Änglar/Spiritualism

Specialistänglar

2014-01-03 16:53 #0 av: Maria Katarina

Jag blev inspirerad av Lorna Byrne när hon i sina böcker pratar om sk. specialistänglar (jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dem på svenska, så det blev en lite klumpig översättning) och jag har bett om att få hjälp av specifika änglar vid särskilda tillfällen. Har ni någon erfarenhet av detta, har ni gjort något liknande? Jag har gjort det några gånger nu, och jag tycker att det fungerar så väldigt bra.

Till exempel har jag bett om att få en "reseängel" med oss när vi rest ett par gånger de senaste veckorna. Sekunden jag bett om det har jag fått en bild med en ängel med en gammaldags kappsäck bredvid mig, och jag fnittrade lite tyst för mig själv. Jag bad om en "intervjuängel" när jag skulle på en arbetsintervju och fick en med ett stort block i handen som såg viktig ut. Skrattar Jag bad hjälp med skrivandet och vips fick jag synen av en ängel med en fjäderpenna i handen. Och jag känner faktiskt att jag får hjälp, till exempel på resorna gick allting som smort, nästan galet bra och vi hade riktigt tur flera gånger. 

Kanske är det bara jag som inbillar mig, men jag ser dem på samma sätt som jag ser andar ibland, så det känns väldigt verkligt. Vad tror ni?   

Anmäl
2014-01-03 18:51 #1 av: maribell

Jag har också fått hjälp av "specialist änglar" och sett dem som du beskriver dem, det är verkligen jätte fantastiskt.

De är som du säger, väldigt komiskt ibland hur de genast kommer och verkligen visar att de hjälper direkt, man ber om det.

Kul att du berättade det här, för det kändes som om jag kanske hade en väldigt livlig fantasi, men nu tror jag att det verkligen är så här de visar oss att de hjälper oss, så fort vi ber dem om något. OskyldigHjärta

Anmäl
2014-01-03 19:09 #2 av: Maria Katarina

Vad härligt!!! Vad glad jag blir av att höra det! Det känns ju så verkligt, men samtidigt så blir jag lite småfnissig med deras utstyrslar. :) Och då tänker jag att kanske jag håller på och tappar förståndet litegrann. :) Och på en sekund dyker de upp, bara man ber om det.

Anmäl
2014-01-03 21:31 #3 av: [Bettanbop]

Så kul att höra att fler har kontakt med specialisterna Skrattar

Men jag blir lite avensjuk, för jag ser dem inte, jag bara känner dem.Anmäl
2014-01-03 22:03 #4 av: [Bettanbop]

Japp jag visste väl att jag hade dem någonstans Skrattar

Doreen Virtue har skrivit om dem i en av sina böcker.

Du kan kalla till dig fler himmelska änglar eftersom det finns oändligt många änglar. Du kan be om hjälp från de änglarna som är bäst lämpade att hjälpa dig en viss situation. Eller kalla på följande specialistängel.

ÖVERFLÖDSÄNGLAR. Det här änglarna vägleder dig i ekonomiska frågor, ger din karriär ett uppsving, ser till att du får pengar som en skänk från ovan. Hjälper dig att tillgodose dina grundläggande behov, lämnar efter sig mynt som du hittar och bistår med Gudomlig tajming för dina karriärdrag.

LÄKANDE ÄNGLAR.  De leds av ärkeängel Rafael och omsluter krassliga människor med läkande energier. De dämpar oro för hälsa. Vägleder dig om beslut som gäller sjukvård, hjälper den som är eller ska bli healer och befriar dig från negativ energi som vrede och pessimism.

FLYTTÄNGLAR. De här änglarna hjälper dig att hitta en bostad som är perfekt för dig, hjälper dig att sälja eller hyra ut din gamla bostad. Hjälper till med finansiering och godkännande för en ny bostad, underlättar flytt processen, håller ner flyttrelaterad stress och skyddar dina saker under själva flytten.

KÄRLEKSÄNGLAR. De här keruberna parar ihop människor, läker problemfyllda relationer (och fyller dem med glädje och passion)  och erbjuder vägledning för att du ska bli redo att möta din själsfrände.

KONDITIONSÄNGLAR. De ger dig motivation, en puff så att du ska komma -hålla dig- i god fysisk form. Vägleder dig till rätt sorts motion, tar bort eller minskar sug efter viss mat. Hjälper dig att välja hälsosam mat och dryck och gör att du inte känner sig missgynnad och kommer med ursäkter.

NATURÄNGLAR. De omtalas också som devas, älvor och naturväsen och de här speciella änglarna skyddar växter, vatten, vilda djur och husdjur. De hjälper dig med trädgårdsarbete eller att locka fåglar och fjärilar till din trädgård. De vägleder dig att göra bra val ekologiskt sett, uppmanar dig att plocka upp skräp när du är ute och promenerar och hjälper dem som vill börja leva som vegetarianer eller veganer.

BILKÖRNINGS OCH PARKERINGSÄNGLAR. De här kraftfulla änglarna hjälper dig att hitta dit du ska. Komma i tid och få en parkeringsplats. ( be inombords att hitta en ledig plats innan du kommer fram dit du ska så att änglarna får lite tid att hitta en bra lösning för dig)

SKÖNHETSÄNGLAR. De här änglarna led av skönhets ärkeängel Jofiel och hjälper dig att matcha dina kläder på bästa sätt, välja den snyggaste frisyren och bästa accessoarer för alla tillfällen. De vägleder dig till fantastiska frisörer, hjälper dig att plocka bort envist hår på kakan, ger dig gåvor, gör att det lyser om dig och visar hur oerhört attraktiv du är.

FAMILJEÄNGLAR. De här kärleksfulla änglarna som leds av ärkeängel Gabriel och Metatron hjälper dig  med allt som har med din barnuppfostran att göra inklusive adoption och befruktning. De  hjälper dig med beslut och projekt som gäller hemmet, håller ihop familjen och bidrar med en god stämning, uppmuntrar familjemedlemmar att vara öppna och visa medkänsla mot varandra och skyddar hemmet.

KRIGARÄNGLAR. De här änglarna, som ärkeängel Mikael strider för, kämpar på ett fredligt och kärleksfullt sätt för det som är svaga och utsatta. För sociala frågor. De hjälper gräsrotsrörelsen och välgörenhetsorganisationer. Skyddar barn, är ett skydd mot våld i hemmet. Skyddar ditt hem och dina ägodelar, ger mod och spelrum åt personer som vill prata eller skriva om orättvisor och hjälper advokater som arbetar utan arvode för en god sak.Anmäl
2014-01-04 16:43 #5 av: Maria Katarina

Oj, vilken bra förklaring! Måste verkligen läsa Doreen Virtues böcker, har en hemma men jag har inte börjat på den än.
Men jag kan verkligen rekommendera att be om hjälp på detta sätt. Jag känner verkligen hur bra det fungerar.

Anmäl
2014-01-04 22:25 #6 av: TezzD

Är det utdraget ur änglarnas medicin eller vad den heter? Oskyldig

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-01-04 23:23 #7 av: [Bettanbop]

Det kommer från Doreen Virtus bok "Med Änglarnas hjälp" GladAnmäl
2014-01-04 23:41 #8 av: TezzD

Tack Bettan :) 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.