Skyddsänglar

Är de mina skyddsänglar?

2014-08-07 16:54 #0 av: busan11

Hej! Jag måste bara få dela med mig en upplevelse till er här inne. Känner dessvärre inte att  jag har någon som jag kan berätta detta för så nu skriver jag ner historien här.

Jag har alltid varit ledsen och arg över att jag aldrig har haft några far och morföräldrer som alla andra när jag var liten. Pratade de om dem så kände jag mig alltid utanför. Alla fyra dog långt innan jag föddes utan farfar. Men han gick bort när jag bara var året så han har jag inget minne av alls. min pappa (som tyvärr också är borta) pratade lite om dem, och jag förstod att de var snälla. Om min morsas föräldrar visste jag ingenting. Hon har alltid hållit oss utanför och vägrar prata om dom ( hon tycker inte om känslor så vi kan inte prata om dom) .

Men det jag har tänkt att berätta om började när jag köpte en kortlek om änglaorakel. Då började det att hända saker. Det började med att jag hade en märklig dröm på natten. Jag drömde att jag stod och pratade med den där rösten igen som jag har gjort några gånger tidigare. Vad vi pratar om minns jag aldrig. Men nu mindes jag att vi helt plötsligt hamnade inne i nån slags affär. I affären sålde man jätte stora blockljus. Själv var jag som ett litet barn där inne och ville köpa allt. Rösten tyckte mer att det var onödigt. Det kändes som om rösten var en förälder till mig. Den påmindes lite om min egna morsa när vi var ute och handlar. Men sedan så kom på nåt sätt mitt medvetande in i drömmen. Jag började tänka på det jag läst om guider. Jag har fått för mig att jag har en kvinnlig ( varför vet jag inte) så jag började att lyssna på hur den där rösten lät när den pratade . Då hörde jag att det var en man, och jag minns att jag sade "Men du är ju ingen kvinna du är ju en man". Minns inte vad jag fick för svar men det var nåt i stil med "Men det vet du väl" eller nåt sånt. Sedan så lade jag märke till  ljuset som fanns runt mina händer där jag stod med det stora ljuset i mina armar. Nån slags vitt auraljus. Sedan tog det tvärstopp. Sekunden efter såg jag bara ett stort vitt sken som var jätte starkt. Sedan så vaknade jag. det kändes som om jag vaknade mitt i en djupsömn.Det kändes jätteskumt.  Efter det har jag varit med om märkliga saker som att t,ex kökslampan har flimrat när jag suttit och ätit. Sedan frågade jag ett medium på nätet om vem som var min guide och skyddsängel. Snacka om att jag blev förvånad över svaret! Hon sade att det var en man och kvinna som var mina skyddsänglar, och att det kändes som om de kom ifrån morsans sida. De hade försökt att visa tecken på att de fanns där också. Min guide var däremot en kvinna. Det underliga var att exakt i den stunden jag fick det svaret så flimrade taklampan till i mitt vardagsrum. Kan det vara min morfar och mormor som är mina skyddsänglar? Kunde det vara min morfar jag träffade i drömmen? Vad tror ni som läser detta om detta? Tack för att jag fick dela med mig min upplevelse <3.

Anmäl
2014-08-07 17:38 #1 av: Zamizen

Vi kan inte direkt veta, eftersom det är din upplevelse och dina känslor.
Men vad tror du själv?
Sedan så låter det absolut som att det skulle kunna vara dina skyddsänglar men det är en då DU som vet fet rätta svaret. Lycka till :)

Anmäl
2014-08-07 19:53 #2 av: [Bettanbop]

Hej busan11Vinkar

Tack för att du berättar och delar med dig. Vilka häftiga upplevelser.  

Det kan vist vara dina morföräldrar, och vist vore det väll underbart om det var det. Du berättar att du pratar med någon, så varför inte fråga domSkrattar Ställ frågor, en i taget och lyssna och känn svaren. 

Att det blinkar i lamporna, som många oftast kallar för spännings fall, är lika ofta våra nära och kära från andra sidan som vill visa att de är där.

I bland tycker personer att det är väldigt skrämmande när bortgångna försöker visa deras närvaro, men det är absolut inget att vara rädd förGlad

Tala om för din guide att du vill ha hjälp att få kontakt med dina mor och far föräldrar, men ta en i taget så de inte pratar i munnen på varandra, kan bli lite svårt att uppfatta vad de säger då Skämtar

Det är så som Zamizen säger. Svårt för oss att säga att så är det. Om du känner efter i dig så får du fram svaren.

