Drömmar

Drömkärlek som följer med in i vakenheten

2013-10-10 23:54 #0 av: Seglarina

Vet inte om detta hör hemma här eller

Jag hade för flera år sedan en underbar dröm om att jag hade en relation med en man (jag lever ensam som vaken :-) ). Tiden kan ha varit på 1800-talet, kändes det som. Han var inte så ofta hemma för han var jagad på något sätt, behövde i alla fall hålla sig undan. Vi hade två döttrar tillsammans. Som så ofta när jag drömmer så var det rena äventyrsfilmen (i detta fall kanske mer en kärleksfilm).

Det som var så ovanligt och fantastiskt var att jag kände kärleken mellan mig och denna dröm-man även i vaket tillstånd. Jag gick runt i min vardag en hel vecka efter drömmen och kände mig helt omringad av kärlek.

Jag har inte kännt det så starkt med en verklig man någon gång ens. Någon som har någon förklaring till den väldigt starka känsla jag fick?

Anmäl
2013-10-11 00:08 #1 av: fatcat

Låter helt underbart.. Kan inte förklara vad du upplevde men att det var kärlek råder inga tvivel om. Kanske minne från ett tidigare liv.

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-11 00:36 #2 av: [Starship]

Det var nog din tvillingflamma du drömde om...Glad

Jag känner igen känslan du beskriver, omringad av kärlek i en vecka


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.