Off Topic/Sandlådan

En varm kram

2014-12-23 07:44 #0 av: TezzD

Dan före dopparedan. En dag fylld med stress för många som är ute i sista minuten. Men det borde vara en dag att spendera med varandra i lugn och ro om man är ledig ifrån arbete, en dag att varva ner lite extra, eller göra något extra gott åt dom som kanske inte kan fira jul som andra imorgon. Skänka en slant, ge bort en julklapp till någon som inte har råd, eller inte kommer att få något, osv Det behöver inte vara något som kostar, man kan alltid skänka en hjälpande hand på olika vis Hjärta


Här är alla klappar till barn och familj klara, endast matlagning och storstädning kvar som ska hinnas under dagen. Men först så klär vi granen med barnen och njuter av varandras närhet och kärlek. Imorgon kommer familjen en stund och vi inväntar Santa Claus. 

Jag hoppas att du får en riktigt fin dag idag och en ännu finare sådan imorgon. 
Möt det kommande året med harmoni, kärlek och respekt, så lägger du upp din nya grund för en stark pelare som du tar med dig inför 2015. Då kan det bara gå åt rätt håll.


GOD JUL & Gott nytt år! PresentDrinkPartajar  Önskar vi dig fina medlem. Varma änglakramar från admin

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-12-26 17:06 #1 av: [Ranaza]

Vackra ord och en god fortsättning och ett Gott Nytt 2015  Hjärta

Frid,  Ljus och Kärlek, Ranaza Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.