Ärkeänglar

Änglakontakt

2014-04-05 17:17 #0 av: [Bettanbop]

Änglakontakt

Det man brukar prata om rörande Änglakontakten är Intuitionskanalerna. För många är intuitionen ett sådant vitt och generellt begrepp, och man kanske inte alltid förstår att det även är via den som vi får kontakten från t.ex Änglar.

Intuitionskanaler

Det finns olika intuitionskanaler, via vilka Änglarna kommunicerar med oss:

  • Klarseende
  • Klarhörande
  • Klarkännande
  • Klarvetande

Klarseende

Som Klarseende (Clairvoyance) så får du till dig budskapen i form av bilder, och det behöver alltså inte vara så att du ser saker utanför kroppen med dina fysiska ögon, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarseende/Clairvoyanta, se bilderna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg vad du åt till middag igår? Eller hur julgranen såg ut förra julen? Kan du visualisera och se det som bilder? Just så går även Klarseendet till, att du kan se bilder inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i bilderna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är den bild som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

Klarhörande

Som Klarhörande (kallas också ibland Klarlyssnande: Clairaudience) så får du till dig budskapen i form av ord, meningar, tankar, och det behöver alltså inte vara så att du ser hör röster utanför kroppen med dina fysiska öron, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarhörande, höra rösterna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg det senaste telefonsamtalet du hade? Eller hur du och vännen pratade sist ni träffades för att fika? Kan du minnas det? Just så går även Klarhörande till, att du kan höra röster inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i orden/meningarna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är det som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

En hel del som har aktiva kanaler just rörande klarhörandet kan berätta om att de ofta hör pip i öronen; jag brukar förklara det som så att det är som när radion står mellan två stationer – be dem att justera frekvensen, så märks det nästan direkt att pipet upphör.

Klarkännande

Som Klarkännande (Clairsentience) så får du till dig budskapen i form av känslor, eller fysisk manifestation så som att håren på kroppen reser sig. Du kanske känner av en vindbris mot din arm. Magkänslan, som så många pratar om när vi berättar om hur vi gör val i livet, det är en av våra kommunikationskanaler. Du kanske mår fysiskt illa när du bett om vägledning i en fråga – eller så känner du euforisk lycka, plötslig glädje – känslorna är många. Även här handlar det om att lära sig kvaliteten i känslan så att du inte agerar efter gamla erfarenheter (t.ex rädsla för höga höjder betyder alltså inte att det är ett budskap från Änglarna om du går på en bro, och känner rädsla för den höga höjden).

Klarvetande

Som Klarvetande (kallas också Klartänkande: Claircognizance) så är det så enkelt som att du bara Vet. Plötsligt vet du åt vilket håll du ska gå, för att hitta till just den butiken som du ville besöka, trots att du aldrig gått i den staden tidigare. Plötsligt vet du, att du måste ropa på en person som ska gå över gatan, bara för att inse stunden efter att inte någon av er sett bilen som plötsligt svängde ut.

Ha tillit

I alla kanalerna så handlar det om att ha Tillit, och att helt enkelt bestämma sig för att sluta tvivla på sig själv. Jag brukar säga att man inte behöver vara orolig för att det som man får till sig ska vara ”fantasier” för att om det skulle vara så – vad skulle det spela för roll, egentligen? Änglarna kommunicerar nämligen alltid med kärleksfulla och stärkande budskap, som för dig framåt på din livsväg.

Man kan också be att få budskap tydligare – se, höra, veta, känna tydligare: detta är ju nämligen meningen att det ska vara en tvåvägskommunikation; Änglarna vill att vi ska förstå och ha kontakt med dem, och de älskar att du vill ha kontakt med dem!

Änglarna är alltid vid vår sida, och deras huvudfokus är att finnas och vägleda oss, samt få oss att förstå vår egen storhet och kraften i kärleken. De älskar oss, vad vi än gör, och du kan när som helst prata med Änglarna antingen tyst inom dig (tänka) eller högt.

Du behöver aldrig vara rädd för att du tar upp deras tid, för de har förmågor att röra sig mellan tid och rum, och du tar aldrig en Ängel från någon annan, eftersom t ex Ärkeänglarna i synnerhet kan befinna sig på många platser samtidigt.

Trots att vi kanske inte ser resultat direkt, så blir det alltid bättre när vi ber Änglarna om hjälp – för ja, vi måste be om deras hjälp, eftersom de inte får gå förbi lagen om den fria viljan, så tillvida att det inte rör liv och död, och vår tid inte är inne ännu.

Du kan med andra ord alltid be Änglarna om vad som helst, och även be Änglarna att finnas hos andra. Tänk dock på att de ger oss vägledning och stöttning, men det är fortfarande vi som måste lyssna på den vägledningen, samt ta stegen och gå framåt i våra egna liv.Anmäl
2014-04-05 17:40 #1 av: Zamizen

Du är smart du Bettan :)

Anmäl
2014-04-05 18:04 #2 av: maribell

Kanon bra förklaring, det behövdes en bra förklaring som den här. För det är inte lätt att förstå hur änglar försöker kontakta oss. Hjärta

Anmäl
2014-04-06 03:34 #3 av: Medda

Väldigt intressant.  Jag får till mig både bilder och ljud och vid ljud är det oftast ett budskap som jag ska föra vidare till en annan person. Ibland kan det kännas konstigt när budskapet är till en människa jag inte känner utan bara har sett ett par gånger. Vid ett tillfälle var det en kvinna som sålde ankel länkar på stranden i Turkiet och varje gång jag såg henne hörde jag något inom mig som bad mig säga till henne att det är ok med hennes son, när jag till sist samlade modet till att göra det blev hon överlycklig  för att hon hade gått och oroat sig för sin son. 

When life rains on your parade, dance in the puddles Regnbåge

BlommaÄnglar IFokus

Anmäl
2014-04-06 10:01 #4 av: [Bettanbop]

Så härligt Medda Glad 

När man får sådana budskap att framföra till någon så måste man tänka sig för. 

Tänka sig för hur man framför det och om det ska framföras. Budskapet kan tas på ett sätt som försätter mottagaren i djup sorg eller blir arg och håller dig ansvarig.

Du är ju bara en budbärare, men tänk på etik om moral. Och hur du skulle reagera om någon ger dig budet.

Usch vilka pekpinnar jag kommer med Förlägen inta alls meningen att göra dig osäker eller så, men det är viktigt. 

Men du har en viktig uppgift som ljusbärare. Fortsätt med det Blomma

Kramas BettanAnmäl
2014-04-06 18:44 #5 av: Medda

Tack för dina råd Bettan. Det är inte alltid lätt att veta hur man ska göra, då jag inte har någon i min omgivning som är med om liknande. Jag har tyckt att det är svårt att framföra budskap, precis som du skriver måste man vara försiktig och det har hänt att jag ibland valt att avstå att föra budskapet vidare. Men då får man skuldkänslor istället. Och visst finns det vissa gånger rädslan för att uppfattas som "koko" men det var mest när jag var yngre. 


Tack så mycket Blomma

When life rains on your parade, dance in the puddles Regnbåge

BlommaÄnglar IFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.