KramAnmäl
2014-08-07 20:21 #3 av: busan11

Tack så mycket för era svar! Jag förstår precis vad ni menar Glad

Det är första gången som jag talar om detta, och det känns underbart att få dela med sig av den här upplevelsen. Jag hade inte en aning om att det hette "spänningsfall". Det var ett nytt ord för mig. Jag kan säga när jag tänker tillbaka på min dröm att rösten kändes bekant, men det var ingen som jag kände igen här. Det var en märklig känsla. Det var alltså ingen röst som jag kände igen ifrån mitt liv men ändå så kändes den bekant. Jag har ju som sagt var aldrig träffat på mina morföräldrar och vet inget om dem, så det är väl det som gör det lite svårt att identifiera dem. Men det skulle va så kul om det var dom. Tack för tipset förresten angående att man skulle fråga dem.

Synd att man inte kommer ihåg så mycket av sina drömmar. det var bara denna som jag minns eftersom mitt medvetande kom in. Men sen så vaknade jag ( har tyvärr dålig sömn pga insomnia). Men det där skenet som kom tolkar jag som om han ville visa sig för mig men jag kunde inte se nåt eftersom allt var så vitt. och så vaknade jag.

Jag har hört talas om att man kan ta kontakt under meditationer. Är det någon här som vet hur det fungerar?

Vilket är bäst? Drömkontakt eller meditation?  Jag har aldrig mediterar någon gång tyvärr så jag vet inte riktigt hur det fungerar.

Anmäl
2014-08-07 20:58 #4 av: [Bettanbop]

Det är så skönt att meditera tycker jag. Jag brukar känna mig som nyvaken efteråt och med ett härligt lugn i kroppen. Ibland händer det att jag somnar på riktigt Skrattar 

En meditation kan man göra hur kort eller lång som helst, nja men nästan. Vissa föredrar att följa en vägled meditation, det finns hur många olika som helst på youtube. Jag brukar föredra att läsa om hur andra gör och skapa mig en egen variant. Men grunden är typ densamma i vilken man än väljer.

Man sitter eller ligger bekvämt (gärna sitta för att minska risken att somna) på ett lugnt och tyst ställe, gärna med mjuk meditations musik på (finns också på youtube). Sen slappnar man av i heeela kroppen, och rensar bort tankar som kommer, eller så bearbetar man dem en stund. För att lättare sluta tänka så riktar man fokus på sin andning, in genom näsan ut genom munnen, på så sätt syresätter man sitt blod bättre. Fokusera och lyssna på andningen så märker du snart hur den lugnar ner sig och blir mjuk. När man kommit så långt det är då meditationen kan göra underverk. Nu kan man antingen bara fortsätta andas en stund, kanske det kommer fram syner för ditt inre öga, eller så kan du följa en vägled meditation, eller bara ge din morfar en tanke och föreställa dig hur en man kommer gående, och vill det sig väl så kanske det är han, eller någon annan. Presentera dig och fråga ven denne är.

Inte behöver man välja drömkontakt eller meditation. Många gör bägge.

För en drömkontakt så kan man göra en liten kort meditation innan du ska sova. Tala om för din guide och ditt inre vad du önskar med drömmen. Om du önskar träffa din guide i drömmen så ber du om det. Och för att ha lite lättare att komma ihåg drömmen så ska du inte ha brottom upp ur sängen, utan direkt fortsätta tänka på drömmen och vad den handlade om. Kanske skriva ner den också.

KramAnmäl
2014-08-07 21:20 #5 av: busan11

Tack så jätte mycket för dina fina tips! Glad

Väldigt uppskattande! Jag ska berätta hur det går för dem här sen jag lovar. Det kanske inte händer så mycket första gången, men det kanske dyker upp nåt spännande så småningom. Har ni fler tips så bara säg till. Jag tycker att detta är jätte intressant, och väldigt roligt med att få prata med likasinnade människor.

Jag läste nånstans förresten att skyddsänglar kan lämna tecken efter sig som t,ec fågelfjädrar. Är det något som ni har upplevt eller hört talas om?

kramis!

