Läst 114 ggr
S
2022-06-18, 20:34

Inkarnerad Ängel som tröttnat

Hej! JAg läste en tråd om inkarnerade änglar av inkarnerade änglar och om inkarnerade änglar.

JAg själv är inkarnerade ängel Hilaleya. JAg har varit inkarnerad ängel i 900 år i tiden hos människorna. Före det minns jag ett liv som prästinna i den romerska relgionen som var med i en grupp kristna i en muntlig tradition från JEsus.

Jag har fått av jesus kristus att jag är från jorden, att jag känner jesus, att jag i nära tid varit mästare och helgon med jesus i andevärldarna och jobbat i kyrkan under jesus.

Så jag längtar tillbaka till jorden nu. Jag är gammal och trött. JAg är en gammal själ som tillhör jorden. JEsus och GUD har jag känt länge. Så jag är gammal och trött och längtar efter jorden.

Jag ska be jesus och GUD att få leva jordisk igen. Jag ska be om en jordisk rekikarnation, där jag inte stiger upp till himlen utan återföds som människa.

Länge har jag haft samma föräldrar, det baseras på lärljungarna i bibeln, jag behöver inte det längre utan ska att få frigöra mig från dom. JAg längtar tillbaka. Bön.

Finns det fler som komemr från himlen som längtar till jorden? Kanske är ni änglar som dras till core shmanisms närhet till naturene tex eller liknande. Folkmusik istället för himmelsk musik. bara för att ge några exemple.

Med vänlig hälsning Solros

FataMorgana
2022-06-19, 17:19
#1

Får jag fråga vad ni har för WLAN och internetprovider i himlen?

Thunder Storm
2022-06-19, 17:28
#2

Tack att du orkar FataMorgana, jag ville får fram lite här med er som tänker lite längre även om vi inte tänker lika så är vi inne på charlataner.

Jag är trött nu och orkar inte lika mycket men kämpa kämpa snälla ni för ni behövs.

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

V
2022-06-24, 21:40
#3

Skojar du eller? Är du en ängel? Hur var din uppväxt som ängel och vilket land? (Om du är en ängel)

Upp till toppen