Etikettärkeänglar
Läst 22228 ggr
[Fabulous.]
2014-01-19, 11:44

Ärkeänglarna.

Ärkeängeln Michael

Ärkeängeln Michael finns på den första stålen som är blå och den visar sig för mig som en blå stråle eller blå energi.Gud skapade Michael först och ses som ledare för alla ärkeänglarna och ansvarar för skydd, styrka,sanning, integritet och mod. Michael skyddar oss fysiskt, känslomässigt och psykiskt.

Han övervakar också Ljusbärarnas syfte. Hans främsta uppgift är att befria jorden och dess invånare från rädslor och hat. 

Michael bär ett flammande svärd som han använder för att skydda oss från negativa känslor och upplevelser. 

När han är runt omkring dig kan du se gnistor eller blinkande sken av blått eller lila ljus. Kalla på Michael om du befinner dig i psykisk kris eller om du känner att du saknar engagemang, motivation eller att din tro, mod, inriktning, energi, vitalitet, självkänsla, värdighet har fått sig en törn i livet.

 Michael hjälper oss att förverkliga vår livs syfte och han är ovärderlig för ljusarbetarna som hjälper till med beskydd.  Du kan be honom om beskydd när du vill och få dig att förvandla negativa energier till att bli positiva. Michael är helt fantastiskt att använda sig av om du vill släppa på gamla tankar, energier & handlingar som blockerar dig att ta dig framåt. Michael hjälper dig att följa sanningen utan att kompromissa om din integritet och hjälper dig att hitta din sanna natur och vara dig trogen för den du verkligen är.

Ärkeängeln Gabriel

Ärkeängeln Gabriel

Ärkeängeln Gabriel är den ängel som i konst och litteratur visas som en kvinna. Gabriels namn betyder "Den gudomliga är min styrka" "Gud är min styrka" Gabriel anses vara en av de högst rankade av de fyra Ärkeänglarna i den judisk- kristna religionen. 

Bortsett från Michael är hon den enda ängeln som nämns vid namn i gamla testamentet. Hon är kraftfull, stark och utstrålar kvinnlig energi. Du som uppmanar henne att finna sig vid din sida kommer se på handlings kraft och goda resultat.

Ärkeängeln Gabriel har en koppar gloria som matchar den trumpet hon bär på. Ibland när hon kommer till mig har hon med sig en vit lilja.

Gabriel kan ge dig meddelande till dig precis när du minst förväntar dig det. Om du funderar på att att bilda familj hjälper Gabriel till med graviditeten. 

Om ditt tredje öga är stängt och din andliga syn är blockerat är Gabriel den du ska kontakta. Om du vill få visioner, andlig vägledning om vilken riktning du ska ta i livet, ta emot indikationer om förändringar i framtiden eller behöver hjälp att tolka drömmar är hon en perfekt Ärkeängel. 

Gabriel hjälper dig i kommunikationer eller ditt estetiska intresse. Be om Gabriels ledning om du har avvikit från din själs väg, om du vill förstå din plan i livet och dess syfte. Hon hjälper dig att förändra framtiden på ett gynnsamt sätt, om du överväger en flytt, större inköp eller tänker byta karriär.

Kalla på Gabriel om din kropp är full av gifter och behöver  rening eller om dina tankar är orena eller negativa och behöver klarna. Gabriel är också till stot hjälp för kvinnor som har utsatts för övergrepp och känner sig smutsig både fysiskt och psykiskt eller om du känner att du absorberar någons annans problem.

Ärkeängeln Raphael

Ärkeängeln Raphael representerar den femte strålen och den gröna strålen som står för sanning och healing. Det hebreiska ordet Rapha betyder "doktor" eller "helare". 

Raphael är en kraftful healer och hjälper till med alla former av healing- människor och djur. Han hjälper till att snabbt läka kropp, själ och ande, om så begärs. Du kan använda Raphael i uppdrag till någon annan, men han kan inte störa personens egna fria vilja. Om de vägrar andlig behandling kan de inte tvingas ta emot.

Ärkeängeln Raphael är också djurens helare, både de vilda och tama. Kalla på Raphael om du är student och letar efter rätt skola eller är i behov av hjälp med studier eller att få mer tid till pluggande som tillgång på lite mer pengar till skolgången. 

