Meditation

Déjà vu

2013-10-01 18:40 #0 av: fatcat

Ibland när jag va yngre så fick jag ganska ofta så kallade Deja vu upplevelser. En häftig känsla av att man tidigare varit på exakt samma ställe eller personer man ser som verkar mer än bekanta. Kanske är det minnen som påminner oss om tidigare liv. Ett förgånget liv endast själen kan minnas men som vi genom meditation och djup stimulans kan få minnesbilder från.

Min fråga är om någon här varit med om en Deja vu upplevelse så minnen från tidigare liv verkligen varit klara? 

 //Mvh Fatcat.Blomma

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-10-01 20:29 #1 av: TezzD

Flera ggr, fler än jag kan räkna Skämtar

Inte bara platser utan händelser, ord och uttryck som sägs och görs har jag hört och sett förut ibland.

Jag vet själv att det beror på att jag samtalat med mina änglar om detta innan jag började mitt liv på jorden. SkämtarBlomma

Många saker bestäms i förtid (jag tror på det) Men det är inte alltid det sker så som vi planerat innan jordelivet för att lära oss, för vi är mänskliga här och gör helt andra val än vad vi kanske trodde att vi skulle göra när vi var i anden. Väckarklocka

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-10-02 10:57 #2 av: gryningen

Ja, det kan man skriva under.

Undrar vars man har sett denna person någonstans verkar så bekant.det har med våra tidigare liv(reinkarnation) att göra,personerna eller platserna kan man ha haft nära relationer till i tidigare liv.jordelivet är bara en fortsättning till nästa liv osv.tror jag.

 

Anmäl
2013-10-02 20:42 #3 av: TezzD

Alla tror vi på olika sätt och jag tror att alla även har rätt! Skämtar Jag tror både på reinkarnationer och inkarnationer. Man reinkarneras när man behöver lära om och lära rätt. Man inkarnerar i själen och anden när man gjort rätt. Osv.. 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.