Etikettandlighet-andar
Läst 2102 ggr
midsommarnatt
2017-02-08, 19:42

Utveckla andlighet tips

Hej alla! Jag vill utvecklas och lära känna mig själv på djupet. Få fram min andliga sida mer och min medialitet. Vad kan jag göra som "nybörjare" för att sätta igång den processen?  Hur kommer jag i kontakt med mitt inre? Vad är the basics inom andlighet så att säga?  

Jag uppskattar alla tips :) kram

midsommarnatt
2017-02-09, 13:21
#1

inga tips? :)

[Hukanson]
2017-02-09, 16:05
#2

Börja med att ta till dig kunskap om änglar och uppstigna mästare för att få en förståelse av den andliga världen och vad som finns att ta tag i för att växa som människa.

Jag rekommendera att börja med recitation av mantras dvs man läser högt en andlig text samma klockslag varje dag både för änglarnas skull och din egen skull. 

http://www.saintgermainvioletflame.com/PDFs/Saint%20Germain%20Affirmations%20and%20MantrasI%20AM%20THAT%20I%20AMI%20AM%20THE.pdf

http://www.summitlighthouse.org/saint-germain/

http://www.missionstgermain.com/id82.html

http://askingangels.com/articles/spiritual/who-is-st-germain.php

Al3xandra
2017-03-08, 18:17
#3

Precis det här har jag också undrat över! Det är jättesvårt att veta var man ska börja som nybörjare!

[Hukanson]
2017-03-09, 05:21
#4

Det är ju inte så svårt egentligen…det finns många böcker att läsa och det finns så många websidor att besöka…men man vill ju ha andra människor att prata med om detta…man vill dela sitt intresse och få inspiration av andra. Så det bästa man kan göra för sig själv och andra är ju att hålla igång trådar här och låta något växa upp tillsammans. Det viktiga är att vi visar medkänsla med varandra tycker jag för det är jättesvårt att veta var man ska börja med änglar om man är nybörjare.

Det sägs att det finns sju Ärkeänglar:  Chamuel, Mikael, Rafael, Uriel, Gabriel, Zadkiel, Yofiel.

Allva
2017-03-19, 14:25
#5

Hej 👋
Så kul att ni vill lära er mer.
Det finns massor att läsa sig till på nätet, och massor med kurser att gå om man vill det, personligen gillar jag inte kurserna, men det är jag det.

Hukanson har bra kunskap, men jag måste få säga att det finns otrolig många fler än bara 7 st Ärkeänglar, men de 7 som Hukonson nämner är de mest kända och de man kan hitta mest info om.

Personligen använder jag mig inte av mantran, jag mediterar.
För att få bättre kontakt med andevärlden och änglarna så är det bra att ha en bra självkännedom och självkänsla. 
Man är ofta ganska duktig på att vara självkritisk och är missnöjd med ditten och datten med sig själv.
Det krävs en del träning för att vända på det, och bästa sättet brukar jag tycka är att ställa sig framför spegeln och tala om för sig själv att man är helt okej som man är. Tycker någon annan något annat så kan denne titta åt andra hållet 👍

Andliga är vi allihop, vissa mer än andra. Kontakten med Änglarna finns redan där, det är vi som inte uppfattar den, men det kan vi med lite träning och tillit.

Kram

Upp till toppen