Ärkeänglar

Änglarna sa . . . .

2014-10-13 19:01 #0 av: [Bettanbop]

 . . . . att jag . . . hm?

Får man tala om för andra vad änglarna säger till oss? Att vi pratar om våra känslor och upplevelser vi får ihop med änglarna är helt okej. Men om jag får ett budskap från dem som handlar om mig själv. Är det okej att tala om det då?

Jag fick 3 st änglakort till mig i morse när jag satt och plockade med korten, som var väldigt träffande och upplyftandeSkrattar Sedan på min lunchrast fick jag kontakt men ää Gabriel som bekräfta det korten förmedlade. Får jag tala om för er vad som kom fram eller?

Vad tror ni FunderarAnmäl
2014-10-13 19:03 #1 av: GiraffTunga

Jadå, blev väldigt nyfiken! Blomma

Anmäl
2014-10-13 19:09 #2 av: Tjeja

Handlar det om dig så är det säkerligen helt och hållet upp till dig själv och ditt eget val. Annars skulle de väl även förmedla att detta är något du inte får prata med andra om typ. Tänker jag i af. 

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2014-10-14 09:43 #3 av: TezzD

Självklart får man berätta vad man får för budskap till sig själv, men man ska inte berätta vad man får för budskap om andra, däremot kan det vara som så att du får ett budskap för allmänheten och då är det ju meningen att det ska förmedlas :)  Härligt att du fick bra svar och bekräftelse Hjärta

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.