2014-11-29 10:31 #0 av: maribell

Ärkeängel Sandalphone!


Posted by birgittaandliginspiration in Ärkeänglar

Ärkeängel Sandalphone vill säga så här till er alla

Allt ni stöter på det är er själv i samhället. Det är enkelt säger han att bena upp ert liv. För varje spegling ni får från människorna är speglingar om er själv. Då är det ganska enkelt att förstå er själv. Vi som är ärkeänglar arbetar på jorden med att hjälpa er. Vi arbetar med speglingar som skapar kaos hos er. Kaos finns inom varje människa som ni möter på. En del av er har stora ljusarbeten att utveckla här på jorden. Ett ljusarbete kan bli lidande när ni stöter på din inre spegelbild. Men spegeln ska krossas och gå vidare, så klart. Ingen ska stanna upp för att ni möter på en obehaglig bild i samhället.Varje gång ni stöter på spegeln fråga er – vad vill spegel säga mig? Vad betyder denna spegelbild jag mötte på idag? 

Alla som lever på jorden har ett karma eller jobb att utföra. För att lösa upp skulden som ni har till jordens människor, så måste ändå arbetet gå framåt. Hur ni löser det? Det är ert problem. Vi ärkeänglar är en livlina till er. Vi ser lösningar för att gå framåt – säger Zandalhone. Det som händer när ni kommer i kontakt med ärkeänglar – ni får först se vad som är fel. Sen löser vi upp det och rättar till för er.


Vi ärkeänglar har inte problem med att samarbeta utan vi ser samarbete som positivt. Ni människor faller oftast på att ni inte samarbetar i tid. Ni ser inte att ni kanske måste gå in i ett samarbete för att lösa upp ett problem som uppstår. Ni blir som förblindad och rädda. Ett bra samarbete det är att vara lyhörd på människorna ni möter på. Alla ser inte att samarbete är bra i samhället. För att jorden ska gå runt och för att allt ska fungera bra, då ska ni vara lyhörd. En del ljusarbetare är mer lyhörd än andra människor. På grund av rädsla stänger en del  ljusarbetare till sina öron och ögon. Det är ganska vanligt att ni gör så – säger Zandalphone. Det som uppstår – ni var inte lyhörd och problem på problem som uppstår. Ni skulle varit vaken och lyhörd och sett. Ibland måste ni gå in i ett större sammanhang av samarbete för att lösa upp knutar.

BOK-MED_LJUS

Knutarna är ni i samhället som spegeln vill berätta om. Men knuten kan sitta inne för länge och då faller det, utan att någon tar emot på andra sidan. Ni faller för samarbetet var dåligt. Ni faller för ingen hör eller ser er. Ni faller för att alla upplever kaos och vågar inte gå in i ett samarbete med personen. Det här vanligt att ni inte hör eller ser när ni borde vara hörsam. Det finns orsaker i allt när något faller som i en stor krasch. Det kan vara jobbigt att plocka upp småbitarna igen.  Ni fick dålig uppbackning och ett dåligt samarbete. Hela tiden spelas rädslan upp – om och om igen. Rädslan att bygga nytt igen. Rädslan att fortsätta utveckla det ni kom hit för. Ni lever i ett samhälle som kan vara svagt eller starkt.

För att se, sök ibland inåt för att lösa upp det som finns inom er. Tänk på att varje spegling du får har med ditt inre att göra.

faerielovers

Tacka varje spegling för att lösa upp din plåga.

Ärkeängel Zandalphone!

Meditation med Lisa Beachy

Ärkeängeln Sandalphon Guidad Meditation för att ge oss vänlighet och fred

https://www.youtube.com/watch?v=CeWahXFFN3U&list=UUPq-BsQgBbQg1b3h7QMdt6g