Budskap

Gåvor=Symboler

2014-10-30 09:47 #0 av: maribell

Posted by birgittaandliginspiration in Symboler 

Gåvor från andevärlden. Vi ser inte alla tecken vi får alla gånger. Vi tröttar ut oss och förstår inte att de hela tiden följer och hjälper oss att lösa det som vi behöver lösa.

När vi lär oss att tolka bilder och tolka budskap de ger oss, vi hittar hela tiden utspritt runt oss. Men vi förstår inte alla gånger vad det betyder. Vi försöker tyda dem och vi kliar oss i huvudet, vad var det nu de vill visa? Det är enkelt om vi förstår och vilka tecken de ger oss.

Vi lär oss efter hand förstå dessa symboler som de lägger ut i bilder eller i naturen. Vi vet vad fjärilen betyder, jag ser den som en stor frihet att göra allt vi vill.  Det vi gillar så klart att göra. När vi ser den då förstår vi att andevärlden säger till oss sätt igång nu med de du har tänkt göra.

När jag ser dessa  orkidéer som symbol där andevärlden vill visa vart vi är på väg. Nya människor som kommer in i vårt liv. Gamla och nya människor som är på väg. Man lär sig att umgås öppnar för ny gemenskap. Nya vänner som vi kanske behöver lära känna. 

Vi kan vakna med att de har gett oss ett djur eller en blomma. Rosens kärlek att älska sig själv som vi ska förstå.

Vi kan vakna med att vi har drömt om ormar. Vi tycker att det är läskigt men ser vi lite längre att det handlar om att utvecklas, vi ömsar skin. Det står för mycket förändringar i ens liv.

Jag tänker även på när en del blir jagad eller blir attackerad av getingar eller humlor. Om vi talar om och tar reda på budskapet och tackar dem för att de ville tala om något för oss, då slipper vi dem. Vi hjälper dem ut i stället. De besvärar oss inte längre.

Det handlar om att vara tillfreds med sig själv som getingen vill säga oss. Vi måste komma till den insikten för att kunna fixa det på det yttre. Och för att vi ska få ett bra hem som vi gillar då måst vi skapa det i vårt hjärta först. Att vara tillfreds med oss själv är viktigt.  Vi ser hur getingen bygger sitt bo och hem.

Tänker vi på humlans budskap, det finns inga gränser den flyger fast den egentligen inte kan flyga den gör det ändå. När ni ser humlan nästa gång tänk då att allt är möjligt. Du kan också göra som humlan det omöjliga att sluta begränsa dig.

Anmäl
2014-10-30 13:02 #1 av: TezzD

Tack Tummen uppBlomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-10-30 13:04 #2 av: [NeferNefer]

Underbart, tack Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.