Andlighet/Andar

Andlig utvekling

2014-01-22 22:13 #0 av: [Bettanbop]

Ett tag har jag försökt dra ner på min data och internet tid. Kom på mig själv med att jag fick någon sorts abstinens besvär Pustar

Följden blev att jag börjat tycka det blev tråkigt att läsa om adligt, medialt, änglar.....mm, tyckte inte jag hittade något nytt och spännande. 

Så jag har varit lite för mig själv med mina änglar och bara umgåtts.

Men så har jag nu börjat svara er och andra på frågor om det andliga och mediala och healing. Och upptäcker att jag har fått massor mer kunskap utan att jag har strävar efter det eller ens märkt det, jag kunde nu plötsligt svara på frågor som jag med säkerhet inte kunnat svara på i höstas.

En kul Aha! upplevelse Skrattar

Har ni någon liknande upplevelse? någon aha Får idéAnmäl
2014-01-23 21:36 #1 av: TezzD

Härligt Bettan! Jag är glad att du är tillbaka och vilken skön känsla! Jag har haft samma så jag förstår dig precis! 
Man "bara vet" helt plötsligt, hihi.

Mitt internet krånglar som vanligt, denna ggn är det dock BARA iFokus som inte vill ladda.. så vi får se hur många ggr jag får ladda för att få iväg denna text nu. Det brukar ta en 3-5 ggr... Pustar och jag blir så DreglarArgDjävlasKämpar av att det ska krångla hel tiden.. *morr*


Kram!!!! Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-01-28 13:51 #2 av: Maria Katarina

För mig funkar det precis så, under dom tidpunkterna då jag är minst aktiv medialt osv är då jag verkar lära mig som mest! Det känns som att det jag läst och övat på under min aktiva tid behöver smältas och då kopplar jag bort helt från det andliga. Sen när mitt intresse väcks igen känner jag hur mycket jag utvecklats. Det är fascinerande. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.