Tankar och funderingar

Det krävs ljus för att skapa skugga

2014-06-10 20:00 #0 av: [Bettanbop]

Ibland blir vår attityd så negativ att vi har svårt att släppa in just det som lyfter vår själ. Men universum ger oss också små, små lysande stunder som påminner oss om verkligheten bortom tunneln vi befinner oss i.

Synen av en liten fågel, en blomma som petar upp huvudet, en låt med precis rätt ord, stöd från vänner eller den oväntade värmen från främlingar.

 

Våra skuggor tycks ibland leva sitt eget liv med oss. Plötsligt så är de bara där och ställer till det för oss och vi dyker ner i jobbiga känslor. Men för att kunna skapa en skugga så måste det finnas ljus! Och det ljuset finns både inom och utom oss. Vårt eget inre ljus kan leda oss framåt och ut ur den mörka tunneln.

 

Tänk bara på alla gånger vi trots stora svårigheter i livet och lyckats att överleva. Vår önskan och känsla av kärlek till oss själva, andra och naturen är det ljus som kan lysa upp vår väg. Och kom ihåg- den som lever utan skuggor, har i så fall heller inget ljus! Så välkomna det mörka i dig, det ger dig möjligheten att lysa i din storhet!Anmäl
2014-06-10 23:09 #1 av: Zamizen

Haha underbart skrivet!

Anmäl
2014-06-11 00:17 #2 av: Knorran

Så fint, ler i massor!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.