag lite på vad det är för någonting.

Ja jag är ytterst envis, jag tror det är svårt att hota någon som är mer invigs en mig 😆 jag vill inte släpa in andarna. Jag tror det är för att jag är räd för att vara beroende av någon. Jag vill vara 100% självständig och det är säkert därför jag inte haft en lyckad relation med någon. Jag släpper inte in någon lol 😘😉😇

Visst ångrar jag det jag har gjort och jag har bett om förlåtelse med, men tydligen så räcker inte det. Så nu är min tanke att jag måste göra ett stordåd för att få komma hem igen. Och pga deta så kommer jag antagligen dö i försöket. Men det gör inte mig så mycket. Jag vet inte riktigt vad stordådet är, men det har med politik att göra 😉

Ja Michael är fantastisk, jag hoppas dock mer på att träffa min riktiga tvilingflama, men han är ju fortfarande fallen, och jag får väl nöja mig med andra änglar tills han väljer att bli ljus igen.

Jag vet nog inte hur jag ska välkomna in guiderna i mitt liv, jag har kämpat så mycket för att hålla dom borta.

Anmäl
2015-07-04 06:01 #63 av: roycie

Sorry for the late answer. Det var min födelsedag för ett par dagar sen och bestämde mig för att gå under jord. I hate my birthday samtidigt som jag känner av att några skickar negativ energi till vår konversation. 

Hmm ja då är det bäst att inte meditera men får du inte meditera medan du sitter i en cirkel gjord av havssalt eller kristaller? Är alltid skyddad när jag mediterar i en sådan cirkel. När märkte du att du var besatt? 

Jo jag vet och har försökt det men det bästa sättet att arbeta med honom vore ifall han är ensam några dagar. Försökte det för ett par månader sedan och hans humör var värre än någonsin. Det är nästan som om någon eller något håller honom tillbaka. Har sett detta tidigare och resultatet blir bra när jag arbetar med dem tu man hand. 

Älskar kung fu även om jag inte kan det men i ditt fall skulle jag rekommendera tai chi där man fokuserar kroppen, sinnet och själen, och försöker höja dem till en högre dimension i ett samma. Oroa dig inte. Du kan alltid återställa och även förbättra dina celler genom mat och träning. 

Den rosa anden är inte en ängel. Ja den har något med kärlek att göra. 

Eeh du har bara inte träffat den rätte ännu och du kommer att hitta den personen när du minst anar det. Han tycker om böcker =)

Må alla din önskningar gå i uppfyllelse. Ibland kan Gud också testa dig genom att ha tålamod. Har lärt mig det dessa dagar då jag inte hade kontakt med någon. Eftersom vi änglar och andra ljusbärare inte följer den fysiska tiden, har vi ibland en förmåga att glömma bort att sitta still, vara uppmärksam och ha tålamod. 
Kanske väntar Gud på att du ska släppa in någonting? Det är någonting som upprepar sig när jag får budskap om dig: att släppa det eller dem så att ni kan börja arbeta. 

Nöja dig med andra änglar? hahaha vad härlig du är

Vad är det du egentligen är rädd för? Vet att du är självständig men det är något annat som skrämmer dig till att öppna dig till ärkeänglarna och dina guider. 

Anmäl
2015-07-04 06:38 #64 av: [Ängla viking]1

Jo jag har också känt att det finns mycket negativitet som skickas till oss via dena konversationen. Det är en av anledningarna till att jag byter konto lite nu och då. Själv mår jag bra av dessa konversationer.

Grattis i efterskott. Hoppas du hade en någorlunda bra födelsedag. Det är ju inget krav att du ste skriva till mig 😋

Jag har inte provat att meditera i en sådan cirkel, kanske borde jag göra det. Jag tror inte riktigt på att sådant funkar. Jag har derimot stenar under och runt sängen för att mörka väsen i te ska kunna manipulera mina drömmer, men det gör dom i alla fall i land så jag undrar hur bra dessa stenar är igentligen. Jag tror att det är mer en placebo effekt 😉

Jag har varit det i många år, sedan jag var 17år tror jag. Men det blev värre för ca 3år sedan. Innan det kände jag inte att problemet var så stort att jag inte klarade av det. Men jag märker att många entiteter och ger sig av själva när man börjar må bättre.

