Kommunikation

Förstärk din förståelse-bandet med dina Änglar

2013-09-27 21:00 #0 av: TezzD

Ibland när man vill få kontakt med sina änglar, så räcker det oftast med en bön i tanken. Man kan även sätta sig ner på knä och/eller be direkt till Gud om man hellre vill det. 
Men det är faktiskt så att för varje bön som du ber till Gud, så är det men hjälp av Änglarna som dina böner blir hörda.

*Sammanträffanden, händelser, känslor, förnimmelser, ordval, handlingar, och så vidare. Det är alla Verb av det som Änglarna gör för oss i vår vardag. Och det finns så mycket mer därtill.

När du till exempel säger något du aldrig skulle ha sagt, när du gör något du aldrig brukar göra, när du går åt höger fast du tänkte gå åt vänster. 
Det är Änglarnas sätt att visa oss i rätt riktning. 

Om mänskligheten bara hade varit lite bättre på att lyssna, så hade det inte funnits så mycket krig och svält i världen. 

Varje dag, varje minut, varje steg du tar, så försöker våra Änglar att få kontakt med oss, genom att ständigt viska i våra öron.

Ibland lyssnar vi omedvetet, men oftast inte. Vi slår bort det som en dum tanke.

Om vi till exempel tar fel väg, kör vilse, så är detta också av en anledning. 

Hur många gånger har man inte läst att någon kört vilse, men tack vare detta kanske räddat en människa som kört i diket? Skämtar 

Nästa gång du får en tanke eller en känsla, som för dig är lite oklar och som du inte alls hade tänkt själv... lyssna på den. Nästa gång du tar fel fil i trafiken och svär över att "nu tar det 20 min extra", tänk då istället att änglarna förde dig till fel fil för att det kanske blir en trafikstockning i den andra? Tänk en gång extra, lyssna lite mer. Alla sammanhang är viktiga för din utveckling och alla andra runt omkring dig Hjärta

Extra-Andlighet: Änglar och andar står många ggr i förbindelser. Du kan få en helt okänd ande hem till dig för att det är meningen att just din ängel eller de änglar runtomkring din ängel ska ta med denna anden till ljuset Våg mer om det senare Skämtar

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-09-27 21:43 #1 av: fatcat

Ja, änglarna finns där för att vägleda oss i det undermedvetna så vi gör rätt val i livet. Åtminstone försöka eftersom slutligen är det ändå upp till oss själva vilken väg vi väljer.

Viktigt är också att gå efter vad hjärtat känner då själen hela tiden försöker tala om vad som gör en lycklig. Blomma

"If anything can go wrong, it will." - Murphys Law

Medarbetare på brott ifokus

Anmäl
2013-09-28 20:27 #2 av: TezzD

Precis #1 ! Men tyvärr är det så att majoriteten inte lyssnar på sina Änglar. Det är det vi ska försöka ändra på mu, så att världen kan bli lite mer lycklig och förståndig SkämtarBlomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.