Änglar/Spiritualism

Änglakontakt

2014-02-15 11:34 #0 av: [Bettanbop]

Änglakontakt

Änglarna är alltid vid vår sida,de älskar oss, vad vi än gör, och du kan när som helst prata med Änglarna antingen tyst inom dig (tänka) eller högt.

Du behöver aldrig vara rädd för att du tar upp deras tid, för de har förmågor att röra sig mellan tid och rum, och du tar aldrig en Ängel från någon annan, eftersom t ex Ärkeänglarna i synnerhet kan befinna sig på många platser samtidigt. Du behöver heller aldrig tänka att du ber om något som är ”för litet” och ”obetydligt” för eftersom det är viktigt för dig så är det viktigt för dem.

Trots att vi kanske inte ser resultat direkt, så blir det alltid bättre när vi ber Änglarna om hjälp – för ja, vi måste be om deras hjälp, eftersom de inte får gå förbi lagen om den fria viljan, så tillvida att det inte rör liv och död, och vår tid inte är inne ännu.

Du kan med andra ord alltid be Änglarna om vad som helst, och även be Änglarna att finnas hos andra. Tänk dock på att de ger oss vägledning och stöttning, men det är fortfarande vi som måste lyssna på den vägledningen, samt ta stegen och gå framåt i våra egna liv.

Det vi brukar prata om rörande Änglakontakten är Intuitionskanalerna. För många är intuitionen ett sådant vitt och generellt begrepp, och man kanske inte alltid förstår att det även är via den som vi får kontakten från t.ex Änglar.

 

Intuitionskanaler

Det finns olika intuitionskanaler, via vilka Änglarna kommunicerar med oss:

  • Klarseende
  • Klarhörande
  • Klarkännande
  • Klarvetande

 

Klarseende

Som Klarseende (Clairvoyance) så får du till dig budskapen i form av bilder, och det behöver alltså inte vara så att du ser saker utanför kroppen med dina fysiska ögon, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarseende/Clairvoyanta, se bilderna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg vad du åt till middag igår? Eller hur julgranen såg ut förra julen? Kan du visualisera och se det som bilder? Just så går även Klarseendet till, att du kan se bilder inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i bilderna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är den bild som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

 

Klarhörande

Som Klarhörande (kallas också ibland Klarlyssnande: Clairaudience) så får du till dig budskapen i form av ord, meningar, tankar, och det behöver alltså inte vara så att du ser hör röster utanför kroppen med dina fysiska öron, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarhörande, höra rösterna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg det senaste telefonsamtalet du hade? Eller hur du och vännen pratade sist ni träffades för att fika? Kan du minnas det? Just så går även Klarhörande till, att du kan höra röster inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i orden/meningarna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är det som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

En hel del som har aktiva kanaler just rörande klarhörandet kan berätta om att de ofta hör pip i öronen; jag brukar förklara det som så att det är som när radion står mellan två stationer – be dem att justera frekvensen, så märks det nästan direkt att pipet upphör.

 

Klarkännande

Som Klarkännande (Clairsentience) så får du till dig budskapen i form av känslor, eller fysisk manifestation så som att håren på kroppen reser sig. Du kanske känner av en vindbris mot din arm. Magkänslan, som så många pratar om när vi berättar om hur vi gör val i livet, det är en av våra kommunikationskanaler. Du kanske mår fysiskt illa när du bett om vägledning i en fråga – eller så känner du euforisk lycka, plötslig glädje – känslorna är många. Även här handlar det om att lära sig kvaliteten i känslan så att du inte agerar efter gamla erfarenheter (t.ex rädsla för höga höjder betyder alltså inte att det är ett budskap från Änglarna om du går på en bro, och känner rädsla för den höga höjden).

 

Klarvetande

Som Klarvetande (kallas också Klartänkande: Claircognizance) så är det så enkelt som att du bara Vet. Plötsligt vet du åt vilket håll du ska gå, för att hitta till just den butiken som du ville besöka, trots att du aldrig gått i den staden tidigare. Plötsligt vet du, att du måste ropa på en person som ska gå över gatan, bara för att inse stunden efter att inte någon av er sett bilen som plötsligt svängde ut.

 

Ha tillit

I alla kanalerna så handlar det om att ha Tillit, och att helt enkelt bestämma sig för att sluta tvivla på sig själv. Jag brukar säga till mina elever att de inte behöver vara oroliga för att det som de får till sig ska vara ”fantasier” för att om det skulle vara så – vad skulle det spela för roll, egentligen? Änglarna kommunicerar nämligen alltid med kärleksfulla och stärkande budskap, som för dig framåt på din livsväg.

Man kan också be att få budskap tydligare – se, höra, veta, känna tydligare: detta är ju nämligen meningen att det ska vara en tvåvägskommunikation; Änglarna vill att vi ska förstå och ha kontakt med dem, och de älskar att du vill ha kontakt med dem!Anmäl
2014-02-16 13:28 #1 av: ulraxe

Hjärta 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.