Ärkeänglar

Ängla ritualer

2014-01-04 14:07 #0 av: [Bettanbop]

Ritualer

När det gäller ritualer och Änglar så finns det lika många svar som det finns utövare av andlighet.

En del människor tycker om ceremonier och ritualer, och det är vackert med dessa, men det är också viktigt att förstå att vi aldrig behöver göra något speciellt för att kalla in Änglarna – de kommer till oss ändå, bara vi ber dem.

Däremot så kan det vara trevligt att skapa en fin ceremoni om det är en högtidsdag eller annan stund som känns viktig.

Kanske har du ett fint tyg som du vill lägga på ett bord, ställa fram vackra blommor, elda lite rökelse och tända ett ljus? Du kan t.ex sätta dig en stund i stillhet vid detta, medan du kanske lyssnar på vacker och låg meditationsmusik, och be Änglarna att tydligt visa sig för dig, så att du känner, hör, ser och vet att de är där.

Brev till änglarna

Du kan skriva ett brev till Änglarna med dina önskningar, och du kan antingen spara brevet i en God Box som vi brukar kalla en vacker låda (av något slag) där du lägger in dina önskningar och drömmar, i vetskap om att de kommer att slå in när tiden är inne, om de är för ditt högsta bästa.

Vill du släppa något som varit jobbigt så kan du även be att Änglarna hjälper dig med detta, och då kanske istället bränner brevet för att se för din inre syn hur det som varit jobbigt försvinner.

Fördelen med att arbeta med Änglar är att det aldrig går emot vår karmiska plan eller livsplan när de hjälper oss, utan det som sker blir alltid med tanke på vårt högsta bästa. Vi kan heller inte gå in och ändra något för någon annan, om det inte är för deras högsta bästa, utan allt som sker blir gott och fint.

Änglafjädrar

Du kan be Änglarna att under en period visa sig med hjälp av att lämna speciella fjädrar efter sig, och sedan spara dessa fjädrar vid dessa tillfällen när du ska ha ritualer eller ceremonier, för att tydligare känna deras närvaro.Anmäl
2014-01-06 08:32 #1 av: TezzD

Tack Bettan

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-01-06 08:33 #2 av: TezzD

Kan inte göra ros o kram från mobilen ;-)

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.