Andlighet/Andar

Kraftdjur betydelse.

2014-03-30 11:39 #0 av: AngelicFriend

Om ni inte finner era kraftdjurs betydelse så skicka ett PM. Gris

Björnen:

Står för styrka och mod. Du har kraft i dig och du kommer beskydda dem svaga. Du är bra på healing och du har varm kärlek. Du vill ge världen glädje och du lär folk att beskydda sig från det onda. Du är en sann människa. Du har stark tålamod.

Räven:

Står för mod och krafter. Du kan ha magi och övernaturliga krafter. Du är snabb. Räven anses vara en länk mellan människornas värld och andarnas. Nattmänniska är du och du bryr dig om dina vänner och du ger ljus till världen. Du har inga problem att kontakta andevärlden och du har mod att möta dem onda. Du söker ofta om det övernaturliga.

Vargen:

Står för mod och styrka. Du har ett starkt sinne för familj och församling, en intuitiv känsla för social ordning, och är mycket tillgiven dina vänner och din familj. Du kan göra healing och om du är en ledare i en flock som kallas för Alpha så skyddar du din flock bra. Du försvarar dig starkt och du är kraftfull.

Katten:

Står för magi och kreativ. Du kan använda magi och du är kreativ. Du lyssnar mer på dig själv än andra. Om någon säger till dig vad du ska göra så gör du motsatsen. Du är självupptagen och du visar vägledning. Du är smart och du lär folk att ha deras mod.

Örnen:

Står för skapelse, mental-andlig-känslomässig ström och mod. Du kan göra healing och du har stark mod. Det är ett tungt kraftdjur att ha som örn. Du har makt och du kan se i framtiden. Du ger aldrig upp och om någon lurar dig så kommer du ge hämd.

Ugglan:

Står för vishet, intuition och drömmar. Du kan se i framtiden och du är nattmänniska. Du kan få sanndrömmar och du kan höra och se saker som ingen annan ser. Du har en sexuell energi och du gillar månen och du har en kvinnlig kraft. Du söker det övernaturliga och det brukar du göra mycket.

Tiger:

Står för osynlighet, renhet och styrka. Du kan vara osynlig (inte som ett spöke ) Du har styrka och du är en bra jägare. Du gillar kött och du har gåvor. Du gillar att forska det övernaturliga. Du känner dig trygg.

Valen:

Står för helande, kärlek och frid. Du kommer öppna din själ. Du har kraft och du gillar att simma.

Ormen:

Står för healing och återfödelse. Du kan göra healing och du har fokus på växter. Du har haft återfödelse. När du först träffar folk, tenderar du att vara kylig och avståndstagande, men när du väl värmt upp, slappnar du av och blir ganska vänlig.

Delfinen:

Står för samförstånd, harmoni och accepterande. Du vill lära barnen att öppna deras sinnen och du kan kontrollera din rädsla. Du måste öppna dina ögon och forska saker. Du är kraftfull.

Anmäl
2014-03-30 11:56 #1 av: Zamizen

👍

Anmäl
2014-03-30 12:33 #2 av: [Bettanbop]

Tack vännen Tummen uppAnmäl
2014-03-30 12:45 #3 av: AngelicFriend

Varsågod. Gapskrattar

Anmäl
2014-03-30 13:59 #4 av: Zamizen

Ojj, men tack! ;)

Anmäl
2014-04-01 22:12 #5 av: Josse5233

Allt med räven stämde in på mig! :)

Anmäl
2014-04-01 22:40 #6 av: [Bettanbop]

Kul Glad

Björnen stämmer ganska bra på mig också, lite kusligt egentligen kan jag tycka SkrattarAnmäl