Raphael hjälper dig inte bara med att läka fysiska och emotionella och mentala smärtor, han läker även sår från tidigare liv. Andra områden som Raphael är duktig på är att hitta försvunna husdjur, minska eller eliminera missbruk och sug, klärvoajans och om du känner dig utan kontakt med din andlighet. 

Rapahel arbetar ofta med Michael för att driva ut onödiga lågfrekventa energier och eskortera dessa bort från människor och platser.

Ärkeängel Uriel

 

Uriel betyder "Gud är ljus" "Guds ljus" "Guds eld". I kristen tradition är Uriel musik, ängel poesi och ängel profetia. Ärkeängeln Uriel omges av en ljusgul energi och hör hemma i kronchakrat och i solarplexus. Uriel anses var en av de klokaste Ärkeänglarna på grund av hans intellektuella sätt att lösa saker och ting på ett praktiskt sätt även om han är mycket subtil. Du kanske inte ens inser att han redan har svarat på din bön förrän du har kommit på en ny briljant ide/lösning.

Ärkeängeln Uriels kompetens område är andlig förståelse, magi, problemlösning, studier, alkemi, och väder. Uriel anses vara ärkeängeln som hjälper till med att avvärja jordbävningar, översvämningar, orkaner, naturkatastrofer och bränder och även vara den som ser till att nturen fåfr den läkning den behöver i utsatta katastrofer.

Uriel hjälper dig att vända de värsta besvikelserna och låter oss släppa på förbittring och förlåtelse. Hans mål är att hjälpa dig genom livet och förankra dig själv i kärlek som är nog stark att klara störningar i tankar -livet. 

 

Bjud in honom i ditt liv och du blir en mästare på att ta fram den bästa energin. Uriel är en eldig ängel och förknippas med absolut rättvisa och ånger. När han är runt dig kan du se gnistor av violett, indigo, lavendel och silver färg. han är befälhavaren att föra harmoni till kaotiska situationer. Han hjälper till att centrera dig när du befinner dig i kris. 

Låt Uriel lugna ditt sinne och hjälpa dig att hålla huvudet kallt när nått går galet, till exempel om din ekonomi eller kärleksrelation känns som om den faller sönder. Uriel låter dig tänka klart, så att du kan hitta lösning på dina problem med en lugn, klar och stabilt sinne. Om du går igenom ett turbulent liv, kalla på Uriel och be honom jämna ut din väg.

Ärkeängeln Uriel är avgörande för att hjälpa dig att uppfylla dina mål och drömmar. Be Uriel att bli din partner i ditt arbete. Han kommer att inspirera dig med idéer, muntra upp dig och motivera dig att manifestera dina drömmar om att projektet går i uppfyllelse. 

Ärkeängel Zadkiel

Ärkeängel Zadkiel beyder "Guds rättvisa" och representerar den sjunde strålen som visar sig som en magnifik mörkblå färg och hör hemma i kronchakrat. Ärkeängeln Zadkiel har en mycket snäll och mild änglalik närvaro. Hans energi är av den högsta medkänsla och ser till att du anpassar dig till att se och uppleva det gudomliga på alla plan. Ärkeängeln Zadkiel, liksom alla de andra änglarna kommer med villkorslös kärlek, vägledning och hjälper dig att hedra din fria vilja.

Zadkiels specifika egenskaper är förlåtelse, medlidande och barmhärtighet. Zadkiel hjälper dig att minnas din sanna andliga relation med dom vi vill förlåta. Han hjälper dig att komma ihåg förhållandet med det jordiska och låta  erfarenheter ge dig större uppskattning för den andliga resan som ska öka freden på jorden.

Ärkeängeln Zadkiel underlättar läkning från smärtsamma erfarenheter så att du kan förlåta och ser till att du även kan släppa på återkommande tankemönster som inte är gynnsam och även negativa föreställningar som vi utvecklar sig på ett okontrollerat sätt.  Zadkiel ger dig styrka att kunna stå emot smärtsamma upplevelser och att hitta bot mot obalanserande relationer så att du kan återta din frihet och låta dig blomstra. 

