Änglar/Spiritualism

Berätta erfarenheter | Jag är nyfiken

2014-08-10 19:01 #0 av: [Eleya]

Berätat en historia, hur litet och oviktigt det än må vara där änglarna konkret har hjälpt dig!!

Jag har många och jag lovar att fylla på så fort jag sitter vid en dator nästa gång. Men jag vet att mina änglar jobbar hårt för min hälsa och lycka, deras kärleksfulla omtänksamhet är makalös och det kan bara vara dem!

Medarbetare till Änglar.iFokus. Du är skapad av rent ljus och fullkomlig kärlek, det är din själ!
Anmäl
2014-08-10 19:12 #1 av: [Sol69]

Jag fick hjälp och stöd en gång från mina skyddsänglar eller guider. Hann dock inte se vilket det var för det gick så fort men ändå långsamt när jag snubblade på ett par skor och fött i backen och fick en fin blåtira men inga brutna ben eller något annat. det hade kunnat gå mycket illa..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-08-10 19:32 #2 av: busan11

Jag är alldeles säker på att jag hade änglavakt en gång när vi var små. Vi höll på att spela in en film, och hade med en stark liten lampa med oss för att göra rummet ljusare. Helt plötsligt så exploderade lampan. Den enda som fick glasplitter på sig var tjejen som stod längst bort. och det var en liten liten prick på låret. Själv minns jag att jag stod rakt framför lampan  men fick ingenting på mig. Hon som höll i lampan fick inget på sig heller. Det måste ha varit änglavakt.

Anmäl
2014-08-10 19:46 #3 av: [Bettanbop]

Jag for av vägen en gång med bilen. Jag och en vän körde på en grusväg i skogen på väg till ett läger. Tyckte inte jag körde för fort men var nog fortfarande lite oerfaren som förare.. Jag klarade en ganska skarp kurva, men just när jag ska räta upp bilen får jag sladd. Nästa medvetna ögonblick så står bilen still. Det ser ut som bilen har lyfts upp och ställts ner några meter in i skogen. Några få meter framför bilen står en STOR stenbumling som var större en bilen. Bilen står i samma riktning som vi skulle ha kört, så det såg ut som vi bara tagit ett skutt åt sidan. Jag kan nästan svära på att vi fick hjälp då.Anmäl
2014-08-10 19:53 #4 av: Medda

Jag var ganska förvirrad nyligen, dels var det mycket som hände på olika fronter i mitt liv och dels fick jag hela tiden fick till mig att klippa bandet med en av mina närmaste vänner. Jag hade länge sett att det var en vänskap som tog mer än det gav, personen i fråga var väldigt behov styrd och tömde mig ofta på energi. För att förstå varför jag just vid tidpunkt fick till mig att klippa bandet satt jag och vände mig till änglarna.  I min syn gick jag på en väg och mötte denna vän som gav mig en brun häst. Tillsammans med hästen fortsatte jag på stigen och fick följe av en hund. Vi kom fram till ett berg, där lämnade jag hästen, la hunden i en korg på ryggen och klättrade upp. Halvvägs upp på berget kom jag fram till en grotta. Där fanns min ängel och tillsammans fortsatte vi gå på en stig som gick runt resten av berget. Den ängel som kom till mig var en som alltid kommer  till mig, en vacker yngling med lockigt hår, och "rustning" på överkroppen. Han sa till mig att jag håller på att utvecklas, gammalt måste bort för att nytt ska komma in och att jag är på en väg. Vi fortsatte tillbaka till grottan där jag tackade honom, slängde hunden på ryggen igen och klättrade neråt. Nere stod hästen och väntade och tillsammans gick vi tillbaka där vi hade kommit från. Jag mötte upp min väninna igen och gav hästen tillbaka till henne, sen torkade jag bort hennes tårar och fortsatte stigen ensam utan henne och hästen. 

Det var en riktigt häftig upplevelse dock förstår jag inte vf jag fick hästen av henne eller vf jag gav tillbaka den. Det var inte en riktig konkret hjälp på så sätt, men jag fick iallafall svar på min fråga Glad

When life rains on your parade, dance in the puddles Regnbåge

BlommaÄnglar IFokus

Anmäl
2014-08-10 21:45 #5 av: busan11

Fick du den här synen via en meditation eller i en dröm?

Anmäl
2014-08-11 00:29 #6 av: Medda

Via meditation Glad

When life rains on your parade, dance in the puddles Regnbåge

BlommaÄnglar IFokus

Anmäl
2014-08-11 17:44 #7 av: molam

Änglavakt har jag haft många gånger, speciellt när jag var mindre, för jag var ett riktigt busigt barn.