Anmäl
2014-08-07 22:09 #6 av: Zamizen

Jag har hört talats om det, fanns en tråd om det på Övernaturligt Ifokus, men jag tror absolut dom kan göra det! Vita fjädrar tror jag är vanligast

Anmäl
2014-08-08 17:13 #7 av: busan11

Intressant! Ska se om jag lyckas att hitta den tråden (om den finns kvar). Är det någon av er som har fått tecken någon gång av era skyddsänglar eller guider? I såfall vad var det för tecken?

Är det nån av er som har lyckats få kontakt med dem via meditation? Hur i såfall upplevde ni detta?

kramis

Anmäl
2014-08-08 21:25 #8 av: [Bettanbop]

Jag har fått några fjädrar och änglafjädrar har en speciell energi som man känner av till skillnad från vanliga fågelfjädrar.  Jag gillar stenar, inte vilka stenar som helst, så jag har fått några stena av dem också. 

Personligen har jag inget behov av att kunna se dem, men jag känner av deras närvaro tydligt. Samma med min guide. Jag var med på en vägled meditation en gång som målet var att möta sin skyddsängel. Jag mötte min ängel. Men jag anade bara konturerna, såg inte tydligt hur hon såg ut. Jag fick en kram vid ett annat tillfälle som kändes väldigt tydligt men såg henne inte.Anmäl
2014-08-09 20:36 #9 av: busan11

Låter helt underbart! :-).  Jag har nog inte heller det behovet av att jag måste se dem, men jag skulle gärna vilja lära mig att kunna känna dem mer.  I bland kan jag känna mig varm på vissa ställen på kroppen. Då vet jag inte om det är dom eller inte. Det kan ju vara dom. Jag ska i allafall lära mig att meditera nu. Och när jag lyckas med det så ska jag gå vidare till steg två Skämtar.

På vilket sätt fick du fjädrarna? Dök de bara upp helt plötsligt inomhus (eller på ett ställe där man inte kan räkna med att hitta fjädrar) eller fann du dem på en gata utomhus, men hade en känsla av att det var till dig?

Anmäl
2014-08-09 22:55 #10 av: [Bettanbop]

Det är bara att fråga och ventilera frågor och funderingar här med ossTummen upp Det är ju därför det är så bra att ha en grupp med lika sinnade och som kommit olika långt. Då lär vi oss av varandra och kan testa våra tankar och idéer på varandra.

Att hitta fågelfjädrar är ju inte så svårt, de finns ju överallt. Men när den är från en ängel och ämnad för just dig så lär du märka den. Det är lite svårt att förklara hur..... men den liksom syns mer, du lägger märke till den, du kanske känner en dragning till den att den är till dig. Ungefär så som du saGladAnmäl
2014-08-10 19:10 #11 av: busan11

Tack för att du säger att jag får fråga. Det uppskattas väldigt mycketGlad. För jag är nämligen en sån som har jätte mycket frågor och funderingar, och är dessutom en liten nybörjare som vill utvecklas mer.  Och detta att detta är ett så intressant ämne, plus att det är något som ger mig hopp. Änglar gör så att man inte känner sig så ensam.  Och det är jättekul och jätteintressant att få lyssna på era erfarenheter. Tycker att det är jätteroligt att det finns andra som delar mitt intresse. Glad

Av din beskrivning kan jag ha fått en fågelfjäder. Då hade jag läst om att de kunde skicka fjädrar ur en bok kvällen innan. på natten drömde jag att jag hittade en massa fjädrar, och när jag gick till bussen på morgonen så låg där en stor vid fjäder med grå topp, mitt på vägen där jag gick. och sen precis som du säger så finns det ju fjädrar överallt, och det har legat en sån fjäder på nästan exakt samma ställe ytterligare en gång. Jag har nog inte känt efter så noga på det sättet sen jag läste det utan mer tänkt Åh en fjäder tänk om/hoppas det är till mig!

Har du testat änglaorakel någon gång? Dvs använt dig av en änglakortlek?

Anmäl
2014-08-10 19:56 #12 av: [Bettanbop]

Ja jag har en egen, nej jag har två. En om änglabudskap och en om änglaterapi, båda är orakelkort från Doreen Virue. Drar mest kort åt mig själv, men även åt andra ibland.

Har du testat?Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.