Zadkiel hjälper dig att förverkliga din personliga frihet genom förlåtelse och självbestämmande och på så sätt upptäcka att du kan förverkliga din potential till inre frid. Genom att förverkliga förståelse för dig själv och andra kommer du att få möjlighet att återupptäcka att livet är en glad, trevlig och behaglig resa och som tillåter dig att även inse och uppleva din värld trygg, säker, stödjande och fylld med kärlek.

Ärkeängel Samuel

Ärkeängel Samuel betyder " Den som ser Gud" Den som söker Gud" och representerar den rosa strålen och hör hemma i bas och hjärtchakrat. Ärkeängeln Samuel är ängeln med ren kärlek. 

Samuel kan lyfta dig från djupet av sorg och hitta kärleken i ditt hjärta.
Samuel hjälper dig att förnya och förbättre relationer samt att finna dina själs fränder.

Han arbetar med dig genom att bygga en stark grund för dina relationer (liksom karriärer) så de är långvariga, meningsfulla och hälsosamma. 

Du vet att han är med dig när du känner att du har fjärilar i magen och trevliga stickningar känns i kroppen. 

Om du har en relation där du känner dig fast och inte kan uttrycka dig och känna frihet, uppmana då Ärkeängeln Samuel om vägledning och stöd.

Andra områden där Samuel kan verka är om du behöver stärka förälder och barn relationer, om du inte kan känna kärlek till dig själv eller till andra, om ditt hjärta har hårdnat och är full av negativ känslor, om du har förlorat någon via dödsfall eller separation, om du och dina barn har upplevt skilsmässa, om ditt hjärta är blockerat med depression, hopplöshet och förtvivlan, om du känner dig ensam och förkrossad, om du behöver bli älskad, om du är dömande och cynisk eller om du inte uppskattar den kärlek som du har i ditt liv.
Ärkeängeln Samuel kan också hjälpa till med världsfreden, karriär, livets syfte och hitta borttappade föremål.

Ärkeängel Jophiel

Ärkeängeln Jophiel betyder " Guds skönhet" och finns på den andra strålen som lyser gult. Jophiel energier hör hemma i solarplexus och hjärtchakrat.

Jophiel var ängeln som fanns i Edens lustgård och vakade senare över Noas söner.

Han är Ärkeängeln av konst och skönhet, Jophiel skyddar konstnärer, hjälper till med konstnärliga projekt, får dig att tänka vackra tankar, att se och uppskatta skönhet runt omkring dig. 

Ärkeängeln Jophiel bidrar med att skapa skönhet i hemmet och på arbetet. Jophiel är ärkeängeln för inredningsarkitektur. Han lyser på dina kreativa förmågor och låter sina gula gnistor ge dig energi för att utföra konstnärliga satsningar.

Han hjälper dig också att se skönhet i allt, inklusive personer.

På samma sätt som han hjälper dig med kreativitet så hjälper han dig att lugna ner ditt tempo så du kan stanna upp och bara njuta av att exempelvis lukta på blommor. 

Kalla på honom om du behöver skratt och glädje i ditt liv eller om du känner att du har förlorat ljuset i ditt liv och sinne. Han kommer också att hjälpa dig om din själ har hamnat i viloläge och behöver ett uppvaknande och om du vill väcka en djupare förståelse av vem du är och söker kontakt med ditt "Högre Jag", så kan du ta dina första steg längs din andliga väg. 

Ärkeängel Jophiel är hos dig om du söker efter svaren på frågorna i ditt liv och när du önskar att större visdom uppenbaras för dig.  Från ingenstans kan du uppleva gula blixtrar av insikt där allt plötsligt blir tydligt.

random321
2014-01-19, 12:14
#1

Väldigt fint skrivet och tack för alla information! 😃

gheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

[Fabulous.]
2014-01-19, 12:17
#2

Tack, tog lite tid men hittade ☀️

[Bettanbop]
2014-01-19, 12:55
#3

Tack Fabulous 😉

[Fabulous.]
2014-01-19, 12:59
#4

Varsågod. 😊

andres
2014-01-22, 06:00
#5

Tack fint att läsa.

Upp till toppen