Men den gången som jag vet med all säkerhet att jag verkligen hade änglavakt var för 17 eller 18 år sedan då jag var 2 eller 3, Mamma och pappa och Jag hade varit ute och handlat, och när vi kom hem så höll jag i min mammas hand, och sedan Skulle vi gå ner för en Stentrapp som Fanns utanför oss som man var tvungen att gå ner för om man skulle komma hem till oss. och där tog jag mammas och pappas hand och Skulle hoppa (sådär som dom flesta småbarn har gjort att hoppa ned för en trapp medan mamma och pappa Lyfter en i armarna så man får lite känslan av att Flyga) Vilket jag Alltid brukade göra när vi gick ner för den där trappen, och sedan på nått vis tappade mamma och pappa greppet om mina händer, och jag var i mitten på den trappen (Finns inte en möjlighet att ett litet barn kan hoppa hela den vägen) men så minns jag att det var som om en Varm famn Grep tag om mig och snurrade armarna om mig, sen fick jag verkligen känslan av att Flyga, Mamma skrek, men hennes Skrik Tystnade, jag hörde inget, samtidigt som den där känslan av att verkligen flyga fanns där, men sedan när jag stod på marken igen så hörde jag både mamma och pappa igen jag hade inte ramlat och hade landat stående utan en enda skråma.

Jag tror att den gången var det en ängel som omfamnade mig och "flög" mig till säkerhet så att jag inte slog ihjäl mig i trappen, Detta var under tiden vi bodde i Norge.

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-08-11 17:44 #8 av: molam

Blev Dubbelt sorry

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-08-11 19:38 #9 av: Tarotstollan

Har nog haft mer änglahjälp i mitt liv än jag tänkt på  faktiskt!Hjärta

Nu senast för  2 månader sedan! Jag var på väg ner till tvättstugan och hade tvätt kassar och en kasse med tvättmedel med mig. Eftersom trapporna i huset är i något sten/marmor  material så är de ju både hårda och glatta. Dessutom är källartrappan ganska så brant och när den tar slut så är det ett litet mellanrum på kanske 50 cm och sen är källardörren och den är samtidigt en branddörr, så stadig och bastant i stålmaterial och alltid låst!
Jag missade de sista 3-4 trappstegen, antingen halkade jag eller fastnade med kassarna och for huvudstupa rakt ner mot dörren. På något vis lyckades jag i sista sekunden få tag i den sista böjda delen av räcket  och vrida mig så jag hamnade  på sidan på något konstigt sätt i det lilla smala utrymmet som är där.
Jag rev upp och stukade höger hand och höger fot och slog i vänster knät rätt så rejält men för övrigt helt ok.
Dessutom kunde jag gå relativt bra och använda handen hela tiden nu efteråt. Hade lite ont men mest var det obekvämt.
Jag vet att jag hann tänka när jag ramlade " att nu bryter jag nacken av mig"!
Tackade för hjälpen flera dagar efteråt när jag satt och tänkte på olyckan.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-11 20:03 #10 av: [Bettanbop]

Oj vilka berättelserFörskräckt Tack för att ni lever än Kramas

Tack för att ni delar med er BlommaAnmäl
2014-08-12 10:45 #11 av: [Eleya]

Åh va härligt med era berättelser!

Jag och min familj har fått otroligt mycket hjälp av änglarna. Den insikten sedan några dagar tillbaka som skickar rysningar längs med ryggraden är att min farfar ständigt stoppades från att skada mig och min mor. Historien är otroligt lång, men i korta drag så är det så att min far tog sitt liv när jag var 3.5 år hemma i vårt garage i vårt hus i Ungern. Min farfar förlorade vettet och blev galen av sorg och han är sedan tidigare en otroligt dominant personligeht som orsakat sin familj otroligt mycket sorg.
Efter fars begravning skickade han hotbrev till min mor där han hotade henne till livet och hotade med att kidnappa mig mm. Han förföljde oss, ringde till alla slätkingarna för att visa sin ständiga närvaro och bevisa sitt hat mot oss. Han ringer än idag, men samtalen är stumma.

Jag vet att hans skyddsängel och en stor skara änglar har hindrat honom från att genomföra dåden och änglarna har skyddat mig och min mor. Och det än idag tills han lämnar jordelivet, han är runt 80-85 år idag.
För hans själs skull hoppas jag han finner frid och ber om förlåtelse.

Medarbetare till Änglar.iFokus. Du är skapad av rent ljus och fullkomlig kärlek, det är din själ!
Anmäl
2014-08-12 11:19 #12 av: Eminza

Tycker det är så spännande att läsa om era upplevelser . :)

Anmäl
2014-08-12 18:17 #13 av: desti

Jag har haft många

men en kommer jag speciellt ihåg

jag och min kusin badade i en sjö och hade sådan luftmadras och vi skulle dyka och leka och jo testa hur länge vi kunde vara under vattnet.

Vi badade där nästan varje dag så många små  olyckor hände, men vår barnvakt hade egna vänner och vi kunde göra vad vi ville egentligen.

Så den gången hoppade jag in i vattnet och jag viste att jag var på väg att dö

allting omkring mig var grönt

och jag blev svagare och svagare jag slutade tom kämpa för jag gav upp

det blev så lugnt och mysigt på nåt sätt och jag ville inte kämpa

jag hade svår period i livet då och jag tom hoppade på att dö

jag kunde inte andas och började svälja vattnet.

Och kusinen var mindre än jag,

hon kunde knappt simma själv

helt plötsligt

tog hon tag i mig och hennes arm var säkert 5 meter lång

och jag hoppade nästan upp

det var magisk och helt overkligt.

Jag kommer ihåg att kusinen sa att hon inte visste att hon var så stark

så jag tror at den gången hade någon hjälpt till.

Sen dess började jag ta livet på alvar. Jag var 12 år.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.