Andlighet/Andar

Mediala krafter

2013-10-25 23:47 #0 av: fatcat

Kan medium känna av energier i bilder genom datorskärmen? Förlåt att jag låter skeptisk nu men arbetar som datortekniker så känns bara lite konstigtGalen Jag tror energier kretsar kring saker, alltså vanliga fotografier som fysiskt kan beröras borde ge större utslag än intuitionen vi får via datorn..

Synd att jag inte ställde denna fråga till forskaren i Parapsykologi som besökte min skola när jag gick i högstadiet.Ledsen

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-26 01:10 #1 av: ALPHIRA

Nämen, tror du att den där forskaren skulle ha kunnat ge dig ett uttömmande svar?

Mitt svar på frågan: vet ej. Vinkar

Anmäl
2013-10-26 01:29 #2 av: fatcat

Ja, kanske GladHan hade skrivit flera böcker om andar o nästan utdöda spökhistorier från bygden. Var smått roligt att vi lyckades övertala vår lärare att kalla dit honom till föreläsning. Minns i alla fall när forskaren berättade att platsen eller området var skälet till varför energierna höll sig kvar. Saker som hänt på samma ställe fick rastlösa själar att gå tillbaka. 

Såklart finns det också mycket som vi inte vetGlad

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-26 11:06 #3 av: [Lynx1]

90% av min verksamhet sker online och också då via bilder på människor som jag känner in på via min datorskärm så allt är verkligen möjligt. Hur det kommer sig att det blir rätt får man nog fråga Gud om.

Anmäl
2013-10-26 11:38 #4 av: Indiania

När det fungerar att sända healing på distans (ett exempel) varför skulle det inte kunna gå via datorskärmen? Så tror jag!

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2013-10-26 14:18 #5 av: fatcat

Kan mycket väl vara så.. GladFör mig är dock en datorskärm starkt förknippat med arbete. Känner till varenda beståndsdel i skärmen, allt från elektroner som sänder ut färg i pixlar till Dvi-kabeln som sänder vidare informationen från datorn.

Hade kanske tänkt likadant om jag arbetat med traditionella fotografier. Problemet är kanske att det blir opersonligt för mig.. 

Tack snälla för alla svar! GladBlomma

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-26 20:30 #6 av: ALPHIRA

fatcat! Hur är det om du t ex ser en bild på en främmande människa på datorskärmen... Kan du få någon KÄNSLA då...att denna person skulle vara trevlig att träffa medans någon annan väcker inga känslor alls eller känns rakt ut motbjudande...? (Nu pratar jag inte utseendemässigt...)

Eller ser du bara elektroner och pixlar...så KALL kan du väl inte vara..Ledsen

Anmäl
2013-10-26 20:46 #7 av: fatcat

Jodå Alphira, känslor får jag genom att kolla på bilder men samtidigt vet jag inte om dessa kan förknippas med andlig spiritualistisk intuition. Samma känslor får jag genom att se en film med sorgsna ansiktsuttryck där någon gråter men samtidigt vet jag ju att det är skådespeleri.

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-27 08:46 #8 av: [Lynx1]

"misstaget" många gör är att tro att andlig intuition eller vad man vill kalla det är någon känsla utöver det vanliga och jättesvår att uppleva etc. bara det blockerar en. slappna bara av och känn efter hur det känns. lita sen på det.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.