Ärkeänglar

Ärkeängeln Azrael

2014-12-22 19:10 #0 av: maribell

Ärkeängeln Azrael

Också känd som Ezraeil, Izrail, Izrael or Mala al-Maut.


”Guds hjälp” krämvit aura gul calcite

Azraels huvuduppgift är att hjälpa själar över till andra sidan. Han kallas därför ibland för dödsängeln. Han ser även till så att de som ligger på dödsbädden inte lider. Azrael hjälper de som sörjer. Han omger sörjande familjemedlemmar med sin healingenergi. Hjälper och skyddar de som arbetar med sörjande. Guidar deras ord och handlingar. Skyddar dem från att ta på sig de sörjandes energi.

Ärkeängeln Azrael kan även hjälpa dina nära och kära på andra sidan samt hjälpa dig med kontakten med dem.

Azrael hjälper även de som arbetar med rådgivning i någon form, i större eller mindre skala, t.ex om du ska hålla föreläsningar mm.

Om du känner sorg i hjärtat (oavsett anledning) – kalla på Ärkeängeln Azrael.

Text ifrån http://www.arcdevie.se/text2_54.html


Meditation av Lisa Beachy med Ärkeängeln Azrael

https://www.youtube.com/watch?v=Zgz4_HyhTms

Anmäl
2014-12-30 06:46 #1 av: pirri17

Min pappa dog i somras den 13 juni! Han slog i huvudet på stenen och spräckte skallen i två delar och ligga på sjukhuset i koma och två stora hjärnoperationer och en dag piggnar han till och vaknar och kommer hem. Detta hände en och en halv månad innan han dog. Plötsligt orkade inte han mer och fick hjärtinfarkt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.