Jo det är alltid änklare och bättre att jobba med personer ansikte till ansikte eller via mail, telefon. Men går inte det så är distans utan kontakt ända lösningen. Och när du säger att han blir värre så är det ju ett tecken på att du hjälper honom. För man mår alltid sämre innan man börjar må bättre. Det finns ju inga genvägar 😉

Jag ska kolla in thi chi.

Är du säker på att den rosa anden har med kärlek att göra. Jag pratade med den igår och då såg den ut som en stormusklad humanoria med ett konstigt vapen? Han sa dock inget till mig.

Haha ja det är ju bra att han tycker om böcker, jag hade gärna sätt att han var både rik och snygg med 😆 men man kan ju inte få allt man vill ha här i livet kanske 😉

Tack så mycket, ja Gud gillar att testa mig 😘

Jag vet inte vad Gud vill att jag ska släpa in eller ändra på, men jag försöker ändra på mitt liv så gott jag kan. Jag försöker även ändra en massa saker i mitt liv utan någon framgång alls. Så jag tycker allt att Gud ger mig dubbla signaler. Han säger att jag måste släppa in och ändra, samtidigt så ser han till att jag inte kan det genom att sätta upp omöjliga hinder för mig 😒😓😖

Jag mins inte längre vad jag är räd för. Jag har följt det så bra för mig själv att jag har glömt bort det till 100%. Jag antar att jag inte vill bli sårad och lämnad.

Anmäl
2015-07-04 07:24 #65 av: roycie

Samma här. Det är inte ofta man träffar på varelser som är ärliga och öppna. Önskar dock att inkarnerade änglar vågade ta sig ut mer så att vi hittar varandra. Även om vi tillhör olika änglagrupper. Dem andra som har jag pratat med föredrar att prata privat eftersom andra varelser ständigt skickar negativa energier till oss. Har funderat på att samla ihop några utav oss på något sätt så att vi stärker varandra men det får bli i framtiden. 

Har endast firat min födelsedag en gång. Fyllde 27 i år men känner mig som 3000 år haha sov bort hela dagen men tack Glad

Har hört att det beror på vart du köper dina stenar någonstans. Kan skicka en länk till din inbox, där jag köper. Kvinnan som äger butiken är superduper snäll och grymt intelligent så hon kan sin sak. 
Har du testat att välsigna dina stenar innan du lägger dem under sängen? Tänk på hur många som har rört de stenar och kristaller att de lämnar kvar sin energi på dem och även att du lägger dem i solen (och i en hink med vatten och havssalt om du vill) i några dagar så att solen adsorberar de negativa energierna samtidigt som den ger av sina strålar. 
Du kan alltid försöka att jorda dig. 

Kommer skriva lite om detta i ditt inbox för jag har ett tips som kan funka för dig som kanske kan hjälpa dig. Vill inte ta det öppet eftersom många har använt denna metod för att kontrollera andra varelsers sinnen och tjänar pengar på det. 

Ja den anden jag ser har med kärlek att göra. Du kan ha fler andar hos dig som jag inte ser. Kanske vill dem inte att jag ser dem.
Den kärleksfulla anden vill att du tar dennes hjärta. Anden ger dig hjärtat självmant. Jag ser att anden vill ändra den blåa färgen till en röd-rosa aktig färg. Tror att anden vill ge dig mer kärlek. Ibland vill den krama om dig men känner en viss motstånd så den avstår. Den ber dig att inte vara rädd. 

hahaha han är otroligt snygg den här killen. Han är en av dina livspartner. Han kommer få dig att tro på kärlek igen. Du kommer att göra motstånd i början men han kommer att charma dig! Han kan verka lite blyg men det är bara i början. 

Ett citat som har hängt med mig hela livet är "the hardest part of holding on, is letting it go" och jag tror att passar bra in på dig med. Tror att du sätter alldeles för många mentala hinder för dig själv. Vi änglar måste vara ytterst försiktig med vad och hur vi tänker för vi föddes med telekinesis. Tror att Gud vill att du släpper taget av det som inte gynnar dig längre samtidigt som du låter Gud manifestera i ditt liv. Det är svårt men det går. 

