Ärkeänglar

Ärkeängeln Ametist

2014-12-28 09:51 #0 av: maribell

Ärkeängeln Ametist


Posted by birgittaandliginspiration in Ärkeänglar

Nu har man gjort klart delen med ärkeängel Ametist. Som vanlig var hon besvärlig. Jag har mött på många olika ärkeänglar men ingen som ärkeängel Ametist. För hon kan vända en hel dag upp och ned. Jag förstår vad hon vill rätta till för mig. Jag har alltid känt mig ilsken när hon kommer in i min aura. Hon rör runt i  besvikelser och ilska. Nu känner man att man har fått ro efter ärkeängel Ametist klara budskap. Man känner sig inte alltid ilsken. Men det är intressant, för fortast hon dyker upp så får man taggarna utåt. Vi ska se vad hon vill säga till er.

giffada3

Hon säger – ibland är det en falsk bild av er själv. Varför tror ni att jag säger så till er? Om ni börjar se, vad som finns bakom varje händelse som  har uppstått.  Vad som är orsaken att ni hamnade som ni gjort? Oftast finns det ett offer inom er. Ni ger er på andra människor, för det finns ett sorgset barn inom er. Ni skickar ut ilskan mot oskyldigt folk. Om ni upptäcker att ni beter er konstigt mot vissa människor i samhället. Fråga er själv, vad som finns inom er?  Ni kan inte räkna ut slutet när vi arbetar med er. Ametist säger – jag ser först grunden hos er. Vad som ni har stoppat undan. Jag ser vad som ska städas bort. Om ni fastnar och kommer inte vidare då finns det orsaker i grunden.

När jag kommer nära er får ni oftast känna på en dålig grund. Jag ser om ni försöker hela över för att göra andra glad. Oftast handlar det om konflikträdslan. Har ni inte städat bort konflikträdslan då hamnar ni oftast i konflikter. Ibland handlar det om att säga NEJ och ni vågar inte säga NEJ. Ametist säger – hon ser oftast att ni är rädd för att sätta ner foten mot människorna. Ni vill göra andra glad. Alla ärkeänglarna arbetar med samma budskap – fört ska ni göra er själv glad. Glädjen har en viss betydelser för att lyckas bra. Om ni lär er se när du måste säga JA eller NEJ - då mår ni bättre. Varför ställer det till problem, fortast ni säger NEJ? Ni känner er mindre värd än andra. Ametist säger – hon ser många människor som har problem med att säga nej. Ni tycker om att göra andra glad.

giffada3


Min energi skapar oreda och klar bild över det ni måste se. Alla människor har inte samma problem. Jag vänder mig till er som har svårt säga NEJ. En del av säger Nej för ofta. Det är bra att tänka efter innan ni säger NEJ.En del säger nej för de är rädd att samarbeta. Ibland är det bra att säga JA och gå in i samarbete säger Ametist.  Ni kanske upplever att ni får gå en balansgång? Det är enkelt om ni ser att ni kan ändra på mycket som stoppat er. Ibland ligger ett gammalt minne som skadat er. Om ni inte gjort klart då stöter ni på minnet dagligen. För att bli fri då är det bra att fråga sig själv. Man skrapar inte på ytan, utan djupdyker och frågar? Om ni blandar in mig då hjälper jag er att djupdyka rejält. Vi löser upp och ni är fri. Ibland tar det tid att djupdyka med oss. Ni får oftast se repriser som ni blir trött på. Vi kan inte hjälpa er på annat sätt än repriser. Sen slipper ni se ert liv i repris. Vi vet vad som gör ont. Vi vet vad som gör dig glad och lycklig. Men för att komma dit då måste ni städa bort grunden som visat er en orättvis bild. Vi vet i botten på er finns det kärlek och glädje. Ni sprudlar av glädje. Ni måst bli sann mot er glädje. Ni kan inte få fram glädje om locket är på. Ni människor är duktig att lägga locket på.

Det som ni möter på varje dag, det  är er själv. I olika skepnader möter ni på er själv. Man städar bort skuggan som förföljer dig dag och natt. Då blir ni först fri och får en ärlig bild av er själv. Skuggan ger vika och tynar bort.

Repriser är bra att få för att läkas i etapper.


Ärkeängeln Ametist.

Anmäl
2014-12-30 06:16 #1 av: pirri17

Det finns en del folk som inte kan se skillnaden mellan en älva och en ängel, på bilderna! Och det vet änglarna om, för dom ser allt!

Anmäl
2015-01-28 10:41 #2 av: maribell

Jag är en ärkeängel som kan kännas stickig för er som inte känner mig. Min energi kan uppfattas på ett sådant sätt. Jag har en sådan energi som känns igen på det sättet, första gången ni möter på mig.

Jag har en drivkraft i mig som gör det möjligt för er att driva framåt det som ni har som framtid i ert yrke. Jag är en drivande kraft på alla plan, rensning och framtidsutsikt kan ni se med hjälp av den energi jag har. När ni upplever mig eller kommer i kontakt med ert inre JAG som hela tiden har en plan som jag tar upp hos er. Ni upplever oftast att ni känner er retad för ni retar er på ert inre jag.  Jag ser era dolda sidor som kommer fram genom min drivande energi.

Alla som har sitt mål i sikte kan uppleva en tid att livet går i slowmotion, ni ser det så. Ni återvänder för att rensa de sista resterna det som håller er kvar. Det är därför ni får se tillbaka på livet en kort stund. Ni ser vad som skulle varit bättre, vad ni skulle kanske har valt bättre eller ni inser att allt var som det skulle vara då, ni kan inte förändra det som var.

Allt har en mening som ni ser att allt måste förtydligas för er för att ni inte ska göra samma sak igen och igen. Ni känner att ni har drivkraft med min energi, ni känner att kraften fortsätter att växa i er genom ni avslutar något som aldrig har behövt hända. En förlåtelse som ni ger er själv. Allt som kommer upp i bild handlar om att förverkliga och lära sig att vara stark i sin framtoning samtidigt känna sig lugn.

När ni kommer i kontakt med ert inre lugn och känner att ni har gjort ett bokslut på det som var, ni lägger tillbaka kraften som ni aldrig har behövt kämpa emot. Ni lägger tillbaka det som kommer aldrig fungera igen. Ni lämnar helt enkelt ett gamalt liv för att gå in i ett nytt liv som ni har förvaltat sen ni föddes hit ner.

Ni förnyar er hela tiden med hjälp av min energi. Jag hjälper er att förnya er energi som känns trygg och stabil i ert arbete, ni förankrar och sätter upp de mål ni har satt upp från början utan att vara rädd eller osäker utan målet handlar om att förändra och ge kärlek till er egen väg att stå för sin kunskap som ni alla förstår vad viktigt det är att vara sann.

Det ville ärkeängel Amethist säga,  jag är den andra delen av ärkeängel Zadkiel vi jobbar på samma stråle som är lila mörk purpur.

Posted by birgittaandliginspiration i

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.