Kommunikation

Ängla Brev

2014-10-27 19:57 #0 av: maribell

Att skriva änglabrev. Känner ni till det?

Ärkeängel Aurora vill berätta:

Vet ni att ni kan skriva ett brev till oss symbolisk. Ni behöver inte be flera gånger om dagen. Vi tar emot ert brev och läser igenom din önskan. Änglabrev är ett brev där ni skriver ner vad ni önskar er. Ni skriver ner på riktigt och lägger det under kudden eller i en låda som ni bevarar väl. Ni har då postat det till oss.

Det som händer det är att vi ser er önskan och vad ni vill ha hjälp med. Vi ser vad ni måste ändra på. Änglabrevet har sänt till oss och ni kan lugnt känna att vi är med och hör er bön. Bönen går fram till oss.

Det ni ska tänka på, det är att ni ska vara noga när ni skriver ner.

Ni kan be om relationer som ni vill möta, men tänk på att den personen ska vara fri. Det finns många viktiga detaljer ni ska tänka på, när ni skriver ner om en person ni vill möta komma i kontakt med. Ni söker en ny kärleksrelation.

Hur personen ska vara till sättet, dina intressen m.m. sen postar ni brevet och tackar för att vi tar emot er önskan. När ni gör det, då vet vi vilka tillfällen som ni kan stöta på den här personen, ni har tänkt er att möta.

Ni kan be änglarna om vad ni vill som ni vill förändra.

Ni kan även be om bostad där ni är noga med hur ni vill bo. Om ni vill ha ett snabbare resultat, om ni känner till platsen där ni vill bo, då kommer ni snabbare på plats.

Vi ger er små redskap för att ni ska enklare öppna upp och förstå vilken bra brevbärare andevärlden har. Det här är ingen lek det fungerar om ni inte testar då vet ni inte.

Ärkeängel Aurora!

Anmäl
2014-10-28 15:19 #1 av: TezzD

Tummen uppBlomma Det är viktigt att inte vara för girig också Hjärta Och det har mest effekt om man samtidigt bringar väl på andra håll Stjärnor

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.