Det bästa för dig vore ifall du säger det som skrämmer i din vardag, högt. Börja prata med dig högre Jag eller hitta en andlig lärare som kan hjälpa dig att kunna hitta orsaken som blockerar ditt minne. 
Detta kommer att låta jättekonstig men nästa gång du får panikångest, försök att kontrollera dina känslor genom att försöka hitta anledningen till ångestattacken. Försök svara på 1. Vad är det som orsakar min panikångest? 2. Vilka känslor dyker upp? 3. Vad händer om jag tillåter mig själv att stanna i ångesten?
Inom buddhismen lär man sig detta eftersom inom buddhismen anser man att lär sig genom lidandet. I mitt fall har det funkat.  
Natten då Jesus, greps han av panikångest men han fortsatte att be. Han var medveten om detta men lät inte det kontrollera hans sinne. Likaså när Siddharta Gautama (Buddha) mediterade under ett träd och mötte demonen Mara. Han kunde ha gripits av panik men eftersom han hade kontroll över känslorna. 

Anmäl
2015-07-05 00:46 #66 av: [Ängla viking]1

Om du känner att det är för jobbigt så kan du börja skriva till mig privat istället om du vill det. attackerna blir nog mindre då, för mig spelar det ingen roll. Jag har aldrig brytt mig nämnvärt om mörkrets attacker. Jag brukar se det som en triumf. Desto argare mörkret är desto mer vet man att man är på rätt väg i livet. Och genom att konfrontera mörkret istället för att springa iväg så blir man starkare. men jag vet också att period vis så kan det bli för mycket och man behöver gå under ytan ett tag. Jag älskar dock att utmana mörkret, och jag ser det lite som min plikt att göra dom förbannade. 😋😉😇😈

Jag tycker att dina idé att samla en grupp med änglar skulle vara super, jag hänger gärna med på den. Kanske skulle vi tillsammans kunna neutralisera mycket ondska som vissa grupper utför här på jorden. Och jag har även funderat på om man ska köpa typ någon stor gård med flera hus i typ Skåne så att vi änglar samt andra varelser kan ha någon typ av fristad tillsammans där man kan välja om man vill bo permanent eller period vis.

Härligt att du blev 27år gammal, grattis. Jag känner mig oändligt gammal med. Men våra själar är gammal så det är inte så konstigt. Eller så får vi våran 30års kris lite tidigare 😜😅

Tack för länken, jag har kollat lite och kommer nog köpa mina nästa stenar där. Jag kollade även upp det andra som du rekommenderade. Och det värkar bra så ska prova det.

Jag brukar rena mina stenar i 3dagars månsken varje fullmåne. Kanske är inte det så bra då? Jag ska prova deta med vattnet och solen. Vilka bra grejer du har kommit på att göra då 😉

Å vilken underbar ande som vill ge mig sitt hjärta ❤️ Han får göra det har jag sagt till honom, och jag har även känt en liten förbetring idag. Jag såg till och med ett ufo haha. Nej det var en annan ande en dena som jag såg. Jag skickade den till ljuset så det var ingen ljus ande.

Haha e han så snygg, vad spännande! Och en av mina livspartnern med, härligt! En av mina livspartnern, då betyder det alltså att jag inte kommer att leva med honom hela livet. Aja han lär mig säkert någonting bra. Undrar vilken typ av varelse som han är, och vart vi möts, men det lär jag ju märka 😉😇 härligt dock, jag som vill ha barn snart. Då kommer han allt i redan tider ❤️

Ja du har helt rätt i att det citatet stämmer in 100% på mig 😉 ja jag måste släpa taget, av någon anledning så håller jag i det gamla för glatta livet. Så jag har i ca 3års tid blivit svagare och svagare mentalt för att jag är så envis. Jag blir ofta arg på mig själv.

Självklart är vi födda med telekanisis, jag vet att när jag är riktigt arg på en människa så kan deras saker gå sönder. Tex lampor och datorer. Och jag vet att jag har en massa gåvor som jag inte har vågat att utveckla. dom känns onda pga det som står i Bibeln😉

Tyvär så ser inte jag nudismen som en god religion och känner därför inte att jag vill förlika mig med buddah och mara. Men Jesus kan jag förlika mig till. Själv tror jag att det igentligen handlar om sama historia fast den är omskriven eller omgjord till en mer asiatisk grundsyn. Men av någon anledning så känner jag väldig negativitet kring just hinduism. Buddism och islam, men även kristendomen. Jag tror inte riktigt på religion eller nyandlighet i det stora hela. Det finns för mycket kureption inom dessa. Jag tror igentligen att alla dessa historier är baserade på sama personer, bara omskrivna på det sättet som just det folket kunde ta åt sig. Därför är säkert Jesus och buddah igentligen sama figur. Och därför tycker jag beter om Jesus, för han var inte en märklig yogi. Haha nu kom min negativitet ut från religionen lol 😌😏

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.