Ärkeänglar

Ärkeängeln Nathaniel

2014-11-19 14:51 #0 av: maribell

Kontakt med Ärkeängeln Nathaniel

Ärkeängeln Nathaniel

 Han är livets mening´s Ärkeängel. Han är enormt passionerad, intensiv och eldig. Det är mycket hjärta och rött omkring honom när han dyker upp i din närhet. Han är bestämd, tar inga undanflykter, som en bulldozer. Han kastar iväg omständigheter, människor och lägre självbilder, ur vägen utan att varna i förväg.

Ärkeängeln Nathaniel kan verka brutal i sitt sätt att arbeta. Han knuffar dig utanför förståelsens mätbarhet till den grad där förändring och skiftningar kan kännas överväldigande och svåra. Det är inte grymt, men för några som nyss har börjat jobba med honom, kan det kännas som om det är grymt.

Anledningen till att det känns grymt är det drastiska och plötsliga förändringar som han tvingar in i  någons liv. Saker så som att människor som du är fäst vid plötsligt försvinner iväg ifrån dig, ditt jobb tar plötsligt slut, din kärleks partner går plötsligt iväg.

Ärkeängeln Nathaniel städar din väg från allt och alla som han känner står i vägen och hindrar dig ifrån att erövra din livs väg. Människorna som han röjer undan ifrån ditt liv kanske är giftiga på någon nivå och håller ingen positiv funktion för dig. Allt de tillför till ditt liv försenar dig att finna ditt livs mening, genom att leda dig nedåt fel väg. Du kanske inte omedelbart ser hur de är fel för dig, men senare när den vackra förändringen sker för dig, så förstår du bättre.

 

När du bjuder in Ärkeängeln Nathaniel, Kommer han att städa däcket på ditt livs skepp. Människor kommer att försvinna, situationer kommer att förändras och saker som inte längre är bra för ditt livs mening kommer att blekna bort.Plötsligt kommer vissa människor som du en gång var nära att sluta ringa. Du kanske undrar, ”Hmm, vad har jag gjort för fel?” Nej, Ärkeängeln Nathaniel föser undan dem varken du tycker om det eller ej. 

Om han känner att de inte är i linje med dina syften och den högre vägen som du går, då tar han undan dem. Han ber inte om ursäkt för sina handlingar alls. Det här kan få honom att framstå ganska så hård och kraftfull på det sätt han arbetar. Men du ska veta att han är alltigenom god och att han bara är direkt i sin framtoning. Han drar hela din värld bort så att en starkare värld kan byggas upp igen runt dig.

På ett sätt, är det mycket likt planeten Pluto´s energi till den grad som Pluto´s energi verkar att svepa ytan ren. Det här tvingar dig att göra drastiska förändringar i ditt liv. Pluto kan ha en influens så att du plötsligt förlorar ditt jobb eller något liknande. Han är också som Tarot kortet ”Tornet”.Det typiska pekar på en struktur förändring i ditt liv. Strukturen måste rasa ner oväntat så att du kan få det uppbyggt igen med positiva förbättringar. Anledningen kommer att bli klarare efteråt när du har fått ett ännu bättre jobb där du är mycket gladare. Eller du kommer i kontakt med någon som är mer i linje med dina relations värderingar, m.m

 Utdrag ur boken ”Connecting with the Archangels” av Kevin Hunter

Meditation med ärkeängeln Nathaniel:

http://www.youtube.com/watch?v=3u12Bg4zVqU

Anmäl
2014-11-19 15:03 #1 av: TezzD

Tummen uppBlomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-11-20 23:13 #2 av: [Bettanbop]

Toppen Maribell Tummen uppAnmäl
2014-11-29 16:07 #3 av: gardit

Det låter som en tuff väg att gå, men det kanske är nyttigt?

Anmäl
2014-11-29 20:26 #4 av: H-lena

Oj vilken kraftfull meditation! Rekommenderar den starkt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.