Meditation

Meditation

2014-03-22 15:11 #0 av: random321

Hur gör man en Meditation?

Är det svårt?

Hur vet man att man att man gör rätt?

Exempel jag ska kontakta min skyddsängel och vill se henne och hur gör jag då?

Vill gärna ha en enkel och snabb meditation som funkar

Hur ska jag göra?

Anmäl
2014-03-22 18:13 #1 av: maribell

Hej, ja att meditera handlar om att stilla sig och fokusera, och det krävs (iallafall i början) en tyst och lugn vrå, som är lite mysigt och kanske lite musik om det är lättare att bli lugn av det. Det är väldigt olika för olika människor hur man mediterar, men jag har en metod du kan prova: Försök att tänka dig en vitsippa, som växer ute i en vacker skog och försök att bli en vitsippa i tanken och bara var där.... och se hur gräset runt dig sakta vajar i vinden. Försök att hålla kvar bilden och känslan i 2-3 minuter först och sen utökar du tiden. Håll kvar lugnet du får av bilden inom dig och känn om du kan komma tillbaka till den känslan igen, när du är stressad och behöver bli lugn fort. Lycka till !!

Det finns många bra sätt att meditera på så prova dig fram.

Om du sedan när du vill träffa din skyddsängel så kan du återgå till vitsippan i skogen i tanken och sedan be din skyddsängel att komma och visa sig för dig, där i skogs backen. OskyldigHjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.