Healing

Vem kan ge Healing?

2013-09-26 23:19 #0 av: TezzD

Healing är energier från universum/healingguider och healingänglar, som skickas med kärlek genom helaren till den som vill ha healing.
Det är inte helarens egna energier som sänds till mottagaren.

Vem kan utföra/skicka healing? 

Du som är kapabel till att känna kärlek till dina medmänniskor kan förmedla healing genom en kram, ett handslag, en önskan om tillfrisknande/tröst/styrka, genom att blåsa lätt där personen eller barnet ramlat och slagit sig. Det kan räcka långt och det är som en "omedveten" eller medveten healing.

Det finns många olika metoder att förmedla dessa energier. Det finns Reiki healing, Kristallhealing, Andlig healing med mera. Men som sagt, det spelar ingen roll vilken metod man använder, för det är en universiell energi som sänds ut, sättet man gör det på, spelar ingen roll. Det bästa är att söka och gå en utbildning eller kurs.

Visst kan man lära sig själv också genom att läsa hur andra gör och försöka själv, men det bästa är att gå en utbildning för att lära sig.

Det är viktigare än vad man tror. Man ska till exempel inte skicka healing till en mottagare som inte vet om att man ska få en healing. Det kan vara farligt!
Inte farligt på det vis att det händer något andligt, utan för att under en healingsession så kan mottagaren bli yr, känna sig konstig eller se suddigt osv. Är mottagaren då omedveten om att denne mottager healing och är ute och kör bil just då, så kan utgången bli katastrofal.

Det är heller inte så bra att sända stora energier med healing till små barn. Healingen kan skrämma dom, då barn är mer öppna och mottagliga än oss vuxna. Men det finns inget förbud mot att göra det. Man kan be änglarna att minska på energierna, och jag tror egentligen att man inte behöver be om det, för änglarna känner och vet redan vart healingen ska utföras. Men för säkerhets skull.

Det finns massor att lära sig utöver just själva healingen, mycket av det handlar om respekt & moral.

Så innan du skickar healing, var säker på att du "läst till dig" på rätt sätt, eller gå en utbildning/kurs för att fortsätta att utvecklas. Blomma Öva på en vän, öga mot öga, som är medveten om vad som sker är ett tips

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-09-27 08:51 #1 av: [GunillaF]

Klokt skrivet.

Vill trycka på det med utbildning jag också. Det mesta kan man kanske läsa sig till i böcker eller på nätet, men det är inte lätt att veta vad man ska söka efter...

Därför är utbildningar bra. Det finns t.ex vissa grupper man inte bör skicka till; olika sjukdomstillstånd, inte skicka till någon som ligger och har hjälp med hjärta och andning av en maskin, för maskinen kan reagera på energierna. Inte skicka till barn under en viss ålder osv. Man bör ha lite kunskap om patientsäkerhetslagen.

Man bör även ha så pass kunskap om människokroppen, människans psyke osv att man  genom samtal kan råda klienten om olika saker. Man ska veta hur man hjälper och stöttar efter healingen då det kan komma upp mycket känslor till ytan som ska bearbetas. Man får aldrig lämna en klient "i sticket". Har man inte kunskap som räcker så bör man åtmindstonde veta vem man ska rekomendera klienten att söka sig till.

Man kan som sagt lära sig mycket på egen hand, men går man en utbildning så har man hela tiden en mentor man kan vända sig till med frågor och få stöttning av.

Anmäl
2013-09-27 10:32 #2 av: TezzD

Skrattar Tusen tack Gunilla för mer viktig information! Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-10-06 19:12 #3 av: isa


Hej. Tack så jättemycket för bra, viktig+klok information som jag inte visste om alls, ang. Healing. Tack

Anmäl
2013-10-06 19:21 #4 av: TezzD

 Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.