Budskap

Ärkeängeln Hope

2014-11-18 10:20 #0 av: maribell

542097b

Jag vill berätta för er alla att det finns inte någon utväg om ni inte blir vän med kontrollen som ni bär på. Kontrollerande människor blir mer stressade än andra människor. ”Kroppen säger tillslut nej när kontrollen tar över säger ärkeängel Hope. Det sliter på er hälsa när kontrollerande tar över er.” 

giffada3

Varför går ni in för att kontrollera anda människor? I stället för att bar låta människorna vara ifred.

Samma regel gäller det inom kärleksparen att ni mår bäst om ni slutar kontrollera varandra. ”Det fungerar bäst om ni låter bli att kontrollera” säger ärkeängel Hope. Vi ärkeänglar har ett gott samarbete med varandra för vi litar på varandra.

Vi kontrollerar aldrig varandra. Vi utför våra jobb hos er och vi samarbetar med alla som vi måste gå ihop med. Annars skulle inte det fungera om vi inte samarbetar bra. Lika är det bland er människor att ni mår bäst om ni lär er lita på varandra. Om  ni litar på varandra då får ni till ett bra samarbete.  Vad händer mer ni släpper kontrollen och mår bra.

Kontroll kan fälla krokben på er  hälsa och dåligt samarbete kan krossa er framtid. 

Ärkeängel Hope!

Posted by birgittaandliginspiration in Ärkeänglar

Anmäl
2014-11-20 23:15 #1 av: [Bettanbop]

Som vanligt toppen Maribell BlommaAnmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.