Upplevelser

Lugnande meddelande

2014-09-19 22:20 #0 av: maribell

Jag kom just ihåg ett minne av en ganska hemsk operation som jag skulle genomgå. Det är nu några år sen men det var som så att jag skulle operera min handled, eftersom jag hade fått en knöl som bestod av ledvätska och den bara växte och växte, så de bestämde att de skulle ta bort den. 

Jag skulle opereras med bara lokalbedövning utan att bli sövd.. och där låg jag med armen rakt ut och ett skynke emellan ,så att jag inte såg någonting medan läkarna  och sköterskorna gjorde sig klara,  hade de radion på och det var ganska glad stämning i operations salen, men jag var livrädd att jag skulle känna av det och.........då hör jag den här låten på radion som var på, i operations salen.

http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc

Nu efteråt så förstår jag att det var ett meddelande ifrån mina änglar.... Gapskrattarjag måste säga att de är finurliga... och operationen gick hur bra som helst..

Anmäl
2014-09-19 22:35 #1 av: [Bettanbop]

Så passande och finurligt av dem GladAnmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.