God morgon/middag/kväll

Nya medlemmar!

2014-07-22 18:00 #0 av: [Bettanbop]

Hej alla nya medlemmar Vinkar

Så kul att ni vill vara med här. Här inne på änglar hjälps vi åt att svara på frågor och skriva om sådant som ligger oss varmt om hjärtat

Ibland får jag medelanden frpn några som vill ställa en "dum" fråga. Men den enda dumma fråga är den som inte ställs. Alla ligger vi på olika kunskaps nivåer, och då är det ju bra att vi hjälps åt Tummen upp

Här på änglar håller vi en god ton och är vänliga mot varandra. Har ett öppet sinne att vi kan tänka och tycka olika men vara trevliga ändå.

Det skulle vara jätte kul om ni villa göra en kort presentation om er själva. Kanske göra en egen tråd om hur ni tänker och känner om alla våra änglar och det andliga.

Kram BettanAnmäl
2014-07-22 22:23 #1 av: GiraffTunga

Är inte super duper ny här men kan ju ändå berätta om mig. Skämtar

Jag är ganska ung och har haft problem med det andliga när jag var liten. Så började i Övernaturligt iFokus men sen blev jag helt inne i Änglar iFokus och det var bra för alla personer här är jätte snälla. Hjärta Jag vet mycket om Ärkeänglar och skyddsänglar inklusive kraftdjur.  Ni kan fråga mig om kraftdjur, ärkeänglar, änglar, skyddsänglar och allt möjligt. inklusive onda varelser. Spöke

Hoppas ni kommer trivas här i Änglar iFokus

( ni kommer bli överlyckliga att träffa dessa personer här.)

Sen så vet vi alla att Bettan lagar bästa spaggetti. Cool

Anmäl
2014-07-22 23:04 #2 av: [Bettanbop]

Hahaha trodde du glömt spagettin Skrattar 

Tack för din fina beskrivning Tummen uppAnmäl
2014-08-10 22:22 #3 av: Eminza

Hej! Jag blev medlem här för ett par veckor sen tror jag. Är inne och läser varje dag. Tycker ni alla verkar så snälla och hjälpsamma.

Jag är inte så bra på att skriva om mig själv. Så det får bli lite kortfattat. Jag är en tjej i 20 års åldern, som alltid har haft ett starkt intresse för änglar. Jag har alltid känt att det finns någon vid min sida som inte är av "denna" värld. Är tacksam för att jag hittat denna gruppen så att jag kan få lära mig mer och ta del av andras upplevelser. :)

Kram på er!

Anmäl
2014-08-10 23:13 #4 av: GiraffTunga

Välkommen! Du borde ta testa och äta Bettans spagetti så blir du toppen glad! Hehehe.. det är alltid kul med nya medlemmar, berätta gärna om dina upplevelser och sånt! Alltid kul att läsa folks upplevelser.

Anmäl
2014-08-10 23:14 #5 av: GiraffTunga

Fortvarande inte glömt spagettin såklart

Anmäl
2014-08-10 23:16 #6 av: desti

Hej hej jag är med sen ett tag i druid och shaman och övernaturlig och spiritualism och tarot och jo massa annat. I somras började jag intressera mig mera för änglar och efter att jag läst några böcker och köpt ängla kort blev jag medlem här på änglar i focus. Jag tycker om att lära mig nya saker och gillar att "prata"med andra som har samma intressen.
Tack för att jag får vara med
Kram
Desti

Anmäl
2014-08-10 23:22 #7 av: GiraffTunga

Välkommen! Jasså om du är intresserad av kraftdjur/skyddsänglar/ärkeänglar/drömtydning/hemsökt så kan du skicka ett PM till mig. Vi alla är jätte glada att alla nya medlemmar kommer till Änglar iFokus

Anmäl
2014-08-11 12:03 #8 av: [Wolf.]2

Men GT sitter du och äter spagetti än GapskrattarSkämtar

Ny är jag inte och kom med på i fokus första gången 2008 sen har jag bytt nick mellan varven och ibland känt att jag inte ska vara med på nåt forum men hur det är finns folk man känt flera år som drar en tillbaka in igen.

Just nu medarbetar jag på druid-shaman,tvillingflammor och himlen men tidigare var jag värd för några andliga öppna forum,dåvarande Medialt,Övernaturligt och Indianer.Startade också upp en dold andlig sajt som jag numera medarbetar på.

Roligt att se nya medlemmar som dyker upp,välkommen till er allihop Blomma

Här får du mer spagetti GT Skrattar


Anmäl
2014-08-11 12:54 #9 av: GiraffTunga

Hahaha Wolf du får gääärna smaka ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.