Andlighet/Andar

twinflames

2017-08-13 03:34 #0 av: filosofi85

Att träffa sin andra halva är det mest intressanta och lärdomsfullaste jag gjort.

Twinflames: Så länge jag kan minnas, ända ner i barnsben har jag känt mig halv och sökande? 🙈 vad jag läst så är twinflames den feminina och den maskulina energierna och allt våra själar består av. Själen delas alltså för att vad jag får till mig, leva millennium, dimensioner och världar för att utvecklas, bli fullbordade för att finna vägen tillbaka till sin helhet och bli Ett. För mig jing och jang.

För mig är detta kännetecken: 1. Du känner igen stora drag i dig själv. Beteende, intressen, egenskaper. Även motsatser det jag är bra på är min andra halva "dålig" eller sämre i eller med. Automatiskt väger alla era egenskaper lika så det blir balans. Positivt som negativt.

2. Måste börja med att säga även detta och det ska ni veta att återförenas med sin twinflame är ingen lycklig saga, eller dans på rosor.
Snarare en utmaning med mycket mycket kraftfulla känslor
Hur menar jag? Jo vad jag har under 2 år med min twinflame fått uppleva är 2 år som känns som 100000000 miljoner år.
Jag har haft många Flashbacks med min pojkvän. Flashbacks från olika århundraden samt länder. Han har lämnat mig, dött försvunnit osv i alla de liv vi haft av mina bilder va jag otrogen alltid
Detta är vad vi i 2 år "bråkar" om, inte mina Flashbacks utan min pojkvän har ett jobb som kan kosta han livet med otur, jag avskyr hans jobb och kan lätt få panik och känsla nu dör jag. Om han inte svarar på ett sms på 4 timmar.
Han är smått kontrollerande och orolig att jag är otrogen.
Tack vare att jag är medial och har lätt för universell kommunikation vet jag varför dessa bråk upprepas. Exakt vi läker våra tidigare liv och resor ihop. Jag har en gång under Meditation fått 186 liv eller resor gjort som två halvor av en själ.
Dessutom återspeglas hans nuvarande dåtid samt nutid med relationer till allt här och nu mig. 8 av 10 minnen vi gjort i detta liv har vi båda i detta liv oxå sett gjort eller läst om. Kan säga att min pojkvän inte är född och uppvuxen i Sverige.
Kan dra några exempel: pocahontas en Disney film vi båda Älska som barn. Vi kan prata om filmen och bli lika exalterade över vad som händer i filmen. Precis som det är ett barndoms minne vi delar som syskon typ.
Aladdin också Disney, utspelar sig i eller runt om Egypten?!
Från båda filmer har jag fått dejavu från tidigare liv.

Ex: hans ex flickvänner påminner om en mig på 1 eller annat sätt. Då jag först såg hur min pojkvän på ett eller annat sätt har någon likhet med "seriösa" förhållande.
Min pojkväns mamma är kräfta precis som jag 🙋
Och ofta säger han " har du pratat med min mamma om det " eller du och min mamma har samma smak, samma skratt osv...
Vi fattas båda fadersgestalter så det är sällan samtalsämne om, iallafall positivt kan slinka ur traumatiska minnen.

3. Frihet och våga släppa kontrollbehov.
Jo detta är faktiskt den helande, vibrerande, kraftfullaste upplevelser jag har i mitt möte med min twinflame.

Vara mig själv. Skratta så jag kissar på mig och "bryr" mig inte.
Sexuellt, även om jag haft en del sängpartners och alltid varit experimentell så är varje gång med min pojkvän en magisk stund. Vi kan ha sex i 4 till 10 timmars sex utan att ens uppleva att alla timmar gått. Orgasmerna är inte bara kroppsligt utan själsligt.
Vi hittar g punkter, triggers punkter alla typer av sexuella punkter på varandras kroppar som om vi inte gjort annat i livet än pillat på varandra 😂

Måste ta en paus men återkommer med mer upplevelser

Anmäl
2017-08-14 18:25 #1 av: [Vandrar med Wolf]

Tvillingflammor usch vilken förvriden bild av vad det är Ledsen dom har banne mig inte med g punkt att göra och sex öht Argen äkta flamma är kärlek

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.